utaniyorum :-(

Koltuk altını biraz ıslatıp , karbonatı sürüyormuşsun bir miktar.
Bende deneyenlerdenim. Gerçekten ne kadar terlesen de kokmuyor.

Diğer koltuk altı urunlerinin hepsi kimyasal içeriyor. Bir süre sonra ter bezlerinin yapısını bozuyor ve kötü koku yapabiliyormuş.

O beyazlardaki sarılık bundan kaynaklanıyor.
Ve bu stikleri bıraksak bile bir yıla yakın o sarılık devam edebiliyor.
Teşekkür ederim açıklama için. Deneyeyim bende o zaman ya. Hem doğalmış mis gibi. Ev deodorant dolu.

Tatlım hepsini okumadım kimse yazdımı bilmiyorum ama bi roll on var eczanede satılıyo. Bizim bildiğimiz roll on lara benzemiyo parfüm, pudra ya da kozmetik yok içinde. Adını hatırlamıyorum ama ayak kokusu için de kullanılıyor. Akşam sürüp sabah yıkıyorsun. Harika bir ürün. Ben kullandım, sıfır koku. Beyaz , plastik ve uzun bir şişede. Ama bence önce doktora git.

rolon kullan mutlaka sivilce yapsa bende yapardı heralde sivilce o yüzden değildir olmadı koltuk altı sprey kullan parfüm giibi sıkıyorsun tenine o da süper .kilodan dolayı da olabilir

Sanırım vücuttaki bi mantar buna sebebiyet veriyomuş canım bi tanıdığım da bu sebepten gitmiş iç çamaşırlarını kaynar suda yıkayıp giyomuş her seferinde.

Karbonat kokuya kesin çözüm. Asla terin kokmaz onu yaparsan.

Eğer çok terliyorsa koltukaltın, tişörtünü çok ıslatıyorsa, maxim roll on da kullanabilirsin. Ayda 2 gün üst üste sürmen yeterli oluyor. Bazı eczanelerde satılıyor.

İyi de herkes kokar , koltuk altının tüysüz olması gerek tüy de kokuya sebep oluyor .
Ve her gün duş almasan bile koltuk altını yıka , ben lavobada koltuk altıma sıvı sabun sürüyorum daha sonra su alıp bir kaç kere gezdirdim mi üstünde durulanıyor.
Çamaşır suyum da lavobanın kenarında işim bitince lavobaya döküp temizleyip çıkıyorum .

Yıkayamadın mı ıslak mendille bir kaç kere temizle koltuk altını,roll on veya ne kullanacaksan ondan sür , çantanda yedek olsun her zaman .
Ayrıca o gün giydiğin kıyafet koltuk altı koktu ise ertesi gün ne yaparsan yap yine kokarsın en kötü kıyafetinin koltuk altı kısmını yıkayıp kurula.
Öf ne yazmışım ya ..

Kızlar bugün gratis e gittim Deotak sordum rollon varmış steck yokmus. Almadım birkaç güne gelecekmiş tekrar gidecegim.

Merhaba, simdi reklamlarda driclor diye bi ürün görüp forumda aratinca bu basliga rastladim. Kullandiniz mi hic?

Kilondan sanırım. Kilo çok daha fazla tere sebep oluyor. Roll on süremiyorsan deodorant filan kullan. Duş sonrası Roll on yada deodorant gibi bişey kullanmazsam temizliğim yarım kalmış gibi hissediyorum asla onlar olmadan olmaz yani benim için. Ayrıca bence kimse içinde olmamalı herkes kullanmalı.

Ter kokusunu yediklerinin etkilediğini bende duymuştum. baharatlı şeyler tüketmemeye çalış. sucuk pastırma vb gbi .. daha fresh şeyler tüketmeye çalış .. otobüse metroya ya da bir yere gideceğin zaman vaktinden erken çık yani geç kalacağım diye stres yapmaz yavaş yavaş gidersin gelirsin ... deodorant kullan nivea soft deodarantı tavsiye ederim .. evden çıkarken sıkarsın okula gittiğin gibi derse girmeden tuvalete gider sıkarsın .. yanında taşı sürekli..

Layd speed stick inanılmaz işe yarıyor terlediğin zaman ter kokusu yerine bunun kokusu çıkıyor ama jel olanı değil içi beyaz olanı kesinlikle dene derim

Bu utanılacak birşey değilki, en azından durumun farkındasın ve varsa bir problem çözmek istiyorsun, ne güzel işte..
Çözüm önerim yok, sadece utanmana asla gerek olmadığını söylemek istedim.

Farkında olup da umursamayanlar, insanları rahatsız edenler utansın

Ter kokusuna cozum bulunur da o islak gorunum zor, botoks disinda önerisi olan?
(Gunluk duş, temizlik+roll on ya da bildiginiz karbonati roll on gibi uygulamak kokuyu engeller. baharatli seylerden uzak dur)

Benim tavsiyem driclor. Eczanelerde bulabilirsiniz.
Her duştan sonra koltuk altlarınızı iyice kurulayıp sürün.
Ne ter ne koku.
Yazın en güneşli günde bile terlemiyorum kullandığımdan beri..

Eklentiler

• driclor.webp
    driclor.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
161 boy 70 kilo :-( vermek istiyorum veremiyorum.
neredeyse ayni boy ve ayni kilodayiz. Bence once diyetisyene kilo problemin icin git ayrica endokronolojiye de gitmelisin. Belkiinsulin direnci vardir ondan kilo veremiyorsundur. Cok gecmis olsun :)

Elinde olan bir durum değil utanma. Hormonsal sebepler olabilir ki kilolu olduğunu söylüyorsun, terbezleriyle ilgili tedaviler mümkün. Şimdiden geçmiş olsun...

Kilodan da kaynaklaniyor olabilir ama bence bi doktora gidin utanilacak da bisey yok gerekirse ilac falan verir sosyal yasantinizi kotu etkilwmesjnden iyidir

Back
X