utaniyorum :-(

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.484
En iyi cevaplar
1
2.853
333
31
:mad:Merhaba kızlar..
Sizlerle utanarak Bisey paylaşmak istiyorum.
Kokuyorum :-(
Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.
Doktora gidecegim utanıyorum.
Biraz kilo problemim var. Onunla bir alakası var mi bilmiyorum.
Çok canım sıkılıyor bu konuya :-( :'(

Cok kilon varsa ondan olabilir canim.Rexona nin pudrali olanini kullan gercekten cok ise yariyor

Bir yerde okumuştum.. ter problemi olanlar bol bol maydanoz tüketmeliymiş. Bir de olabildiğince az baharat..
Baharat yemiyorum zaten. Maydanoz nasil tuketilecek ki acaba ?

Kol altın için karbonat kullanabilirsin,hem doğal hem de sıfır koku. Vücudundaki koku muhtemelen kilondan,yediklerinden oluyordur canım,ona da dikkat etmelisin. Güzel kokulu vücut spreyleri,kremler vb de kullanabilirsin

Baharat yemiyorum zaten. Maydanoz nasil tuketilecek ki acaba ?

Bol bol çiğ maydanoz ye gün içerisinde. Abartmadan tabi:) Sarimsak ve patlican az ye. Kristal denilen kokusuz kol alti taşlarindan alabilirsin. Deodoranti da asla pudrasiz kullanma. Terleyen bölgeye parfüm sıkmış gibi olursun ki, bu da kokuyu daha beter bir hale getirir.

Canım kışında mı bu sorunu yaşıyorsun?
Ter bezleriyle ilgili olabilir.
Hiç utanma doktora gitmekten, sağlığın daha önemli.
Evet yaz kış yaşıyorum :-(

Grariste bi urun var crystal diye bi stik..bildigin taş..islatiyorsun suruyorsun..mucizevi bisey..fiyat gayet uygun,gorevliyeyede zaten taş stik varmis de o seni yonlendirir..cok sasirtici bi urun, bi dene derim..once kucuk deneme boyunu alirsin..

Back
X