• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

bence sevgilinin askerliği biyerlerine vurmuş.evlenmeden önce birliktelige karşı degilim he illaa olurda demiyorum.ama hadi birlikde olalım ben istiyorum diye bişey olabilirmi yaa ne saçma herşeyin yeri zamanı vardır hele de böyle yogun duygu gerektiren bi konu.istememekle dogru yapıyosun bu konu çiftlerin arasında konu bile olmamalı tek tarafın istemesiyle olucak iş degil zaten sende istemiş olsan konusu bile geçmeden olay gelişiverir.acaba senimi test ediyo aklınca

Sen yok dedin diye tereddütlü konuşuyorsa bu işi yaptıktan sonra sana nasıl davranacağı ortada.Çok doğru düşünmüşsün.Sakın yapma canım.Kimse zorlayamaz seni.Bu senin isteğine kalmış bir şey.

böyle bişi için seni terk edecekse bırak etsin !
zorla güzellikmi olur hem o nasıl sey öyle evlenmeden etmeden acelesi neymiş !
sen dogru yoldasın ve güzel düşünüyosun cnm sakın yolundan şaşma !

ay ne kötü yaa böyle şeymi olur ya ben olsam anında ayrılırım bunun iması bile olamaz çok ters bi durum şuna bak ya evlenmeden önce olurmu hiç:kızgın:

canım benım evlilik düşünen seven adam sevdigine kıyamazz tamam elbette dokunmayı koklamayı öpmeyi ister ama bu kadar ısrarcı olmazz sen beraber olmayı ıstemıyosun diyee sakayla karışık bile olsadaa bilmiyorum bitip bitmiyceni demezz okurken inan sinirlendim acayip derecedee bu ne böylee hayatta neyin garantisi varkii nasılsa evlencezz diyor ayrıca aşırı ısrarcı davranıyorr kusura bakma ama demekki ölümüne beklerim diye lafta demiş canım benım sen sakın yolundan şaşmaa dogru yoldasın aslaa kabul etmee inan kabul edersen senı avucunda bilir erkek milletine güvenmee bırak sevıyorsa beklesın seven adam ölümüne beklerr

canım benım evlilik düşünen seven adam sevdigine kıyamazz tamam elbette dokunmayı koklamayı öpmeyi ister ama bu kadar ısrarcı olmazz sen beraber olmayı ıstemıyosun diyee sakayla karışık bile olsadaa bilmiyorum bitip bitmiyceni demezz okurken inan sinirlendim acayip derecedee bu ne böylee hayatta neyin garantisi varkii nasılsa evlencezz diyor ayrıca aşırı ısrarcı davranıyorr kusura bakma ama demekki ölümüne beklerim diye lafta demiş canım benım sen sakın yolundan şaşmaa dogru yoldasın aslaa kabul etmee inan kabul edersen senı avucunda bilir erkek milletine güvenmee bırak sevıyorsa beklesın seven adam ölümüne beklerr

canım aklı basına geldi acayip pişman..2gündür sürekli aglıyor.elinin tutmasam razıyım bırakma yeterki diyor.ama affetmem hemen iyice sürünsünki bidaha yapamasın :delphin:

canım inan ban sen doğru yoldasın seven insan dokunmaz bile ki bune ısrarcılık anlamadım yani bunun tartışma konusu olması bile saçma madem haramı helali biliyo evlenmeden önce sen onunda helalı değilsin kararından şaşma canım 1 anlık heyecan için hayatını söndürmeye değmez yol ver gitsin seni seven insan böle davranmaz bence.

kaydirigubbakcemile3 helal olsun valla en iyisini yapıyosun. basit olmadıgını anlamıştır gözünde yükselmişsindir. belkide seni denemek için söyledi onları

bundan sonra hiç sözünden cıkmayacagım,adım attıgımda senden izin alacagım diyo kaydirigubbakcemile2 canım deneme amaclı yapsa bu kadar ısrarcı olmazdı sanırım..cünkü uzun uzun tartıstık bu konu yuzunden..bugun ablası aradı beni..benim küstügümü anlatmıs ama tabi neden küstügümü anlatmamıs..ablası neden küstünü bilmiyorum eminim haklısındır ama oda cok pişman sürekli aglıyor seni cok seviyor korkuyor kaybetmekten dedi :utangac: hiç bisey diyemedim..

