- Konu Sahibi BSariPapatya
-
Merhaba arkadaslar,
Baslikta yazdigim gibi çok utangaç biriyim social hayatim fazla yok insanlarla konusamiyorum ortamlara giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama konusacak birsey bulamiyorum herkez birseyler soyluyo sakir sakir konusuyor benim aklima hiç birsey gelmiyo surekli dusunuyorum ne desem ne desem diye sirf birsey soylemek için ama olmuyor hiç birsey soylemiyorum insanlar sen niye hiç konusmuyorsun diyolar hep çok üzülüyorum bu duruma artik ve ben uni mezunuyum bu sene mezun oldum bu sorunum yüzünden is bulamicam sanirim staj yaparken kadin çok utangaçsin pek konusmuyorsun bu sorunu hal etmen gerek demistiherkez ayni seyi soyluyor sosyal fobi degil bu cunku arkadaslarim var insan içine çikiyorum ama hiç birsey konusmuyorum konusamiyorum sanki dilim tutuluyor sadece evde çok rahatim ve agresifim sanirim disarda konusamadigim için evde patliyorum psykologa gittim bir kez derdin ne dinliyorum dedi utangaçim falan filan dedim tuhaf tuhaf bakti suratima sanki ben ne yapabilirim der gibi rahat hissetmedim kendimi kendimi bidaha gitmedim zaten çok pahaliydi gucum yetmez. spor yapiyorum dil kursuna gidiyorum ama hiç bir faydasi olmuyor ben umutsuz vakamiyim acaba bi önerisi olan veya benim gibi olan arkadaslardan yardim bekliyorum
Senin yanina cok geveze bir arkadas lazim.
Surekli yaninda olan. Ve uzun bir sure.
Benimle beraber hem lise hemde uni okumus olan bir arkadasim var.
Oda senin gibi sessiz sakin.
Lise zamaninda bende deli doluydum.
O zamanlar fazla samimi degildik.
O tenefuslerde sessizce köseye cekilip kitap okurdu,
bende girgir pesindeydim.
Derkeen uniye basladik, hem birlikte zaman gecirdik,
sadece okulda degil okul disindada haftasonlari gorustuk.
Simdidee ondaki utangaclik gitti,
banada baktigin zaman onun sayesinde oturakli sessiz sakin hanim hanimcik oldum.
Uzum uzume baka baka kararirmis.
Gerci biz pedagoji okuduk, ondaki utangacligin gitmesinde okudugumuz bolum daha cok faydasi olmustur.
canımm evet utangaçlık falza olunca kötü bişi oluyor ama bunun sosyal yaşamla bi alakası yok sen insanlar içinde kendini rahat hissetceksin yoksa hiç bi zaman konuşamazsın rahat olup o an o ortamdaki konulara kulak verip fikir üretip düşünceni kim neder acaba doğru mu yanlış mı demeden söyle çekinmepsikologa gitmene gerek yok oda aynı şeyi söylücektir rahat olcaksın kendine telkinlerde bulun kendine güvenini ortaya koy kuzum korkma yapamıcağın bişi değil iş konusunda da kesinlikle işletmeler girişken konuşkan insanları seçiyolar, ama sen bunu yapabilirsin
Ben de çok utangacımdır ancak yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışırken rahatım. Gayet havadan sudan konuşurum yani sıkıntım olmaz. Ben en çok iltifatlarda utanıyorum, bugün çanta almaya gittiğim mağazada ki kız yüzün çok güzel dedi benim ağız kulaklarda ama yere bakıyorum yüzüm alev alev oluyor. Böyle durumlarda çok utangacımdır.
Bence de senin sürekli yanında olabilecek geveze demeyelimde bol sohbetli ortama rahat ayak uydurabilen kısacası sosyal kelebek birisiyle arkadaşlık kurmandır. Bir kaç ay sonra değiştiğini sen de fark edersin.
ortama kulak veriyorum ama hiç birsey konusamiyorum canim aslinda kulturlu biriyim çok sey biliyorum ama olmuyo iste çikmiyo bir turlu
social hayatım mı :)))
evet social yanlismi oldu :)
Merhaba arkadaslar,
Baslikta yazdigim gibi çok utangaç biriyim social hayatim fazla yok insanlarla konusamiyorum ortamlara giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama konusacak birsey bulamiyorum herkez birseyler soyluyo sakir sakir konusuyor benim aklima hiç birsey gelmiyo surekli dusunuyorum ne desem ne desem diye sirf birsey soylemek için ama olmuyor hiç birsey soylemiyorum insanlar sen niye hiç konusmuyorsun diyolar hep çok üzülüyorum bu duruma artik ve ben uni mezunuyum bu sene mezun oldum bu sorunum yüzünden is bulamicam sanirim staj yaparken kadin çok utangaçsin pek konusmuyorsun bu sorunu hal etmen gerek demistiherkez ayni seyi soyluyor sosyal fobi degil bu cunku arkadaslarim var insan içine çikiyorum ama hiç birsey konusmuyorum konusamiyorum sanki dilim tutuluyor sadece evde çok rahatim ve agresifim sanirim disarda konusamadigim için evde patliyorum psykologa gittim bir kez derdin ne dinliyorum dedi utangaçim falan filan dedim tuhaf tuhaf bakti suratima sanki ben ne yapabilirim der gibi rahat hissetmedim kendimi kendimi bidaha gitmedim zaten çok pahaliydi gucum yetmez. spor yapiyorum dil kursuna gidiyorum ama hiç bir faydasi olmuyor ben umutsuz vakamiyim acaba bi önerisi olan veya benim gibi olan arkadaslardan yardim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?