- 18 Temmuz 2015
- 6
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi bunlmperisi14
-
ya iyi ama kendim nasıl alabilirim ki kuaförden de utanıyorum çok gitsem azalır mı sizce kuaför demezmi bu da ne kıllıymış diyeJiletle almaya devam edersen eşinden bi farkın kalmiycak:)
Hayır demez onlar hergün neler neler goruyolar emin ol.ya iyi ama kendim nasıl alabilirim ki kuaförden de utanıyorum çok gitsem azalır mı sizce kuaför demezmi bu da ne kıllıymış diye
rahatladım bi nebze ama acaba hormon bozukluğu olabilirmi bu bir tek bende mi çıkıyoki doktora gidicem galiba önceHayır demez onlar hergün neler neler goruyolar emin ol.
Kuaförden utanmana gerek yok, temizligini yapıcak sonuçta. Ve sadece sana yapmıyor
Agdanin rahatligini görünce tüm jiletleri çöpe aticaksin:)
Evlilikte de böyle şeyler çok önemli. . Her gün jiletle almak işkence olur sanırım.
Sert ve çoğalmis bi şekilde cikicak iki günde bir
Tam bi işkence
benim bildiğim genelde var orahatladım bi nebze ama acaba hormon bozukluğu olabilirmi bu bir tek bende mi çıkıyoki doktora gidicem galiba önce
Hormon bozuklugun olsa yüzünde vücudun normalde az olan tuylerinde de çoğalma ve kalinlasma olurrahatladım bi nebze ama acaba hormon bozukluğu olabilirmi bu bir tek bende mi çıkıyoki doktora gidicem galiba önce
teşekkürler o zaman ben biran önce korkumu utancımı aşıp kuaföre gitmeliyimbenim bildiğim genelde var o
ama çoğaltma sakın jiletle
dgru söylüyosunuz teşekkür ederim ben kendi kendimi korkuttum sanırımHormon bozuklugun olsa yüzünde vücudun normalde az olan tuylerinde de çoğalma ve kalinlasma olur
Ama sen sürekli jiletle aldığın için şu an hormon bozukluğu mu acaba diye dusunuyosun
Git kuaföre hiç utanmadgru söylüyosunuz teşekkür ederim ben kendi kendimi korkuttum sanırım
tesekkür ederim alışana kadar ağdaya gitmeyi düşünüyorum daha sonra kendim almaya başlıcam ama hangi ağdayı tavsiye edersinizcanm hiç utanmana gerek yok onlar her gün dünya kadar insan ayapıyor eger şimdi başlarsan evlenene kadar seyrelir azalır ama jilete devam edersen erkketen farkıon olmaz
Herkeste var o canım ama asla jiletle yapma çoğalır ve sertleşirler ağda yaptır gitsinmerhaba kızlar ben bu soru için yeni üyelik açtım aslında sürekli de kullandığım üyeliğim vardı ama ondan sormaya utandım açıkçası .makat bölgemde kıllar var bu sadece bende mi var ? sanırım farketmeden jiletle aldım ben ağdaya gidemiyorum utanıyorum jiletle alırım genital bölgemide çok fazlalar ve çok moralim bozuluyorr erkek gibi napıcam ben gelcek ayda nişanlanıyorum bu kıl sadece bende mi çıkıyor her kızda oluyor mu nasıl alıyosunuz .internette arastırdım ama batık olur falan yazıyor çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?