Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih efendinin zoruna giden bir şey de: Tuncay'ın oy tahtasındaki kalp resminin üstüne çizik atması oldu :)

O andan sonra "tuncay ne düşünüyor" diye gidip gidip inciserkana sormaya başladı.
Onlar da "git kendisine sor" dediler. Oh ettiler :)

Bazi yorumlari okudum onlara karsilik yaziyorum canli izleyen biri olarak...

Semih inciye söz verdi birlesme karsiligi diye 2 gun bi taraflarini yirtti semihi komik buluyorum sempatim var ama cok kizdim...
Herkes guvendi ona bu yaptigiyla cok kisi kaybetti utopya sitesinden de anliyoruz...

Semih ne turkani kaale aldi ne altari ne de murati..
Kurreyi dusundu evet ama asil amaci hirsiyla Abidini yenmekti hakliydi cunku abidinin poposu havalandi ben karar veriyorum diye.. Birlesme olmasini asla istrmiyodu istiyorum desede sinir ozlemde oyle..
Semih derdini anlatamadi belki ams o istiyoki kimse abidinle muhattap olmasin vs..
Onlar semihi yazsaydida gamze gidicekti onu bi gecsinler is halka kalirsa gamze gider.. Cunku anti semihciler abidine veriyo yazmislarda zaten sitede...
Turkana haddini asmis vs diyenler icin..
Turkan birlesmeye hic bir zaman karsi degildi semih karsiydi...
Turkan sen bana sordunmu kasa birlessin falan soz vermissin dedi hakli cunku kazanan o haklida sonra icerde dediki ben birlesmeye evet diyorum ama kasalar birlesmesine degil birsey yapilcaksa atiyorum 1000 siz 1000 biz veririz ama madem arkadsmz soz vermis tamam dedi arkasinda durdu napcakti ?
hatta semihe dediki ben herkesn icinde snin arkanda oldum dedi..
semih demis ki ben reisim demis turkana onunda tepesi atmis..
Sen kmsin ki reisim diyosun kimsin sen dedi oda estafrllah sana emir verebilirmiyim dedi.. vsvsvs yani turkan cok haklii..altarda cok bozuldu sessizlesmisti ama kimse anlamadi tabi murat desen isine geliyo zaten..
Kurre ona hediyeler almaz diye korkuyo ondan kasalar birlesmesin diyo bu kadar acik..
Ozleme uyyz oluyrm hala bu tartismalar oldu sarkilar soyluyo sevncten abidinde oyle sinirler
evet canım aynen katılıyorum bende aynı şeyleri yazdım okuduysan. şimdi semih neden birleşmeyi istemiyo abidin e cephe almadınız ki diyo. kasa konuşulmadıysa böyle bir şeyde konuşulmadı o zaman.
kasa konuşuldu mu birleşme önce yani değindiler mi hiç o konuya.
bence birleşme demek kasanında birleşmesi demektir bunu anlamamak için salak olmak lazım yoksa ne için birleşilir ki ani beraber yemek yemek ve yeni işler için mi. kasaya da karşı çıkıyo bence ama karşı değilmiş gibi gösteriyo kendini. türkan bile net bir şekilde konuştu yani. şimdide umrunda değil kestirip atalım diyor karşı grubu. türkan sözünü tutar ve inşallah ayrılır gruptan semihte artık oy çoğunluğu falan sağlayamaz.

kurre bazı konularda şımarık ama türkan da onu çok azarlıyo bazen
özlem de öyleydi
sen kurreyi sevmiyosun diye gözüne batıyo bence her yaptığı
ama kızın da bütün işlerine karışıyola

altarı da tutuyorum ben
tek bi kişiyi tutmuyorum zaten
ama o da havalanıyo bazen
beklenmedik laflar ediyo ediyo fişini çekicem plakanı alıcam gibi :KK53:
güldürüyo ama oradakiler baya alınıyo onun laflarına
semihin sağ kolu gibi davranıyo
kendini daha çok göstermesi lazım bence

