utandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elifz

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben sınavlardan sonra memleketime gitmiştim..neyse annem okula gittiği için ben halamın yanına çıkıyodum evde sıkılınca.nihan teyze var işte halamın eşinin kardeşi.sürekli bana iltifat ediyo ondan sonra nebiliyim oğlundan bahsediyo sürekli.oğlu astsubay acaba dedim hani doğuda falan görev yapıyoda ondan mı sürekli oğlum oğlum deyip duruyo diye..yok o da değil..sürekli kızım sen şimdi öğretmen mi çıkcan,bizede gel demeler falan.önceden bu kadar konuşmazdı benimle merhaba merhaba o kadar.oğluna mı istiyo beni bu kadının amacı ne anlamadım.3 günüm oğlunun ne kadar iyi,yakışıklı falan olduğununu dinlemekle geçti...çok komikti ama utandım bee çok utandım..
sizin başınızada geldi mi böyle bişey?

Gençlikte normaldir...:delphin:
Büyükler böyle yakıştırmalar yapar hep

Birçok defa başıma geldi bu tip imalar.Hatta bir keresinde teyzecik oğlunun fotoğrafını yollamış kuzenimle.Eve geldim,bir baktım odamda adamın birinin fotoğrafı.:roflol: Doktormuş kendisi.:smiley-cool:
Olur böyle şeyler.Her genç kızın başına gelebilir.:smiley-cool:

takma kafana...olur böyle şeyler...

evet canım..seni çok iyi anlıyorum benimde çok kereler geldi başıma
..yol yapmış kadın sana
tabi yersenkaydirigubbakcemile4

Geldi tabi...her genc kizin basina geliyor bir zaman sonra...:delphin:

Ama ben hic utanmazdim...:icecream:bir keresinde izindeyken bir teyze kizim seni istemeye gelelimmi demisti....bende gelin teyze gelin...biraz eksin diksin olur demistim:lepi:

neden utandınız ki ? olur öyle yakıştırmalar ..

geçen sene hastane bahçesindeyim,babamın durumu ağır,komada herşeye hazırlıklı olundedi doktorlar, yoğun bakımda babamı görmüşüm,çıkmışım perperişanım ağlıyorm bi kadın yanaştı yanıma biraz halleştik sonra oğullarından bahsetmeye başlamazmı yaw ben orada acılıyım dertliyim senin oğlunumu düşünecem,oğlu oğlu başımın etini yedi hiç tanımadığım kadın başım oldu mu davul-tatlicadiarzu-kadın sürekli oğlunu anlatıyo nerdeyse git başımdan diye bağıracam o derece yani,neyseki bisüre sonra kadının işi bitti hastaneden gittiler,yoksa git başımdaaaann diye bağıracaktım hastane bahçesinde avazım çıktıı kadar :mymeka:bizim millet böle milletçe bi arızamız var bu oğul gelin vs olaylarındabenneyaptımki

Geldi tabi...her genc kizin basina geliyor bir zaman sonra...:delphin:

Ama ben hic utanmazdim...:icecream:bir keresinde izindeyken bir teyze kizim seni istemeye gelelimmi demisti....bende gelin teyze gelin...biraz eksin diksin olur demistim:lepi:

kaydirigubbakcemile3
benide nişanlıyken bi teyze gözüne gözüne kestirmişti. dedim ben nişanlıyım. olsun ayrılırsın bizim için sorun yok demişti :roflol:
amman pek gururum okşandıydı -tatlicadiarzu-

ha bi de avukatımız beni kendi damadının kardeşine yakıştırdı,resmini falan gösterdi o da böle kaos içinde oldu,biz orda davamızın derdindeyiz,kafa patlatıyoruz kadın arada bak senle bunu evlendirelim harita mühendisi çokda yakışıklı boylu poslu diye bana resim gösteriyo :bbo: fena da deildi hani :utangac:

öğretmenlerin kısmeti fazla oluyor nedense...
normal bir durum, alışmaya başlayın :)

çalışmaya başlayınca, ek olarak; velilerin kardeşleri, yeğenleri, kuzenleri... diye liste uzayıp gidecek...

amannnnnn utanma cnm cok normal..:)
ögretmenlere cok talep oluo zatenn

merhaba arkadaşlar ben sınavlardan sonra memleketime gitmiştim..neyse annem okula gittiği için ben halamın yanına çıkıyodum evde sıkılınca.nihan teyze var işte halamın eşinin kardeşi.sürekli bana iltifat ediyo ondan sonra nebiliyim oğlundan bahsediyo sürekli.oğlu astsubay acaba dedim hani doğuda falan görev yapıyoda ondan mı sürekli oğlum oğlum deyip duruyo diye..yok o da değil..sürekli kızım sen şimdi öğretmen mi çıkcan,bizede gel demeler falan.önceden bu kadar konuşmazdı benimle merhaba merhaba o kadar.oğluna mı istiyo beni bu kadının amacı ne anlamadım.3 günüm oğlunun ne kadar iyi,yakışıklı falan olduğununu dinlemekle geçti...çok komikti ama utandım bee çok utandım..
sizin başınızada geldi mi böyle bişey?

yaşın küçükken çok olur bu tip şeyler, yaşın büyüdükçe seçimleri senin yaptığını görünce pek de böyle anne beğendi çocuğa fotograf verdi gibi şeyler olmaz
17-18 yaşlarında yaşamıştım böyle şeyler, babamın arkadaşının oğluna istemişlerdi ne utanmıştım ben de

Ben 4 yıl çok yakın komşumuzun oğluyla çıkmıştım. kadıncağızın haberi yoktu tabi bu durumdan ama biz nerdeyse 24 saat beraberdik kadınla. o da sürekli oğlundan bahsederdi beni kızı gibi sevdiğinden filan bahsederdi. hatta çoğu zaman düşünürdüm acaba anladı mı yoksa böyle bi şey olmasını istiyo mu diye. aslında benim de hoşuma gidiyodu tabi her şeyden haberim oluyodu. şimdi ayrıldık yine anlatıyo ama artık fazla bi anlamı yok anlattıklarının... :)

ohoo otobüste bile oluyo sen ne diyon :)) sokağa çıkamayacak kadar güzelim ondan herhal -tatlicadiarzu-

Back
X