Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim var,ama artık çocuk değil kocaman adam 30 yaşında...çok akıllı,süper zeka gibi bişey ama içine kapanık,film hastası...günde 3 film izlese üstüste bana mısın demez.
ama seni,n kide böyle olcak die bişey yok bence...
benim kuzenimin oğluşu var 1,5 yaşında rabbim bana da öyle bir evlat versin diyorum hep:) bu yaşta kendi odasında uyuyo ve annesini rahatsız bile etmiyo uyandıgında kendi kendine oyuncaklarıyla oynuyo:) tuvalet alışkanlıgı da kazandı şimdi oh:) çok problemsiz bir çocuk maaşallah