Utaninca kipkirmizi oluyorum =((

Beyaz tenli olmakla alakası yok, ben de bembeyazım ama gram kızarmam.
Canım renkli kapatıcılar var kızarıklıkları ve ciltteki renk bozukluklarını kapatmak için. Resimdeki gibi;

Bu Forever Livingin ürünü, başka hangi markalarda var bilemem. Benim bildiğim kızarıklıkları yeşil olan kapatıyor, kırmızının zıttı yeşil çünkü. Ya da alt tonu sarı olan bir fondoten kullan o da kırmızılıkları azaltır. Önce fondoteni sürüp sonra üzerine renkli kapatıcıyı sürebilirsin. Çevrende Forever Living distribütörü var mı?

Son düzenleme:

Verdigin bilgi icin coook tesekkur ederim canim. Cevremde varmi bilmiyorum turkiyeye yeni tasindim, daha 3 gun oldu.
Ama en kisa zamanda kesinlikle arayisa cikacam.

aslında bu karşı cinsin çok hoşuna gider biliyormusun? bunu bir avatnaj gibi kullanabilirsin :93:

canım ben de aynı dertten muzdaribim çook fazla kızarırım, şimdi psikolojik olarak kendimi kontrol edebilsem de bazen hiç olmdık yerlerde pancar modunda olabiliyorum.
ben bunun ameliyatının bile olduğunu duymuştum ama zannedersem bir soruna bağlı yüz kızarmasıydı o. aslında googleda bir arasan bulabilirsin
bence yine de ameliyatlık bir durum deil bu,bak sana önerim insanlarla ne kadar çok iletişim kurarsan o kadar rahat hissedersin.ben bir dönem birebir insanlarla yüz yüze konuştuğum bir işte çalıştım ve baya fark etti rahatlık açısından.bir de kızardım kızaracam diye düşünme, biriyle konuşurken söylediklerine odaklan daha rahat hissedersin.

Hiiiiç kızarmadan atlattım o günü çok şükürr
Nasılmıı? heycan hapı kullandım
İyikide kullanmışım kendimi çok rahat hissettim

heyecan hapı neymiş ya bende çok kızarırım

Ayy heyecan yazmışım, sakinleştirici hap. Sanırım reçetesiz alınmıyor ama benim kuzenimde vardı şansıma.
doktordan sınava girecem çok heycan yapıyorum demiş, doktorda yazmış bitane. Canım benim bitane bana verdi
Okadaaarr rahatlatmıştı ki beni, bukadar etkisi olacağını hiç tahmin etmiyordum

Al benden de o kadar. Ben olur olmaz herşeye kızarıyorum. Buğday tenliyim ama banamısın demiyor. Karşı taraf için hoş olabilir ama o duruma düşmek tam bir rezalet. Bu kızarma problemimden dolayı kardeşce sevdiğim bi çocuk kendisine ilgi duyduğumu zannetti!

Bende buğday tenliyim canım ama domates gibi olunca bişey farketmiyor =D Hiç utanmasam bile kızardığım oluyor çok sinir bozucu bişey!!

Ay bu sorun bende de var...
Hamile olunca baya da arttı..İş yerinde müdürüme birşey anlatacağım mesele hemen kızarıyorum..Yani en ufak olaya sinirlenmeye vs...nasıl yeneceğim bunu...Kötü bir durum yaaa

bende bu sorunu fazlası ile yaşayanlardandım. bişey anlatırken bile kızarıyordum, sanki karşımdaki insan yalan söylediğimi düşünecek gibi. Bişey demesem gülsem gene kıpkırmızı oluyordum. Mesela , akrabaları ilk kuzeninin nişanında gördü beni akrabaları,hep birbirlerini dürtüp ....... nişanlısıymiş diye beni gösterdiler. Nişan bitiminde hepsi sarıldı öptü.. hoş nişandada bayağı bi beni oynattılar Hayatta annemin yanında bile oynayamazdım. ama tanımadığım bir ortamda şıkır şıkır oynadım nişanlandıktan sonra aştım bunları. Şimdi düğün , nişan, kına ne olsa piste fırlayıp döktürüyorum. İnsanlarla rahat konuşuyorum. Ancak sinirlendiğim zaman kıpkırmızı oluyorum. iyi oldu böyle

bence kötü bir şey değil ki senin yapın bu demekki ilerde aşabılırsın belkı aman bosver nice utanmayi bilmeyen insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…