Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl olduğunu anlamadan
sürdünerek
kızlığına girmeden
:KK14: bu konular hepmi aynı olur arkadaş o iş nasıl olduğunu anlamadan olmuyor bizde sevişiyoruz biliyoruz. Nasıl olduğunı anlamadan nasıl soyunıyosunuz onu çözemiyorum mesela :KK51: ayrıca biz sana kızsın değilsin diyemeyin muayeneyle anlaşılır

Yine bi zar takıntılı kişi
Önce aç bak bakalım esnek zar neymiş sonra kızlık zarının görevi neymiş seni alan adam zarın içinmi alacak senin özelin seni ilgilendirir esnek zarın olsa mafoldun o zaman gelde anlat evleneceğin adama tövbe ya
Ahaha bu sefer evleneceği adam sen esnek zarı nerden biliyorsun diye zıplamasin

O nasıl sürtünmeki anlamadım kan gelmesi normal değil.

sürtünme derken dışardan mı yoksa içerden mi? belki de girip çıkarken sürtündü sandın :KK17:
Dışardan sürtuNME oldu bi ara içeri girmeye kadar yakalinlaŞti ama ben hemen geri cekildim

Ahaha bu sefer evleneceği adam sen esnek zarı nerden biliyorsun diye zıplamasin
Evet çok üzülüyorum erkeğin yanında kendini değersiz küçük görmek değilde nedir bu Allah bile siz eşitsiniz diyor ısrarla hayır erkek benden üstün çünkü kızlığım bozuksa beni almaz diyorlar sorsan evleneceği adam nerelere girip çıkmıştır

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Özel hastaneye gidip kontrol edebilirsiniz devlete gitmeyin savcı izni ister.

Böyle aman bişey oldu mu diye düşünüp duracaksanız da baştan yapmayın. Kan gelse nolacak yapmışsınız zaten ne yapacaksanız. Eşi kandırmak niye?

Daha 27 ekimde aynı konuyu açmışsın burdan sana bi cevap veremeyiz hergün açsanda dr a gitmekten başka çaren yok.
Ha tabi dr sana kızsın dese ne olur :KK51: herşeyi bile isteye yapıp ayrılınca hata diye yakınıyorsunuz ve kızım diye geziyosunuz :KK9:

Madem evlenince ilk geceyi düşünüyorsun o zaman neden yaptın? Arkasında duramayacağı birşeyi neden isteye isteye yapar ki bir insan? İsteyip sevişiyorsun sonra da hata diyorsun. İşine gelmeyince hata demek ne kadar kolay. Böyle söyleyerek burayı okuyan binlerce genç kıza yanlış örnek oluyorsun, farkında mısın? Bunu yargılamak gibi algılama, bu konularda benden daha esnek insan bulamazsın belki ama tabirlerin yanlış bana göre. Merak ettiğin şey senin şimdi nedir, zar bozuldu mu bozulmadı mı, değil mi? Tamam. Gel buraya de ki, biz sürtündük, kan geldi, bi daha yaptık yine kan geldi, sizce bozuldu mu bozulmadı mı? Bu kadar, sormak istediğin şey. Burada yazdığın yazıya ilk geceydi son geceydi, korkuyorum da bilmem ne dediğin zaman yanlış yapıyorsun işte. Bişey yapmışsın ve bir durumla karşılaşmışsın, gel buraya de ki bozuldu mu bozulmadı mı. Bu kadar yani. Seni okuyan bir sürü genç kız var, benim onlara aşılamak istediğim şey de şu: Lütfen sonucuna katlanabileceğiniz şeyleri yapın daha sonra pişman olup kendinizi harap ediyorsunuz. Benim için zar mar önemli değil ama kadınların kendilerini mal gibi görmeleri, zar varken değerli, zar yokken değersiz, ucuz bir mal gibi ürün gibi hissetmeleri beni rahatsız ediyor. Dik durun, birşey yaptıysanız da lütfen "evet, yaptım" deyin. Sizinle hayatını birleştirecek olan insana kendiniz gibi yaklaşın, toplumun dayattığı şekilde değil. Konu sahibi, umarım beni yanlış anlamazsın. İçime girseydi hissederdim galiba, diyorsun, sen cinselliğe çok uzakken cinsellik yaşamaya kalkmışsın resmen.

Dışardan sürtuNME oldu bi ara içeri girmeye kadar yakalinlaŞti ama ben hemen geri cekildim
dışarıdan olduysa sorun mantıksız yani vajinaya girmedi ise kızlığın nasıl bozulabilir acaba ucunu sokayım mı bi dedi.
Kızlık çok çabuk bozulan bir şey anlık benim öyle olmuştu ben bile anlamamıştım. millet çok abartıyo dmiştim bu ilk ğece işiini

Evet çok üzülüyorum erkeğin yanında kendini değersiz küçük görmek değilde nedir bu Allah bile siz eşitsiniz diyor ısrarla hayır erkek benden üstün çünkü kızlığım bozuksa beni almaz diyorlar sorsan evleneceği adam nerelere girip çıkmıştır
Bu olay suna benziyor ben herkesin bacisi ile kızı ile yatarım ama benim bacim namuslu olayina benziyor

Nasıl olduğunu anlamadan
sürdünerek
kızlığına girmeden
:KK14: bu konular hepmi aynı olur arkadaş o iş nasıl olduğunu anlamadan olmuyor bizde sevişiyoruz biliyoruz. Nasıl olduğunı anlamadan nasıl soyunıyosunuz onu çözemiyorum mesela :KK51: ayrıca biz sana kızsın değilsin diyemeyin muayeneyle anlaşılır
Ya çok alakasız ama foton hep bana yandan çekilmiş hindi resmi gibi geliyor :D

Yırtılmışsa da diktirirsin merak etme. Sen yeter ki karşındakini kandırmak, aldatmak iste..

Back
X