Utanmadan bana kalamaya gelen görümcemi nasıl çeviririm , ne demem gerekir :(((

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar eşki konularımda anlattım zaten uzun uzadıya tekrar anlatmamın lüzumu yok ,kısaca hiç bi önemli zmanda yanımızda olmadı düğün yaptık ev aldık ,,, hadi bunları geçtim oğlum oldu hastanede riskli 1 hafta yattım ne aradı ne sordu çıktıktan 10 gün sonra geldi ,,bi hala olarak birtane çorabı yok ,, ve bu görümce hiç bişey olmamış gibi davranıyor bana ve ben artık tahammülümün son sınırındayım ,bugün 50 oldu arıyolar kaynanama gelmişler eşimde çok durmayız 5 dk gidelim diyo gitmek istemiyorum ama gidersem kesin gelme konusunu açacak ,ne diycem nasıl çeviricem ,mesafe oydum çok sık gitmiyorum eskisi gibi muhabbetim yok ama çok arsızlar ,Kaynanamda bi anne olarak kızını uyarmadı hiçbi zaman odaayrı bi konu ,offf ne biçim insanlara düşüyoruz sanki eşim onlara bakınca başka dünyalı zaten sırf o var diye katlanıyorum :19::19::19::19:

kızlar eşki konularımda anlattım zaten uzun uzadıya tekrar anlatmamın lüzumu yok ,kısaca hiç bi önemli zmanda yanımızda olmadı düğün yaptık ev aldık ,,, hadi bunları geçtim oğlum oldu hastanede riskli 1 hafta yattım ne aradı ne sordu çıktıktan 10 gün sonra geldi ,,bi hala olarak birtane çorabı yok ,, ve bu görümce hiç bişey olmamış gibi davranıyor bana ve ben artık tahammülümün son sınırındayım ,bugün 50 oldu arıyolar kaynanama gelmişler eşimde çok durmayız 5 dk gidelim diyo gitmek istemiyorum ama gidersem kesin gelme konusunu açacak ,ne diycem nasıl çeviricem ,mesafe oydum çok sık gitmiyorum eskisi gibi muhabbetim yok ama çok arsızlar ,Kaynanamda bi anne olarak kızını uyarmadı hiçbi zaman odaayrı bi konu ,offf ne biçim insanlara düşüyoruz sanki eşim onlara bakınca başka dünyalı zaten sırf o var diye katlanıyorum :19::19::19::19:

bir kez daha iyiki görümcem yok dedim :51:
şu işim var,şuraya gideceğim meşgulüm deseniz :31:

bir kez daha iyiki görümcem yok dedim :51:
şu işim var,şuraya gideceğim meşgulüm deseniz :31:

işte nasıl bi üslupla denir ki bu ,yada kesin gelicez tatil birmeden diycek ben o durumda kesin tarih vermediği için ne diyebilirim ,bide öyl bi yapıyolar ki arıyolar biz geliyoruz :15:

işte nasıl bi üslupla denir ki bu ,yada kesin gelicez tatil birmeden diycek ben o durumda kesin tarih vermediği için ne diyebilirim ,bide öyl bi yapıyolar ki arıyolar biz geliyoruz :15:

ooofff annemde kalcam falan de bişiler uydur yyaaa iyiki görümcem yokmus :53:

Gelse ne olacak ki?

kalsa hiçbirşey olmuyo tabi evimde kaldı ama sonradan onları gördüm yazdım yukarı siz olsanız hazmedermiydiniz, hiçbirşey olmamış gibi niye ağırlayım ben onu beni bikere ağırlamış zor zamanımda yanımda olmamış bi insan ,abla bu ya daha ötesi varmı benimde kardeşim var ben oöyle bişey yapsam gitmeye utanırım

aynen malesef :59:Allah sizinde yardımcınız olsun.

sağol canım hepimizin ,şu ellerini bi üstümüzden çekseler

mendil al yanına sürekli mendille gez. hem erken de kalkarsınız. başım ağrıyor uzanıyım eve gidip de.. gripsin diye gelmek istemeyebilir.oldu geldiler.. yat dinlen..yemeği temizliği ona yaptır..öksürüyorum hapşırıyorum hem bulaşmasın yiyeceklere hem halim yok de..rica et:) yani iyilikle söyle.. hastayım ben de.. odandan çıkma.. bulaşmasın size de.

Son düzenleme:
Maddiyat ne kadar da önemli sizin için. Bu kadar kin kusacağınıza güzel güzel konuşsanız olmaz mı?

