utanç verici tüyler

bunlmperisi14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
6
0
33
merhaba kızlar ben bu soru için yeni üyelik açtım aslında sürekli de kullandığım üyeliğim vardı ama ondan sormaya utandım açıkçası .makat bölgemde kıllar var bu sadece bende mi var ? sanırım farketmeden jiletle aldım ben ağdaya gidemiyorum utanıyorum jiletle alırım genital bölgemide çok fazlalar ve çok moralim bozuluyorr erkek gibi napıcam ben gelcek ayda nişanlanıyorum bu kıl sadece bende mi çıkıyor her kızda oluyor mu nasıl alıyosunuz .internette arastırdım ama batık olur falan yazıyor çok korktum

ya iyi ama kendim nasıl alabilirim ki kuaförden de utanıyorum çok gitsem azalır mı sizce kuaför demezmi bu da ne kıllıymış diye
Hayır demez onlar hergün neler neler goruyolar emin ol.
Kuaförden utanmana gerek yok, temizligini yapıcak sonuçta. Ve sadece sana yapmıyor
Agdanin rahatligini görünce tüm jiletleri çöpe aticaksin:)
Evlilikte de böyle şeyler çok önemli. . Her gün jiletle almak işkence olur sanırım.
Sert ve çoğalmis bi şekilde cikicak iki günde bir
Tam bi işkence

Hayır demez onlar hergün neler neler goruyolar emin ol.
Kuaförden utanmana gerek yok, temizligini yapıcak sonuçta. Ve sadece sana yapmıyor
Agdanin rahatligini görünce tüm jiletleri çöpe aticaksin:)
Evlilikte de böyle şeyler çok önemli. . Her gün jiletle almak işkence olur sanırım.
Sert ve çoğalmis bi şekilde cikicak iki günde bir
Tam bi işkence
rahatladım bi nebze ama acaba hormon bozukluğu olabilirmi bu bir tek bende mi çıkıyoki doktora gidicem galiba önce

rahatladım bi nebze ama acaba hormon bozukluğu olabilirmi bu bir tek bende mi çıkıyoki doktora gidicem galiba önce
Hormon bozuklugun olsa yüzünde vücudun normalde az olan tuylerinde de çoğalma ve kalinlasma olur
Ama sen sürekli jiletle aldığın için şu an hormon bozukluğu mu acaba diye dusunuyosun

canm hiç utanmana gerek yok onlar her gün dünya kadar insan ayapıyor eger şimdi başlarsan evlenene kadar seyrelir azalır ama jilete devam edersen erkketen farkıon olmaz

canım bende senin gibiydim evlenene kadar makine jilet yaptım evlendim hergün jilet yapmak zorunda kaldım temiz olmak için... baktım böyle olmuyor ordu evi güzellik merkezine gitmiştim. kaşlarımı aldırmak için orda ki kıza anlattım işte ağda fiyatını falan sordum kız anladı tabi beni yaptırmak istediğimi adetim yeni bitmişti birazcık uzundu tüylerim kız bana dedi ki yaptırmadan göndermem sizi dedi kolumdan tuttu bırakmadı illa yapacam diye neyse ikna oldum sana yemin ederim utanılacak korkulacak hiç bir şey yok ve dakika tuttum 6 dk sürdü.. sana tavsiyem iyi bir yer bul ve git.eşinin sana kılların batıyor demesinden daha utanç verici olmaz galiba hiç durma git

merhaba kızlar ben bu soru için yeni üyelik açtım aslında sürekli de kullandığım üyeliğim vardı ama ondan sormaya utandım açıkçası .makat bölgemde kıllar var bu sadece bende mi var ? sanırım farketmeden jiletle aldım ben ağdaya gidemiyorum utanıyorum jiletle alırım genital bölgemide çok fazlalar ve çok moralim bozuluyorr erkek gibi napıcam ben gelcek ayda nişanlanıyorum bu kıl sadece bende mi çıkıyor her kızda oluyor mu nasıl alıyosunuz .internette arastırdım ama batık olur falan yazıyor çok korktum
Herkeste var o canım ama asla jiletle yapma çoğalır ve sertleşirler ağda yaptır gitsin

X