Utanıyorum ve korkuyorum

hepsini boşverin bir uzmandan yardım alın anlattıklarınız sizin için çok zor olsa gerek.
bizlerde yok da yürüyoruz ama sözle taciz edeni alem duyacak kadar rezil ediyoruz ama siz sessiz kalıyorsunuz.
bir çok insan toplumda topluca yer içerler ama ilaç atan insanları tercih etmezler etmedikte ama sizin başınıza geliyorsa tercihleriniz yanlış yada hayal dünyanız yanmış acil doktora.

Konu sahibi,destek almalisin. 13 yaşında yaşadığın travmayı atlatamamis gibi görünüyorsun

Tecavüze uğradığınızı düşündüğünüz zaman doktor kontrolüne gidin. Yani bunun bi kanıtı olmalı rapor almalısınız.
Size kimin nerde tecavüz ettiğini bilmiyor musunuz?
Başka bi yerde uyuyup başka bi yerde mi uyanıyorsunuz?
Uyandığınızda çıplak mı oluyorsunuz yani tecavüze uğradığınızı nasıl anlıyorsunuz merak ettim.
Eğer böyle bi surum varsa tanımadığınız birinden hamile kalabilirsiniz.

konudan hiçbir şey anlayamadım
nasıl sürekli tecavüze uğruyorsunuz?
tek bildiğim bayıltıcı ilaca maruz kaldığında burnum kanıyor demişsiniz, kaç kere maruz kaldınız?

valla her konuda ayrı bir şok oluyorum
Mune Mune konu gerçek mi?

Yani analtım tarzınızda bir sıkıntı var konu gerçekse bile öyle garip yazmışsınız ki inandırıcı gelmiyo. Bayıltıcı ilaca maruz kalınca burnunuz kanıyo, 13 yaşından sonra bir daha tecavüze uğraşınız mı, aileniz evin kapısını kilitlemiyordu da siz şimdi başka birbşehirde yaşıyorsunuz siz kapınızı kilitlemiyor musunuz? Ötrüşmeyen birşeyler var

Bayiltilarak tecavuz edildiginizi nasil anladiniz.
Garip bir konu.birileri eve giriyor twcavuz ediyor ailenin haberi olmuyor

Evinize kamera takın. Dedikleriniz doğru mu beyniniz size bir oyun mu oynuyor ancak öyle anlayabilirsiniz.

Anlatım tarzınız ve yazıya yansıyan kafa karışıklığı bana bir rahatsızlığı anımsattı doğrusu.. Burdan teşhis koymak doğru olmaz ama ben içgörünüzü biraz kaybettiğinizi düşünüyorum. Psikolojik yardım alın hatta aileniz sizi alsın götürsün.

Eğer yaşadıklarınız gerçekse çok üzüldüm. Gerçek değil ve beyniniz size oyun oynuyorsa daha da üzüldüm. Evinize kamera taktırın gerçekten bayıltılıp tecavüze uğradığınızı düşünüyorsanız ayıldıktan sonra hemen hastaneye gidin ve doktor bi baksın. Başka türlü anlayamazsınız. Ailenizle yaşarkende kendiniz yaşarkende bu kadar sık sürekli bayıltılarak tecavüze uğramanız gerçekten aşırı tuhaf bir durum. Kapınıza pencerelerinize alarm ve kilit taktırın. Bu sizi güvende hissettirebilir. Yada bi ev arkadaşı tutabilirsiniz kendinize belkide kafanızın dağılmasına yardımcı olur. Ki her şeyin sonunda gerçek yada değil psikologa görünmelisiniz. 13 yaşında yaşadığınız olaydan sonra bunları yaşıyor yada anlattıklarınız doğru olabilir iki ihtimalin sonunda da psikolog şart. Kendinize güvenin.

Canım eğer gerçek sen adliyelerde gelincik diye baro var ordaki avukatlar kadınların hakkını korumak için varlar. Oraya başvur o mesajları gosterdigin zaman onlar yapar herşeyi.

Kimse tecavüze uğradığınızı bilmiyor aileniz bile ama adınız çıkıyor her gittiğiniz yerde bu nasıl oluyor?ailenizle yaşadığınjz eve hep başka birileri rahatça girip ilaçla habire seni bayıltıp tecavüz ediyorlar.polise gittim diyorsunuz hala ailenizin haberi yok. sıcak mesajlar falan evet hayal gücünüz de baya geniş maşallah size psikolojik tedavi öneriyorum

Bir tanıdığım da bu tarz bir iddiada bulunmuştu. O da şizofrenliğe doğru gidiyormuş, tedavi görüyor. Uyandığında üzerinde ıslaklık bulduğunu mu ne söylüyormuş. Bir doktora görünün olur mu?

Bana da gecmiste yaşadığınız olayın etkisiyle beyniniz bu tarz düşünceler üretiyor gibi geldi. Ama yine de gerçek olma ihtimaline karşı cevap yazacağım.
Böyle bir olay yasarsan ya da tehdit şantaj içerikli bir mesaj alırsan doğru polis karakoluna koş. Onlar sana inanmadı mi? Başka bir polis karakoluna gidip hem olayı anlat hem onlar hakkında şikayetçi ol
Benim Afrika ulkelerinden bir arkadaşım var, okumaya gelmiş Türkiye'ye ama ailesi yok-koruyacak kimsesi yok diye defalarca tacize uğramış. Yetmemiş erkek arkadaşı onun telefonundan ailesinin numarasını almış ve siddet gorup ayrilmak istediğinde ailesine özel fotoğraflarını atmakla tehdit Edip uzun süre daha kızı istismar etmis. Yetmemiş gectigimiz sene İstanbul'da sapığın teki tecavüz etmiş. Bunca aciya-tacize-sindirilmeye dayanamayan kız en son olaydan sonra koşmuş karakola. Hazır gitmisken eski sevgilisini de şikayet etmiş.
Şerefsiz sapik 17 yıl hapis cezası aldı, eski sevgilinin davası hala sürüyor.
Peşpeşe yaşadığı çirkin olaylardan sonra kiza bir özgüven geldi, gerçek manada feminist oldu çıktı. Bu saatten sonra yaşadığı en küçük bir taciz olayında mahkemeye kosacagina eminim.
Lütfen susma.
Bir adım atarsan eminim o şerefsizleri hapse tiktirabilirsin

Bu anlattıklarınız bana çok mantıklı gelmedi bir psikiyatrisle görüşmenizde fayda var derim....

Şizofreni durumlarında beyin ilginç hikayeler yazabilir. Bence mantıklı konuşmuyorsunuz. Polisin hiç bir şey yapmaması ailenizin hakkınızda aklı dengeniz ile ilgili sorun olduğunu söylemesinden kaynaklanmış olabilir.
13 yaşında tecavüze uğramış ve bunu kaldiramadiginiz için aklınız karışıyor olabilir. Psikolojik destek alıp bence gerçek mi önce onu bilmek lazım. Elbette değilse sizi buna inandırmak güç.
Hepsi gerçek ise..yine psikolog lazim

Ya Allah aşkina psikiyatrist bile hastayi gorup bir kac gorusme sonrasi ve bazi testler sonrasi teshis koyabiliyor,sizler masallah kiza hemen şizofren sin dediniz,ayip yaaa bu hemcinsiniz onu bosver bu bir insan, anlattigi dogru yada hayal ne bu hemen suclayip hastasin sizofrensin demek! Masallah herkes uzman!

Back
X