bundan sonra hiç sözünden cıkmayacagım,adım attıgımda senden izin alacagım diyo kaydirigubbakcemile2 canım deneme amaclı yapsa bu kadar ısrarcı olmazdı sanırım..cünkü uzun uzun tartıstık bu konu yuzunden..bugun ablası aradı beni..benim küstügümü anlatmıs ama tabi neden küstügümü anlatmamıs..ablası neden küstünü bilmiyorum eminim haklısındır ama oda cok pişman sürekli aglıyor seni cok seviyor korkuyor kaybetmekten dedi :utangac: hiç bisey diyemedim..

hımm ağlaması iyi ama demekki gerçekten pişman olmuş erkekler kolay kolay ağlamaz çünkü. inş hakkında hayırlısı olur canım

offf cok kötüyüm..içim daralıyor.aglıyorum..1.5 yıllık bi ilişkim var ve o askerde..bizim son aylarda sorunlarımız vardı.sorunları cözdük ama bu seferde baska bi konu yuzunden sürekli tartısıyoruz..söylemeye bile utanıyorum ama derdimi paylasmam gerek.daha evlenmemize cok var.nasıl olsa evlenecegiz gözüyle bakıyor ve cinsel ilişkiye girmek istiyor.ben hiiiiç ama hiiiiiç istemiyorum.zaten cok karsıyım evlenmeden ilişkiye girme konusuna.daha önce oda kimseyle birlikte olmamıs.haram oldugu için olmadı,ama simdi sen evlenecegim kişisin o yuzden haram olarak görmüyorum diyor..bana göre evlenmeden olsada haram..bu konu yuzunden o kadar cok tartısır oldukki artık canıma tak etti..bugun ona mesaj attım.sırf düsüncesini ögrenmek için BEN İLİŞKİYE GİRMEYİ KABUL ETMİYORUM DİYE BENİDE BIRAKIRSIN SİMDİ dedim..oda BİLMİYORUM yazdı.sok oldum.cünkü daha önce ölümüne beklerim derdi.ciddimisin dedim.saka yaptım dedi.yemin et dedim.valla yemin ederim falan dedi.ben cok sinirlendim..sonra bana bu ilişkinin devam etmesi için birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum desem ne yaparsın dedi.BİTTİ derim yoluma devam ederim dedim..ne olduda bu kadar sabırsızlanıyor anlamıyorum.daha önce ölümüne beklerim derdi..sacma sapan sorular sorup benim düsüncemi anlamaya calısıyorda olabilir anlamıyorum..ama artık gercekten cok bunaldım..istemiyorum evlenmeden cinsellik yasamak.sürekli bu konu yuzunden tartısıyoruz..o kadar bunaldımki..ben hazır degilim istemiyorum diyorum ama ben istiyorum diyor..cok sıkıldım ya cooook..artık cinsellik konusundan midem bulanır oldu..ayrılmayı düsünüyorum..cünkü daha evlenmemize cok var ve ben onu bu ısrarcılıgı ile cekemeyecegim sanırım..bana bi akıl verin kızlarsenağlama
ya ona göre haram dğil artık evlenmeyi düşünüyomuş diye bişey yok dinde demiyoki evlenmeyi düşünüyosan ilişkiye gir serbest. sizin dini ve resmi nikahınız olana kadar sennle ilişkiye giremezki en azından dini nikah olmadan ki hadi bunları hallettiniz sen istemeden ilişkiye girmek istemesi ne saçma bişey ya her şakada bi gerçek payıda vardır yanlız bunuda unutma derim