canım sen parça parça bölümleri görmüşsün sanırım
ben bu aralar tüm gün baktığım için herkesin dediklerine iyice bakıyorum
herkes çıkarına göre farklı konuşuyo
desin altar. hak ediyolar o lafları. gamze de ona ayaklar baş olmuş demişti.
canım neden izledim dediğim halde inamıyorsun anlamadım yani yalan söylemiyorum ki izledim diyorum hala bana parça parça izlemişsin diyorsun
yeşil peri de aynısını yazmış bence sen izlemedin daha da inanmıyorsan bana izlemedin izlemedin deme lütfen. izlemediğim kısmı söyledim sana. tuncayların yüzüne kasa birleşmesin dedi son kez söylüyorum inanmayabilirsin ne yapim yani. inanmıyorsan da bana izlemedin izlemedin demenin manasını çözemiyorum. izlemediğim şeyi neden yazayım

rica ediyorum bana bi daha izlemedin yazma SON.

Semih İnci'ye birleşme sözü verdi ve o konuda samimi olduğunu düşünüyorum.

Ama ahırda Türkan kıyameti kopardı tamam birleşelim ama kasalar birleşmesin dedi. Murat da onay verdi Türkan'a.

Semih de bu konuşmalar üzerine birleşelim ama kasalar ayrı olsun dedi. Kıyamet koptu.

Şimdi Semih'e yükleniyorlar ama Türkan ve Murat çıkıp da biz kasaların birleşmesini istemedik demiyorlar. Grup arkadaşlarına yapılan hakaretlere göz yumuyorlar.

Şahsi kanaatim birleşme konusunda Semih samimi idi ama bu kasa olayı ipleri koparttı.

Birleşme gerçekleşmediyse sebebi Türkan'dır.
tv ada herkesin içinde dedi. benim fikrim kasanın birleşmemesi dedi ama tv de vermedi.

gelen misafir tuncay ı cafeden gönderdi kibar bir dilde.burada semih l ilgii stratejilerle ilgili konuşuyoruz duymanı tercih etmem vs dedi.
gelen ilk misafirler foto parasını verirken inci türkan a srdu kasa birleşti mi dedi türkan hayır dedi.

kızlar dünkü yayının sonlarına doğru semih ve kurre bir kişi daha cafede otururken kurre semih i savunmak için ağzını açtı ve ''mee'' dedi sonra toparladı semih dedi. ona mert diyecekti bir an

gelen misafir tuncay ı cafeden gönderdi kibar bir dilde.burada semih l ilgii stratejilerle ilgili konuşuyoruz duymanı tercih etmem vs dedi.
gelen ilk misafirler foto parasını verirken inci türkan a srdu kasa birleşti mi dedi türkan hayır dedi.
Dun turkan ben artik tekim diye bagiriyordu..
Hatta burasi benim gibi laflar soyledi cok agir konustu..
Kurreyi azarladi etti kiz neredeyse aglayacakti

Boyle tartismalari gordukce izleyesim gelmiyor artik..

Turkan olgun bir kadin ozlem dahi sakinlesti ama turkanin bu cikislari abidini ne yazik ki hakli cikardi..

kızlar dünkü yayının sonlarına doğru semih ve kurre bir kişi daha cafede otururken kurre semih i savunmak için ağzını açtı ve ''mee'' dedi sonra toparladı semih dedi. ona mert diyecekti bir an
Mert mi kalmistir bu saatten sonra canim:)
Kurre semihe karsi koyamiyor..
En basta semih kurreye takilirken yarismanin ilk gunlerinde oylede guzel karsi koymustu ki..
Benim bir erkek arkadasim var bana boyle davranma gibilerinden herkesin icinde uyarmisti..
Sonra bu uyariyi umursayan olmadi pek gibi gibi..

tv ada herkesin içinde dedi. benim fikrim kasanın birleşmemesi dedi ama tv de vermedi.
Murat semihe karsi tavirli degil mi..Oyle sessizlesti oyle koptu ki semihten..
Anca semih konusmak isteyince yaninda goruyorum ben..
Birde oylamada ayni kafa..
Eger kurre yada gamzeden biri giderse semihin basi cok agriyacak cok..

