Utanıyorum kendimden!

akraba evliliği olsun sakat cocuklar doğsun!! bu devirde hala akraba evliliği oluyormu yaa cok ilginç cok kötü cok mide bulandırıcı

Kafam karmakarışık şu an yaa, ne düşünücem bilemiyorum canım açıkçası.:26:

Biz kardeş gibi büyümedik onunla, onun çocukluğu başka bi yerde geçti, benimki başka yerde, abi derdim hatta ben ona küçükken, dediğim gibi takılırdık sadece birbirimize, sen şöylesin, sen böylesin falan diye.

İlk öpüşmesine karşılık vermemişsin ama
sonraki öpüşmenizde bişi demmeişsin canım sanki bastırılmış
hisler var bence ona karşı sende
Şahsen kuzenlerimle ilişki yaşamam imkansız kendilerinden nefret ederim çnkü
ama baba tarafı kuzenlerimin yeri bambaşkadır ama işlişki boyutu ımkansızzzzzz

Allah yardımcın olsun ama kendini ailene karşı düşürcek bir şey yapma canım yerin kulağı var derler unut bunu unutturda ..

Yok canım, yapmadım bugüne kadar, yapmam da zaten, ilk kez böyle bişey geldi başıma, yargılayacak yada kızacak olanlar varsa yorumda bulunmasınlar lütfen.

PAtlatıp bi tane ayrılamadın yanından sende karsılık verdin e iyi yaptın ..
Kuzen bu ya kuzen kardes demektir olur mu hiç öyle şey ???

Onun yaptıgı ayıp zaten bodoslama öpmesi ama sende karsılık verdim diyorsun pesssss pesss !

Derhal mesafe .. Ne iğrenç bir şey bu ya ...

Benim için de kuzenlerim yıllarca hep kardeş gibiydiler,asla tersi olmadı olamazdı da zaten..

Ama benim annem ve babam da kuzenler ve daha tanıdığım çok var kuzen olup ta evlenen...
Kısmet hayatım eğer bişey hissediyorsan bişey diyemem ama kardeşim gibi görüyorum diyorsan hemen uzaklaş ondan derim...

Yok canım, yapmadım bugüne kadar, yapmam da zaten, ilk kez böyle bişey geldi başıma, yargılayacak yada kızacak olanlar varsa yorumda bulunmasınlar lütfen.

sen kendindemisin acaba yaa dediğin lafada bak kızacak ya da yargılayacak kişiler yorumlarda bulunmasın !

biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizler

bunu sen yazdın !! madem böyle bir şeyi buraya yazdın yorumada katlan zaten olan olmus ...
yorumları begenmeyince böyle bi çileden cıkıyorsunuz arkadas ya

o zaman konu acmayacaksınız
napalım şimdi kuzeninle bodoslama öpüstün diye alkıs mı tutalım..
akraba evliliğinin ileride ne kadar cok zararları olacaağını bil hatta böyle düşünce içinde olanlarda bilsinler

akraba evliliği olsun sakat cocuklar doğsun!! bu devirde hala akraba evliliği oluyormu yaa cok ilginç cok kötü cok mide bulandırıcı

o ünlem işareti ve o ünlemler nedir?Siz oraya iki ünlem koydunuz diye fikrinizi mi kabul edeceğim

konu fikir savaşına düşünmesin,konuyu amacıından saptırma.Varsa bir yorumun arkadaşa yaz geç

yorumuma da yorum yapma

ne kadar çok beyin varsa o kadar çok fikir vardır bunu da unutmaaa

Dedim yaa, o benim için kardeş değildi hiç, biz kardeş gibi büyümedik, hep kuzen olarak, başıma ilk kez geldiği için, sizlere sormak, danışmak istedim ama, yanlış anlaşıldı konu hemen, kapatılsın.

canım sende demekki birseyler hissediyorsun ki karşılık verdin.
kuzeniyle evli akrabalarım var çok da mutlular..
evet dünya da adam mı bitti kız mı bitti ama bazı seyler kısmet :123:

sen öpüşürken konuşabiliyor musun? çok ilginç bir yetenek.

madem bir kaç kelime söyleyebildin dur nefes alamıyorum diyeceğine o sırada kendini geri çekebilirdin.

çekmeliydin de. bu durumda sen de istemişsin. kaçmadığına ve ikincisinde yapıştığına göre. çok yanlış

konuyu amacından saptırmıyorum aksine akraba evliliğinin ne kadar yanlıs bir sey olduğunuda değiniyorum !!!!!

Sanki gittim beraber oldum dedim, buraya ne konular açılıyor, bi tek benim açtığım konuyu mu yargılamak düştü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…