Madem evlenince ilk geceyi düşünüyorsun o zaman neden yaptın? Arkasında duramayacağı birşeyi neden isteye isteye yapar ki bir insan? İsteyip sevişiyorsun sonra da hata diyorsun. İşine gelmeyince hata demek ne kadar kolay. Böyle söyleyerek burayı okuyan binlerce genç kıza yanlış örnek oluyorsun, farkında mısın? Bunu yargılamak gibi algılama, bu konularda benden daha esnek insan bulamazsın belki ama tabirlerin yanlış bana göre. Merak ettiğin şey senin şimdi nedir, zar bozuldu mu bozulmadı mı, değil mi? Tamam. Gel buraya de ki, biz sürtündük, kan geldi, bi daha yaptık yine kan geldi, sizce bozuldu mu bozulmadı mı? Bu kadar, sormak istediğin şey. Burada yazdığın yazıya ilk geceydi son geceydi, korkuyorum da bilmem ne dediğin zaman yanlış yapıyorsun işte. Bişey yapmışsın ve bir durumla karşılaşmışsın, gel buraya de ki bozuldu mu bozulmadı mı. Bu kadar yani. Seni okuyan bir sürü genç kız var, benim onlara aşılamak istediğim şey de şu: Lütfen sonucuna katlanabileceğiniz şeyleri yapın daha sonra pişman olup kendinizi harap ediyorsunuz. Benim için zar mar önemli değil ama kadınların kendilerini mal gibi görmeleri, zar varken değerli, zar yokken değersiz, ucuz bir mal gibi ürün gibi hissetmeleri beni rahatsız ediyor. Dik durun, birşey yaptıysanız da lütfen "evet, yaptım" deyin. Sizinle hayatını birleştirecek olan insana kendiniz gibi yaklaşın, toplumun dayattığı şekilde değil. Konu sahibi, umarım beni yanlış anlamazsın. İçime girseydi hissederdim galiba, diyorsun, sen cinselliğe çok uzakken cinsellik yaşamaya kalkmışsın resmen.