utangaç erkekler

littlelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2006
2
0
86
İzmir
kızlar size bir sorum olucak. siz utangaç erkekler hakkında ne düşünürsünüz? tatlı mıdırlar yoksa itici mi. sevgiliniz utangaç olsaydı ne yapardınız? yorumlarınızı bekliyorum :yes:

Bence çok Tatli Oluyolar.mesela Benim Eşim çok Utangaçti.beni Görmeye Geldiklerinde Ben Onun Yüzünü Hiç Görememiştim. çünkü Onun Başi Bi Kere Kalkmadiydi Yerden.

Benimde sözlüm ilk tanıştığımızda öyle utangaçtıki karşımda özellikle annemin karşısında resmen titrerdi ama zamanla alışınca düzeldi artık utangaçlıktan eser yok diyebilirim :) Bencede başta insana çekici gelen bir durum,çok rahat olan kendinden emin bir erkek bana o kadar cazip gelmiyor nedense.

bazen iyi oluyor ama ben her zaman erkek ön planda olmalı diye düşünüyorum,çok değil birazcık... birazcık daha atak olmalı,tabi ar,utanma duygusu ile çekingenlik ve pasiflik de ayrıdır... amaan ne diyom ben :)

tutuklu .!.:
bazen iyi oluyor ama ben her zaman erkek ön planda olmalı diye düşünüyorum,çok değil birazcık... birazcık daha atak olmalı,tabi ar,utanma duygusu ile çekingenlik ve pasiflik de ayrıdır... amaan ne diyom ben :)

sana katılıyorum :)

Utangaç erkekler bana da çok tatlı gelir ama birinden hoşlandıkları zaman bunu belli etmeleri çok zaman alıyorr:mymeka:

Kesinlikle çekingenlik ve pasiflik farklıdır. Çekingen olmaları çok sempatik gelebiliyor ama bir erkek asla pasif olmamalı Arada çok ince bir çizgi var.

Back
X