Aslinda bende boyle bi durumla karsi karsiyaydim! 5 ay oncesine kadar bi sevgilim vardi, ve onu gercekten sevmistim... ben yurtdisinda oldugum icin butun kis boyunca tel. ve msn den konustuk. Ona olan guvenim sonsuzdu, beni sevdigine inandirmisti. Yaz tatilinde Turkiyeye izine gittigimizde onunla bulusup gorusurduk, ve bana aynen bunlari soylerdi "Sen benim deilmisin, yakinda evlencez zaten biseyler olsa neolur?" derdi.. ve ben ona deli gibi asiktim... Istemedim tabikide evlenmeden once biseyler olmasini bunuda ona soyledim kac kere... ama o israrlar ayni seyleri soylerdi.. bi gun gece bulusmustuk, cok kotuydu babasiyla tartismisti ve cok sarhostu, bana gel yoksa ben gelirim diyordu... tabi ailem bilmedigi icin korkmustum.. evden ciktigimda gercekten cok kotu oldugunu gordum, bana "bizim eve gidelim" dedi o sarhos haliyle kabul ettim, cok sinirliydi, onu sakinlestirmeye calisirken bana sarildi ve "Tek sen varsin benim icin gerisi bos dedi" ne oldugunu soruodum ama soylemiodu... sonra beni opmeye basladi, ve defalarca beni sevidigni soyluodu.. sarhos oldugu icin ona karsi cikamiodum.. tam biseyler olcakti, ki olmadi, ittim onu ve odadan ciktim arkamda geldi bekle diye ama bi kere kizmistim ona kac defa soylemistim istemedigimi ama o devam etti... o gece bisey soylemedim sadece "sen iyi deilsin git uyu yarin konusuruz dedim" aynen dedigim gibi ertesi gun beni aradi ve ben herseyin bittigini artik aramizda bisey olmadigini soyledim.. delirdi, binlerce kez ozur diledi ama yasadiklarimizi degistirmezdi, hergun aradi donene kadar ama asla cevap vermedim.. onu hala seviyordum ama gunden gune bana yaptigi seyden sonra ona olan sevgim azaliodu, benim dusuncelerimi hafife almisti ve kendi bildigini yaptmisti.. 4 hafta sonra dondugumde... beni gene aradi ve elinde bi silah oldugunu, tetigi cekicegini soyluodu, o kadar korkmustumki onu affetigimi soyledim. o israrla "hayir yalan soyluosun oldurcem kendimi" diodu, o an aklim basimdan gitti ve onu hala sevdigimi soyldim, 2 ay sonra askere gitti, hergun ariodu beni, ve her aradiginda beni birakma diodu.. simdi askerdeydi ve ben onu nasil birakabilirim diodum... bana yakisirmydi asker ocaginda onu terk etmek.. kime yakisirki..:( ama oyle oldu.. bi gun kuzenim aradi ve teyzemlerin onunla konustugumuzu duydugunu soyledi... o an ne yapicagimi sasirdim, ailem onu hic sevmemisti.. komsumuzun ogluydu ama kimse sevmezdi onu serseri derlerdi... belkide beni ona ceken bu oldu, ona asik olmustum kimsenin onu sevmemesi icimi acitiodu... eger ailem onunla konustugumu duysaydi naparlardi bilmiorm.. zaten bende onunla isteyerek barismamistim.. bana yaptiklarindan sonra zaten onu affetmem mumkun deildi... ona bi zarar gelmesin die yalan soylemistim ve bu oyun bi gun zaten biticekti ve bitti.. artik ona karsi bisey hissetmiorm.... ama, onunla yasadigim o sey aklimdan gitmio, dusunmek istemiorm ama elimde deil, her aklima geldiginde agliorm, ona olan askimi nasil nefrete cevirdigine inanamiorm.. kimse sevmezken ben sevdim onu, ama deger bilmedi...

sakın ne derse desin yapma..kabediceksen bu yüzden kaybet..bari için rahat olur..sakınn allah için onun gazına falan gelme..ben yaptım şimdi çekiyorumm herşeyi..cok büyük sorumluluk kafayı yyicek gibi oluyorsun..işin içinden cıkamıyorsun..kimse kaldıramaz bunu ..şimdidk aklım olsaa aslaa gaza gelmezdimm..ama benım içn artık cok gecc..ama sen basındasın yapmamalısın...bu yüzden onu kaybetmekten korkmaaaa

aferin canım bak ne güsel doğru yolu bulmuş sevgilin . . .ama eminmki onun aklındaki düşünce ben askerdeyken beni bırakır korkusudur.bu yüzden bu kadar ısrarcıdır .fakat sebep ne olursa olsn bu derece ısrar yanlış .bu insanın içinden gelir. sırf o istio diye bişeyler yaşamak hiç doğru deil elbette. . .

Back
X