bu arada yeni girecek yarışmacı belli olmuş diyolardı sabah
noyan dı galiba o girecekmiş
elenen kişi pazar günü gidecekmiş o da pazartesi girecekmiş

elenenlerden bi yarışmacı daha girecekti sanırım o ne zaman gelecek acaba
türkan dedi ki yarın misafir gelmeyecek çocuklar gidecek ya dedi. demek onu kastetti.
ama nasıl eleniyo yarın.ilk glen kişi mi elemeyi yapmış olacak. 2. nin söz hakkı yok mu. ben 2 si bir arada girecek kalmayı başaran seçecek gidn kişiyi sanıyordum

türkan dedi ki yarın misafir gelmeyecek çocuklar gidecek ya dedi. demek onu kastetti.
ama nasıl eleniyo yarın.ilk glen kişi mi elemeyi yapmış olacak. 2. nin söz hakkı yok mu. ben 2 si bir arada girecek kalmayı başaran seçecek gidn kişiyi sanıyordum
Yarin mi belli olacakmis kimin gittigi kimin geldigi..

simon simon restorantda konustular
Turkan haftayada beni yaz dedi semihe
Ben kasayi birlestirmiyorum bana mi sordun soz verdin dedi
Birlesmeyi istemedigini soyluyo semihe ama serkanlarla baska konusuyo ben bu kadini cozemedim ya
Bi durmuyoki yerinde
O kadar laf söyledi semihe.semih cevap vermedi pek.kapıya kadar geldi.güya rest çekti.sonra çıksa dönmesi zor olcak diye kapıdan gerisin geri döndü restorana.yemedi yani posta koyup gitmek.

Dun turkan ben artik tekim diye bagiriyordu..
Hatta burasi benim gibi laflar soyledi cok agir konustu..
Kurreyi azarladi etti kiz neredeyse aglayacakti

Boyle tartismalari gordukce izleyesim gelmiyor artik..

Turkan olgun bir kadin ozlem dahi sakinlesti ama turkanin bu cikislari abidini ne yazik ki hakli cikardi..
Izledim bende orayı çok fena bağırdı ama kurre Semih i dolduruyor diye sinirlendi ona. Ağzını açınca da sen sus duymak istemiyorum sesini dedi ama şimdi misafir barıştırdı onları. Kurre de Türkan cafeden çıkınca dün gece dedi ki paranın lafını yapıyor altı üstü 130tl yarın kestane satalım da parasını verelim. Semih ta alttan al takma ben takmıyorum diyerek grubun dağılmasını önlemeye çalışıyor.
Mert mi kalmistir bu saatten sonra canim:)
Kurre semihe karsi koyamiyor..
En basta semih kurreye takilirken yarismanin ilk gunlerinde oylede guzel karsi koymustu ki..
Benim bir erkek arkadasim var bana boyle davranma gibilerinden herkesin icinde uyarmisti..
Sonra bu uyariyi umursayan olmadi pek gibi gibi..
yani dili sürçtüonu diyorum :)

Murat semihe karsi tavirli degil mi..Oyle sessizlesti oyle koptu ki semihten..
Anca semih konusmak isteyince yaninda goruyorum ben..
Birde oylamada ayni kafa..
Eger kurre yada gamzeden biri giderse semihin basi cok agriyacak cok..
bugün misafirden kötü yorum gelmiş ben sizi destekliyordum ama abidin e vercem demiş bit kaç tane daha kötü tepki gelince Cafe'de altar Murat ve Türkan yemek yiyordu Türkan grup kalmadı öldürdünüz dedi. Çoluk çocuğun elinde oyuncak olduk dimi abi dedi . Murat ta benm başka düşüncelerim var 3 gündür uyumuyorum dedi . Bir şeyler olabilir . Sonra altar içerde Semih e senin yüzünden eğleniyorlar bak dedi karşı grup için . Semih te altar ı uyardı böyle derse Semih için , oy kaybedeblir gibisinden