Arkadaşım yanlış anlama da üç günlük dünya ! Görümcemin evine gelse ne olur bir hafta evinde kalsa ne olur ? Hiç iyi olmayalım ağırlamayalım? Bak bir arkadaş konu açmış on yıllık evliliği aileler yüzünden bitiyormuş günah değil mi? Bizde bit laf derler ki arabın elini öpmeler dudak kararmaz! Gelsin kalsın ne olur yani? Ha size destek mi olmadı çok şükür sizin de ihtiyacınız yok! Lütfen biraz empatî biraz hoşgörü nedir bu tahammülsüzlük?

eşinin kardeşi olarak kırk yılda bir de olsa evinize gelip kalma hakkı var diye düşünüyorum. neden bu kadar kin duyuyorsunuz, bu duygular sadece size zarar verir... eski konuları da okudum maddi olarak gerçekten çok hoş olmayan şeyler olmuş ama bu görümce eşinizden sizi ayırmaya çalışan hasetlik kıskançlık yapan dedikoducu bi görümce olsa daha mı iyiydi.. maddi olarak kendinizi kullandırmamamın tek yolu onlara para vermemektir. hem para verip hem de şikayet edince hiçbir şey değişmez malesef önce eşiniz artık maddi yardım yapmamayı kabul etsin.. onun dışında da görümce görümcedir sizin evinize de gelmesi gerekir...

ooofff annemde kalcam falan de bişiler uydur yyaaa iyiki görümcem yokmus :53:

Her gorumceyee canavar muamelesi yapip iyikide gorumcem yok diyorsunuz.vazgecin bu onyargilarinizdan artik.hayirli bi gorumcenizde olabilirdi.
Ben bi gorumceyim sizin tabirinizle.canavar degil insanim.
Ayni zamanda evliyim ve uc gorumcem var.hic bi zaman keske olmasalardi demedim.hatalari oldu ama severim onlarda beni sever.
Bunun gorumce olmakla bi ilgisi yok insan olmakla ilgisi cok...

Her gorumceyee canavar muamelesi yapip iyikide gorumcem yok diyorsunuz.vazgecin bu onyargilarinizdan artik.hayirli bi gorumcenizde olabilirdi.
Ayni zamanda evliyim ve uc gorumcem var.hic bi zaman keske olmasalardi demedim.hatalari oldu ama severim onlarda beni sever.

aynen arkadaşım katılıyorum sana.Benim de görümcem var,onlar abi kardeş hep öyleydi ve benim de bozmaya hakkım yok,benim de erkek kardeşim var ciddi bir ilişkisi var ama ben öyle söylendiği gibi kötü görümce olmak istemem

görümcelerin çoğu yapar görümceliğini arada kelebek gibi uçup konup arı gibi sokar yeri gelince :22:

iyileride vardır muhtemelen bi kaç iyi tanıdım gerisi tam görümce işte çay kaşığı :10:

erkek ailesi olmak ayrı bi ayrıcalıık heralde:19:

iyi olsunda benimde görümcem değil kardeşim olsun başımın üstünde yeri var :16::16:

aynen arkadaşım katılıyorum sana.Benim de görümcem var,onlar abi kardeş hep öyleydi ve benim de bozmaya hakkım yok,benim de erkek kardeşim var ciddi bir ilişkisi var ama ben öyle söylendiği gibi kötü görümce olmak istemem

görümcelerin çoğu yapar görümceliğini arada kelebek gibi uçup konup arı gibi sokar yeri gelince :22:

iyileride vardır muhtemelen bi kaç iyi tanıdım gerisi tam görümce işte çay kaşığı :10:

erkek ailesi olmak ayrı bi ayrıcalıık heralde:19:

iyi olsunda benimde görümcem değil kardeşim olsun başımın üstünde yeri var :16::16:

kusura bakmayın ben sizin kadar iyimser olamıyorumm :50:

Eslerin annesi babasi bitti gorumcelerdenmi basladi. Herkesin evi ayri barki ayri.cikarsiz hic iliski kalmadimi ?
Burayi okudukca bunu dusunuyorum. Herkes varini yogunu size dokmezse evinize sokmayacaksiniz anlasilan.
Allah akli fikir versin.

Eşinizin kardeşi sonuçta ara sıra evinize gelse ne olur yada siz onu bir defaya mahsus olmak üzere ziyaretine gitseniz hiçbir şey olmaz,görümcem bir çorap dahi almadı demişsin ya benim halamda ne bana ne kardeşime bir çöp bile vermedi şimdiye kadar ama arada sırada bize gelir bizde onu yoklarız bizim doğumumuzda bile annemin başında babam ve komşular varmış benim annemde çok çekti hatta evliliklerini bozmaya bile çalışmış ilk evlendikleri yıllarda ama yinede kin gütmüyor doğasında yok.

Ayrıca her görümce kötü olacak diye birşey yok bende bir görümce adayıyım sonuçta kardeşimin kız arkadaşı var onunlada tanıştım şimdiye kadar kıza kötü birşey yapmadım.

çoğu arkadaş madiyata takılmış ama benim daha önem verdiğim benim en zor zamanımda aranmaması sorulmaması ,hiçbişey getirmez ama ilaydacım geçmiş olsun üzülme der ben 1 ay erken doğurdum ,ama sonrada hiçbirşey denmeden çoluk çocuk ben onu ağırlamasam suç benimmi oluyo ,ben zaten alttan alıyorum ki onu ,bikere ters bişey demedim saygısızlık yapmadım

onlar gelme konusunu açmadan siz bütün evi döküp temizlik yapacağım felan diyin ya da bir yere misafirliğe gideceğinizi söyleyin ama bence bu kadar arsız olan bir insan siz evde yokkende evinizde kalmaktan rahatsızlık duymayacaktır o yüzden en etkilisi temizlik gibime geldi bu tip insanlar temizlik deyince bi geri çekiliyorlar korkuyorlar sanki:1:

Back
X