offf cok kötüyüm..içim daralıyor.aglıyorum..1.5 yıllık bi ilişkim var ve o askerde..bizim son aylarda sorunlarımız vardı.sorunları cözdük ama bu seferde baska bi konu yuzunden sürekli tartısıyoruz..söylemeye bile utanıyorum ama derdimi paylasmam gerek.daha evlenmemize cok var.nasıl olsa evlenecegiz gözüyle bakıyor ve cinsel ilişkiye girmek istiyor.ben hiiiiç ama hiiiiiç istemiyorum.zaten cok karsıyım evlenmeden ilişkiye girme konusuna.daha önce oda kimseyle birlikte olmamıs.haram oldugu için olmadı,ama simdi sen evlenecegim kişisin o yuzden haram olarak görmüyorum diyor..bana göre evlenmeden olsada haram..bu konu yuzunden o kadar cok tartısır oldukki artık canıma tak etti..bugun ona mesaj attım.sırf düsüncesini ögrenmek için BEN İLİŞKİYE GİRMEYİ KABUL ETMİYORUM DİYE BENİDE BIRAKIRSIN SİMDİ dedim..oda BİLMİYORUM yazdı.sok oldum.cünkü daha önce ölümüne beklerim derdi.ciddimisin dedim.saka yaptım dedi.yemin et dedim.valla yemin ederim falan dedi.ben cok sinirlendim..sonra bana bu ilişkinin devam etmesi için birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum desem ne yaparsın dedi.BİTTİ derim yoluma devam ederim dedim..ne olduda bu kadar sabırsızlanıyor anlamıyorum.daha önce ölümüne beklerim derdi..sacma sapan sorular sorup benim düsüncemi anlamaya calısıyorda olabilir anlamıyorum..ama artık gercekten cok bunaldım..istemiyorum evlenmeden cinsellik yasamak.sürekli bu konu yuzunden tartısıyoruz..o kadar bunaldımki..ben hazır degilim istemiyorum diyorum ama ben istiyorum diyor..cok sıkıldım ya cooook..artık cinsellik konusundan midem bulanır oldu..ayrılmayı düsünüyorum..cünkü daha evlenmemize cok var ve ben onu bu ısrarcılıgı ile cekemeyecegim sanırım..bana bi akıl verin kızlarsenağlama