Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun bende de ayni durum mevcut. Onumuzdeki ay ameliyat olacagim.Merhaba. 3 kayiptan sonra rahimde perde oldugu anlasildi. sali gunu ameliyat olacagim.
bu ameliyati olanlar; ne zaman hamile kaldiniz? hamileliginiz nasil gecti?
Merhaba bende de aynu sorun var. Onumuzdrki ay ameliyat olacagim. Simdiden sana cok gecmis olsun.Merhaba. 3 kayiptan sonra rahimde perde oldugu anlasildi. sali gunu ameliyat olacagim.
bu ameliyati olanlar; ne zaman hamile kaldiniz? hamileliginiz nasil gecti?
Merhaba bende de aynu sorun var. Onumuzdrki ay ameliyat olacagim. Simdiden sana cok gecmis olsun.
Cok gecmis olsun bende de ayni durum mevcut. Onumuzdeki ay ameliyat olacagim.
Tatlim tesekkur ederim. Ben fransa da oturmuyorum izmir de oturuyorum. Fransayi fransizcayi seviyorum :) ben laporoskopi ve histereskopi ameliyatlari olacagim. Cift rahimliyim ve septum var o alinacak amrliyat ileCok tesekkur ederim snada buyuk gecmis olsun. uye adin cest moi. fransanin neresindesin? ben paris 93 bolgesinde oturuyorum. hysteroscopie operatoire 'mi uygulanacak sanada?
Ay ne guzel hemserim niye gittin fransaya ? Mutlaka guzel haberlerini bekliyorum, ben dış gebelik gecirdim iki yil onceBende İzmirliyim benim ki cift degil. rahmimi ikiye bolen 2 cm'lik perde var o alinacak. laporoskopi olmayacagim. histeroskopi ile alinacak. bakalim hayirlisi. ameliyattan sonra yazarim buraya :)
kaybin oldumu seninde?
12,11 haftalik 2 dusugum oldu. bide 19 gunluk oglumu kaybettim. perdeden kaynaklaniyormus
19 gunluk anlamadim canim karninda mi kaybettin onu da ? Cok cok gecmis olsunAy ne guzel hemserim niye gittin fransaya ? Mutlaka guzel haberlerini bekliyorum, ben dış gebelik gecirdim iki yil once
19 gunluk anlamadim canim karninda mi kaybettin onu da ? Cok cok gecmis olsun
Ay ne guzel hemserim niye gittin fransaya ? Mutlaka guzel haberlerini bekliyorum, ben dış gebelik gecirdim iki yil once
Çok üzüldüm çok kayıplar yaşamışsın. Kaç yaşındasın ? Olacağımız amelıyat hiç zor değilmiş ve ağrısızmış hiç korkma sakın. Bir daha kayıp yaşamaktansa bir kere bu ameliyatı olalım gitsin... Ben de bir kayıp yaşadım dış gebelik geçirdim 2 sene önceBabamin isi burdaydi cnm. her sene git gel olmuyordu. baktik olmuyor tamamen yerlestik fransaya. 13 sene oldu. gecmis olsn insallah bidaha ayni seyleri yasamayiz. İlk 2 bebegim karnimda ôldü. ucuncusu erken dogdu 19 gun dayanabildi. rahim perdeden dolayi normal insanlara gore daha kucuk. Bebegi tasiyamiyor belirli bir aydan sonra.. bu yuzden ameliyat olmam gerekiyor. sayili gunler kaldi. spinal anestezi olacagm cok korkuyorum
Çok üzüldüm çok kayıplar yaşamışsın. Kaç yaşındasın ? Olacağımız amelıyat hiç zor değilmiş ve ağrısızmış hiç korkma sakın. Bir daha kayıp yaşamaktansa bir kere bu ameliyatı olalım gitsin... Ben de bir kayıp yaşadım dış gebelik geçirdim 2 sene önce
Herseyin hayirlisi canim evet. Ben balcovaliyim ama gaziemir de oturuyoruz evkendikten sonra buraya geldim. Yeni belli olmadi tatlim benim ilk evliligim de oldu bu ikinci evliligim 5 aylik evliyim simdi :) 26 yasindayim benim dr da bana cok guven verdi ameliyata 5 bin lira istediHerseyin hayirlisi, evet doktorumda bu konuda cok guven verdi bna. cok basit bir islemmis. asil bu ameliyati olmazsam riski buyuk dedi. perde kalinlasabiliyormus zamanla. 23 yasindayim canim. Senin yasin kac? İzmir'in neresindensin. ben Bornovaliyim. hemen hemen her yaz gelirim.
2 sene gecmis ustunden. yenimi sebebi belli oldu cnm. baska cocugun varmi?
Cocugum yokHerseyin hayirlisi canim evet. Ben balcovaliyim ama gaziemir de oturuyoruz evkendikten sonra buraya geldim. Yeni belli olmadi tatlim benim ilk evliligim de oldu bu ikinci evliligim 5 aylik evliyim simdi :) 26 yasindayim benim dr da bana cok guven verdi ameliyata 5 bin lira istedi
Cocugum yok
Herseyin hayirlisi canim evet. Ben balcovaliyim ama gaziemir de oturuyoruz evkendikten sonra buraya geldim. Yeni belli olmadi tatlim benim ilk evliligim de oldu bu ikinci evliligim 5 aylik evliyim simdi :) 26 yasindayim benim dr da bana cok guven verdi ameliyata 5 bin lira istedi
Ay hadi cok sevindim insallah hersey yolunda gider. Neden klomen kullanicaksin ? Ben pazartesi kontrole gidecegim gun verecekler cok heycanliyimCanim ya sna donmeyi unuttum. Ameliyatimi 10 gun once oldum doktor cok iyi gectigini soyledi. adet olmayi bekliyorum hemen hamile kalmayi denicm klomenle. Sen nasilsin ameliyat icin tarih aldinmi?
Ay hadi cok sevindim insallah hersey yolunda gider. Neden klomen kullanicaksin ? Ben pazartesi kontrole gidecegim gun verecekler cok heycanliyim
herkese selamlar. ben erzurumda yasıyorm. salı gunu bende uterus septum amelıyatı olacam. amelıyat surecı hakkında kafamda ck fazla soru var. amelıyattan sonra hemen ayaga kalkabılıyor muyuz. bı refakatcıye ıhtıyacımız olur mu. esım polıs ve aılem baska sehırde. onlara da yuk olmak ıstemıyorum kendım ustesınden gelebılır mıyım. sızler ne kadar surede ayaga kalktınız