- Konu Sahibi BSariPapatya
Merhaba arkadaslar,
Baslikta yazdigim gibi çok utangaç biriyim social hayatim fazla yok insanlarla konusamiyorum ortamlara giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama konusacak birsey bulamiyorum herkez birseyler soyluyo sakir sakir konusuyor benim aklima hiç birsey gelmiyo surekli dusunuyorum ne desem ne desem diye sirf birsey soylemek için ama olmuyor hiç birsey soylemiyorum insanlar sen niye hiç konusmuyorsun diyolar hep çok üzülüyorum bu duruma artik ve ben uni mezunuyum bu sene mezun oldum bu sorunum yüzünden is bulamicam sanirim staj yaparken kadin çok utangaçsin pek konusmuyorsun bu sorunu hal etmen gerek demisti
herkez ayni seyi soyluyor sosyal fobi degil bu cunku arkadaslarim var insan içine çikiyorum ama hiç birsey konusmuyorum konusamiyorum sanki dilim tutuluyor
sadece evde çok rahatim ve agresifim sanirim disarda konusamadigim için evde patliyorum
psykologa gittim bir kez derdin ne dinliyorum dedi utangaçim falan filan dedim tuhaf tuhaf bakti suratima sanki ben ne yapabilirim der gibi rahat hissetmedim kendimi kendimi bidaha gitmedim zaten çok pahaliydi gucum yetmez. spor yapiyorum dil kursuna gidiyorum ama hiç bir faydasi olmuyor ben umutsuz vakamiyim acaba
bi önerisi olan veya benim gibi olan arkadaslardan yardim bekliyorum
Baslikta yazdigim gibi çok utangaç biriyim social hayatim fazla yok insanlarla konusamiyorum ortamlara giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama konusacak birsey bulamiyorum herkez birseyler soyluyo sakir sakir konusuyor benim aklima hiç birsey gelmiyo surekli dusunuyorum ne desem ne desem diye sirf birsey soylemek için ama olmuyor hiç birsey soylemiyorum insanlar sen niye hiç konusmuyorsun diyolar hep çok üzülüyorum bu duruma artik ve ben uni mezunuyum bu sene mezun oldum bu sorunum yüzünden is bulamicam sanirim staj yaparken kadin çok utangaçsin pek konusmuyorsun bu sorunu hal etmen gerek demisti

Son düzenleme: