''O sinirle birde alyansimi firlattim ona arabanin camindan uçup gitti.''
aman ne abartıyrsun insanlık hali yaptın nolmuş oradakileri bir daha görmeyeceksin kii.. nişanlın için de deneme olmuş bence insan hayatta bazen nelerle karşılaşacağını bilemez olurda bir gün tuhaf bişi yaşarsan verdiği tepkiyi görmüş oldun bir fikrin olur işte :) ayrıca derler ki insan evleneceği kişiyi tam olarak tanımak istiyorsa hiç beklemediği bi anda hiç olmayacak bir şey yaparak tepki ölçmeliymiş :)) sende ölçmüş oldun işte..
esas takıldığım şey ,, alyansını atmayaydın keşke daha iyiydi ama ben merak ediyorum inip buldu mu nişanlın yoksa bıraktınız mı orada?
Hahahah sen alkolün verdiği uyuşmayla yapmışsın,ben rüyamda kendimi tuvaletimi yaparken gördüm ve sonrasında eşimin dürtmesiyle yatağa işediğimi fark ettim . Ben ne yapıyım evi terkedeyim o zamanAman ölüncek bi durum değil gülüncek bir konu. Üzme kendini valla baak
Ayyy canım koptum şu an biliyo musun. Bizim ailede bir sorun var. Herkes 15-16 yaşına kadar en az gece alt ıslatıyor. Bir halam erken evlenmiş. Uzun süre yapmış. Hele ilk hafta korkudan heyecandan gecede 2şer kere. Onun hikayeleri geldi aklıma. :90: :90: :90:
Bizde aslında yoktur hatta ben çok erken bırakmışım daha yaşımı doldurmadan,annemde diyorki erken bıraktın diye şimdi mi başladnGece ki halimiz video olsa zaten tıklanma rekorları kırar bi söz var ya sidikli hayriye die bi dönem bana çok uymuştu Yalnız halanın eşine acıdımm been hahahah Adam ne çekmiştir
Sen sonradan çıkarmışın acısını yaa.. Ben de çok zor bırakmıştım küçükken annem bağırıyodu bana altıma yapınca halan gibi kocanın yatağına da mı işicen diye. Kabusumdu yani evlenince işemek. Bunu görünce oluyormuş demek ki diye kriz geldi şimdi.
nişanlından başka gren olduysa rezillik olurda nişanlından bişey olmaz gülüp geçebilirsin kocan olucak yakında...
rezilliği geçtimde niye öyle olduğuna takıldım sağlık sorunun mu var nedir bi görün doktora
bu aralarda kadın mesane pedidir vede türleri çok yaygınlaştı reklamlarda göre göre insanın beynine işliyo,o reklamları grdükten sonra hiç aklımda yoken acaba bende altıma kaçırırmıyım şüphesi aklıma gelmmeye başladı...
Ben yine bir seferinde mağazaya girmiştim parfüm bakıyorken üzerimde de elbise var şarıl şarıl akmazmı,kimsede yok kaçacak yerde yok adam tezgahın arkasındaydı olmucak bi parfümü aldım ve taksiyle vıın eve .. kime gidilirki ben doktora gittim iltihaptandır dedi gönderdi ki ben iltihap sık yaşayan biriydim nasıl olur biliyorum da üzerinde durmadım ama bu aralar olmuyor neysekii
evet bikere sende olan durumun aynısı lisede arkadaşıma olmus o da parfümcüdeyken birden idrar gibi sıvı akmış
Rezil bir durumdu , eşimi aradım
*Aşkım ben yine işedim*dedim
O da nerde nasıl falan dedi sonra bin taksiye çık eve dr a randevu al sonra demişti :)) ama takside gülme krizi gelmişti , komikti ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?