uterapi, prp ve mezoterapi

calculator

let me go
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
135
108
18
37
yüz estetiği için ameliyat yerine bu yöntemler önerildi bana doktorun biri tarafından. yaptırmalımıyım? daha önce yaptıran ve faydasını gören varmı? netten okuduğum kadarıyla uterapinin etkisi 2 yıl kadarmış. yani iki yıl sonra tekrar yaptırmak gerekecek.
ayrıca toplamda 6 seans kadar sürecek ve bana söylenen fiyat 10 bin tl yi geçiyor.
u terapi 5 bin tl civarındaymış ve tekseans yapılacak. prp ve mezoterpiyi içeren 6 seans için 6 bin tl falan fiyat isteniyor. sizce uygun mu bu fiyatlar?

Merhaba ,
Ben , İstanbul Esteday Klinikte PRP yaptırdım ve faydalarını da gördüm. PRP için 6 seansa falan gerek en fazla 3 seans ve fiyatı 500 TL. Bence size verilen fiyatlar çok pahalı ama yine de siz bilirsin.

yüz estetiği için ameliyat yerine bu yöntemler önerildi bana doktorun biri tarafından. yaptırmalımıyım? daha önce yaptıran ve faydasını gören varmı? netten okuduğum kadarıyla uterapinin etkisi 2 yıl kadarmış. yani iki yıl sonra tekrar yaptırmak gerekecek.
ayrıca toplamda 6 seans kadar sürecek ve bana söylenen fiyat 10 bin tl yi geçiyor.
u terapi 5 bin tl civarındaymış ve tekseans yapılacak. prp ve mezoterpiyi içeren 6 seans için 6 bin tl falan fiyat isteniyor. sizce uygun mu bu fiyatlar?
nasıl bi fiyattır bu arkadaşım uteroterapi çok acıtan bi yöntem bence hiç tercih etmem canım kıymetli valla benim prp yaptırdıgım yer cellbiokitlerle yapıo prpyi ona bile 2500 fiyat verdıde sonra 200o tlye 4 seans yaptılar sonrasında mezoterapiye başlıcam ve inanılmaz memnunum

Altın iğne scarletten çok memnunum ama yaşım 27 olmasına rağmen müthis sonuç aldım. Elmacıklarım kalktı ve doldurmuş gibi oldu.

Yuvarlak yüzlüyüm zaten ama elmacıklarım şu an daha dolgun duruyor ve ilk seansta bu dğeişimi yaşadım.

Ama açıkçası canım yandı.

Yüzümde trafik kazasından kalma cam kesikleri mevcut yıllardır(10 yıl) bunun için doktor doktor geziyorum daha önce yan etkisi olmamasından ötürü dermapen yaptırmıştım 4 seans azda olsa etki etmişti. Açıkçası bu tedavileri yapan birsürü dr hastane güzellik merkezleri var ama en önemlisi doğru doktoru bulmak ben onu buldum Komplike bir tedavi uyguluyoruz bana önce kimyasal peeling altın iğne mezoterapi yada hylaronic asid tedavisi üstüne casmara maske ek olarakta zeka peelinge başladık doktorum hasta odaklı ve maksimum fayda amaçlı yöneliyor hastasına size tavsiyem önce böyle birini bulmanız. Bugun 4. Seansımdaydım bariz izlerimin renginde açılma, ufalma ve yüzümdeki o kabarık skarlarda düzleşme var ben bu tedaviyi tavsiye ederim.

Merhaba ,
Ben , İstanbul Esteday Klinikte PRP yaptırdım ve faydalarını da gördüm. PRP için 6 seansa falan gerek en fazla 3 seans ve fiyatı 500 TL. Bence size verilen fiyatlar çok pahalı ama yine de siz bilirsin.

Merhabalar kitin markasi nedir

Cok cok degisiyor markaya gore ben regen i tek bir seansinj 460 a buldum. Aydinda. Izmir ya da istanbulda regen kullanan var mi bildiginiz

Ptp için çok istemişler ben saç için mehmet akgüne gidiyorum en iyi kt 450tl yani etki ediyor saça cildi bilmiyorum

Saç için prp ye gidiyorum ben de kızlar, 2. Seansım şimdilik çok bir fark yok çok da acıyor sanırım bırakıcam. Ama yüzüm için birşeyler yaptırmak istiyorum grp diye birşey duydum bilgisi ya da deneyimi olan var mı?

Back
X