hiç kuzenimle durup dururken öpüşmedimBana göre cok mide bulandırıcı
kuzen kardes demektir baska kimse kalmamıs gibi dünyada gidip kuzenle bazı seyler yaşamak bana cok ters geliyor
kuzen kardeş değildir ve isteyen evlenebilir...Hz Fatıma ve Hz. Ali de akraba idi...
ama yanlış olan senin rızan olmadan bu fiili yapması
gerçekten ayıp etmiş
olgun insan oturur,konuşur,senin düşüncelerini alırdı...
insanca bir davranış değil bu yaptığı...
bence ondan uzak durun,zarar gelebilir...
canim kuzenler evlenmez diye birsey yok,
cevremde kuzeniyle evlenmis tanidiklarim var,
ama tabi bu kucukken nasil buyudugunuzede bagli,
biz kuzenlerimle kardes gibi buyuduk mesela,
ama belki siz daha mesafeli buyumus olabilirsin,
eger ondan hoslaniyorsan tamam ama aramizda hic birsey asla olamaz diyorsan keske opusmeseydin
Kafam karmakarışık şu an yaa, ne düşünücem bilemiyorum canım açıkçası.:26:
akraba evliliği olsun sakat cocuklar doğsun!! Bu devirde hala akraba evliliği oluyormu yaa cok ilginç cok kötü cok mide bulandırıcı
Allah yardımcın olsun ama kendini ailene karşı düşürcek bir şey yapma canım yerin kulağı var derler unut bunu unutturda ..
yok canım, yapmadım bugüne kadar, yapmam da zaten, ilk kez böyle bişey geldi başıma, yargılayacak yada kızacak olanlar varsa yorumda bulunmasınlar lütfen.
sen ne hissediosun ona karsı ?
Yok canım, yapmadım bugüne kadar, yapmam da zaten, ilk kez böyle bişey geldi başıma, yargılayacak yada kızacak olanlar varsa yorumda bulunmasınlar lütfen.
Yok canım, yapmadım bugüne kadar, yapmam da zaten, ilk kez böyle bişey geldi başıma, yargılayacak yada kızacak olanlar varsa yorumda bulunmasınlar lütfen.
akraba evliliği olsun sakat cocuklar doğsun!! bu devirde hala akraba evliliği oluyormu yaa cok ilginç cok kötü cok mide bulandırıcı
Benim için de kuzenlerim yıllarca hep kardeş gibiydiler,asla tersi olmadı olamazdı da zaten..
Ama benim annem ve babam da kuzenler ve daha tanıdığım çok var kuzen olup ta evlenen...
Kısmet hayatım eğer bişey hissediyorsan bişey diyemem ama kardeşim gibi görüyorum diyorsan hemen uzaklaş ondan derim...
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerdeyse taşınsın lütfen. Neyse gelelim konuya, kızlar bugün dayımın oğlu beni aradı, nerdesin, ne yapıyorsun falan diye konuştuk, çarşıdayım, işim var biraz, sonra eve gidicem falan dedim, ben alıyım seni, bırakırım arabayla seni eve dedi, tamam dedim, sözleştiğimiz yerde buluştuk, aldı beni, getirdi evin yakınlarında bi yere, tam inicektim, hadi bye bye, görüşürüz, sağol bıraktığın için falan dedim, vedalaşmadan mı iniceksin dedi, sonra birden beni kendine doğru çekti, dudaklarıma yapıştı, ben dur dedim, durmadı, nefes alamıyorum dedim, yine durmadı, ittirdim sonra, ne yapıyorsun sen dedim, bu neydi şimdi, nefes alamadım dedim, elimi tuttu, hoşlanıyorum senden, çok güzelsin falan dedi, ne zamandır, içimde tutuyordum dedi, ben olmaz öyle şey, olamaz, biz kuzeniz dedim, akrabayız dedim, olsun, ne olcak ki, yasak mı ki öpmek falan dedi, ben tam bişey diyecekken tekrar öptü beni, bu sefer bende istedim ve karşılık verdim, sonra görüşürüz dedim indim arabadan, ama şimdi pişmanlık duyuyorum yaptığım şeyden dolayı, biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizlerle, içim içimi yedi düşünmekten, aranızda böyle şeyler yaşayan, yaşamış olan var mı kuzeniyle ?
o ünlem işareti ve o ünlemler nedir?Siz oraya iki ünlem koydunuz diye fikrinizi mi kabul edeceğim
konu fikir savaşına düşünmesin,konuyu amacıından saptırma.Varsa bir yorumun arkadaşa yaz geç
yorumuma da yorum yapma
ne kadar çok beyin varsa o kadar çok fikir vardır bunu da unutmaaa
sen kendindemisin acaba yaa dediğin lafada bak kızacak ya da yargılayacak kişiler yorumlarda bulunmasın !
biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizler
bunu sen yazdın !! madem böyle bir şeyi buraya yazdın yorumada katlan zaten olan olmus ...
yorumları begenmeyince böyle bi çileden cıkıyorsunuz arkadas ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?