Utancım keşke yerin dibine girseydim

Arabayla son hızla eve geliyorduk ilk başta attigimda yüzük olduğunu anlamadı ben cok sonra söyledim olduğunu. Ordakileri ben gormesemde maalesef nişanlım görecek çünkü tanıdığı bi insan oranın müdürü.

Hahahah sen alkolün verdiği uyuşmayla yapmışsın,ben rüyamda kendimi tuvaletimi yaparken gördüm ve sonrasında eşimin dürtmesiyle yatağa işediğimi fark ettim . Ben ne yapıyım evi terkedeyim o zaman Aman ölüncek bi durum değil gülüncek bir konu. Üzme kendini valla baak

Canim sen benim basima geleni bilsen kendini birakir bana gulerdin.Herkesin basina gelebiliyor bu tur seyler.Yuzugu atmayaydin iyiydi :)

Bunu komik bi aniya donusturmen gerek. Kendinle alay et. İnan atlatacaksin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir an önce unutmak istiyorum. Şimdi hiç birşey olmamış gibi konuşuyoruz nişanlımla bir yakınıda bizi dışarı yemeğe davet etti tabi içkili şimdi inan gitmeye korkuyorum bu sefer büyük abdesimi yaparım falan; ))

Keşke o dakikadan sonra sarhoşluğun dibine vurup sonra da hatırlamıyormuş gibi yapsaydınız. Alyans gitti mi camdan şimdi ya

Hiçbir şey olmaz canım oluyor içince öyle şeyler. Senin biraz erken olmuş ama aşk sarhoşluğu da eklendi heralde. :)

Ayyy canım koptum şu an biliyo musun. Bizim ailede bir sorun var. Herkes 15-16 yaşına kadar en az gece alt ıslatıyor. Bir halam erken evlenmiş. Uzun süre yapmış. Hele ilk hafta korkudan heyecandan gecede 2şer kere. Onun hikayeleri geldi aklıma. :90: :90: :90:

İnsanlık halidir, dalgaya vuracaksın mecburen
Bak forumda eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bir konu var, yüzlerce sayfa, oku da gör rezilliklerimizi, bu da bir şey mi =))
Üzme kendini, ara nişanlını barışın

Bizde aslında yoktur hatta ben çok erken bırakmışım daha yaşımı doldurmadan,annemde diyorki erken bıraktın diye şimdi mi başladn Gece ki halimiz video olsa zaten tıklanma rekorları kırar bi söz var ya sidikli hayriye die bi dönem bana çok uymuştu Yalnız halanın eşine acıdımm been hahahah Adam ne çekmiştir

Sen sonradan çıkarmışın acısını yaa.. Ben de çok zor bırakmıştım küçükken annem bağırıyodu bana altıma yapınca halan gibi kocanın yatağına da mı işicen diye. Kabusumdu yani evlenince işemek. Bunu görünce oluyormuş demek ki diye kriz geldi şimdi.

nişanlından başka gren olduysa rezillik olurda nişanlından bişey olmaz gülüp geçebilirsin kocan olucak yakında...
rezilliği geçtimde niye öyle olduğuna takıldım sağlık sorunun mu var nedir bi görün doktora
bu aralarda kadın mesane pedidir vede türleri çok yaygınlaştı reklamlarda göre göre insanın beynine işliyo,o reklamları grdükten sonra hiç aklımda yoken acaba bende altıma kaçırırmıyım şüphesi aklıma gelmmeye başladı...

oysss annen resmen işkence etmiş sana, işe yaradımı bari olmazmı hemde öyle bir oluyorkii :)) Hayatın gerçekleri bunlar,vana bi açıldımı zaten bi daha da kapatamıyorsun

Ay gülün gecin ya :))(
Yorumlar süper...
Benim bi arkadaşımda evlerine girio eşi 2cocugu. Cok fena sıkışmış.kocası kapıyı acıo ama bizimki dayancak gibi degil o anda bırakıo. Eşine cocuklarına rezillik diz boyu.
Oglu; bak anneler böyle ayakta işer diye acıklama yapıo kardeşine. Ne gülmüştük ya :)))))))

Tamam sarhoş olmadım diyorsunuz ama kısa süreli de olsa bilincinizi kaybetmişsiniz bence başka bir açıklaması olamaz yaptıgınızın farkına varırdınız öyle olsa

Ben yine bir seferinde mağazaya girmiştim parfüm bakıyorken üzerimde de elbise var şarıl şarıl akmazmı,kimsede yok kaçacak yerde yok adam tezgahın arkasındaydı olmucak bi parfümü aldım ve taksiyle vıın eve .. kime gidilirki ben doktora gittim iltihaptandır dedi gönderdi ki ben iltihap sık yaşayan biriydim nasıl olur biliyorum da üzerinde durmadım ama bu aralar olmuyor neysekii

nişanlısın ve nişanlının yanında böyle kötü durum diyorsun sizin aranızda böyle şeylerin lafı bile olmaması gerekiyor ilerde hatırlayıp güleceğiniz komik bir anı olmalı aranızda.. hani yani eğer bu olayda nişanlın ne düşünür diye dert oluyorsan siz gerçekten de bir çift olamamışsınızdır zaten.

evet bikere sende olan durumun aynısı lisede arkadaşıma olmus o da parfümcüdeyken birden idrar gibi sıvı akmış

evet bikere sende olan durumun aynısı lisede arkadaşıma olmus o da parfümcüdeyken birden idrar gibi sıvı akmış

Rezil bir durumdu , eşimi aradım
*Aşkım ben yine işedim*dedim
O da nerde nasıl falan dedi sonra bin taksiye çık eve dr a randevu al sonra demişti :)) ama takside gülme krizi gelmişti , komikti ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…