Yarin mi belli olacakmis kimin gittigi kimin geldigi..
ben öyle anladım canım

desin altar. hak ediyolar o lafları. gamze de ona ayaklar baş olmuş demişti.
canım neden izledim dediğim halde inamıyorsun anlamadım yani yalan söylemiyorum ki izledim diyorum hala bana parça parça izlemişsin diyorsun
yeşil peri de aynısını yazmış bence sen izlemedin daha da inanmıyorsan bana izlemedin izlemedin deme lütfen. izlemediğim kısmı söyledim sana. tuncayların yüzüne kasa birleşmesin dedi son kez söylüyorum inanmayabilirsin ne yapim yani. inanmıyorsan da bana izlemedin izlemedin demenin manasını çözemiyorum. izlemediğim şeyi neden yazayım

rica ediyorum bana bi daha izlemedin yazma SON.

canım ben canlı izlediğim kısımları yazıyorum asıl sen inanmıyosun sadece masayı yazıyorum sanıyosun
o yüzden tekrar etmek zorunda kalıyorum
kendin söyledin akşam izliyorum gündüz izlemiyorum diye ben de sabahtan itibaren olanları yazıyorum sadece akşamki kısımları değil
inciyle türkanın konuşmasını ahırda olanları izlememişsin diyorum ben sana masa olayını değil yani
izledim diyenlere de tvde göstermedi diyosun biz tv demiyoruz zaten toplulukta tavrı farklı diğer yerlerde farklı diyoruz
arkada rest çekiyo serknaların yanında yumuşayarak söylüyo diyoruz
bu konuda anlaşmaya varamıcaz sanırım o yüzden kapatalım en iyisi

bu arada yarın eleme olacakmış canım
o yüzden iptalmiş misafirler

O kadar laf söyledi semihe.semih cevap vermedi pek.kapıya kadar geldi.güya rest çekti.sonra çıksa dönmesi zor olcak diye kapıdan gerisin geri döndü restorana.yemedi yani posta koyup gitmek.

türkanda giderse iyice azınlık durumuna düşer
zaten türkan dünden beri bi sürü laf saydı hiçbirşey demediler

canım ilk etapta öyle olacaktı ama en az elenen dedi tuncay geçenlerde ama bilmiyorum nasıl olacağını

iki kişi nasıl gelecek anlamadım
1 kişi girmeyecek miydi

canım ben canlı izlediğim kısımları yazıyorum asıl sen inanmıyosun sadece masayı yazıyorum sanıyosun
o yüzden tekrar etmek zorunda kalıyorum
kendin söyledin akşam izliyorum gündüz izlemiyorum diye ben de sabahtan itibaren olanları yazıyorum sadece akşamki kısımları değil
inciyle türkanın konuşmasını ahırda olanları izlememişsin diyorum ben sana masa olayını değil yani
izledim diyenlere de tvde göstermedi diyosun biz tv demiyoruz zaten toplulukta tavrı farklı diğer yerlerde farklı diyoruz
arkada rest çekiyo serknaların yanında yumuşayarak söylüyo diyoruz
bu konuda anlaşmaya varamıcaz sanırım o yüzden kapatalım en iyisi

bu arada yarın eleme olacakmış canım
o yüzden iptalmiş misafirler
canım şimdi tüm konuşmaları unut. Ben sana sadece Türkan masada kasa birleşsin istemiyo dedim. Bunu da tv de vermedi dedim. Diğerleri konusunda yorum yapmadım . Senin dediğin kısımda da bilmiyorum izlemedim yorum yapamam dedim zaten. Şimdi De tv de vermedi diyorsun herkese diyorsun evet o kısmı vermedi canım. Diğer konularda sana yorum yapmıyorum zaten neden yanlış anlıyorsun. Izlemedim dedim zaten diğerini evet farklı bir şey demiyorum ki. Ikili oynuyo kısımlarına falan okey olduğumu biliyorsun ondan o kısma bir şey yazmadım

canım şimdi tüm konuşmaları unut. Ben sana sadece Türkan masada kasa birleşsin istemiyo dedim. Bunu da tv de vermedi dedim. Diğerleri konusunda yorum yapmadım . Senin dediğin kısımda da bilmiyorum izlemedim yorum yapamam dedim zaten. Şimdi De tv de vermedi diyorsun herkese diyorsun evet o kısmı vermedi canım. Süper kobularda sana yorum yapmıyorum zaten neden yanlış anlıyorsun

canım bence bu konuyu kapatalım
ben tüm günü söylüyorum sen sadece masayı söylüyomuşsun sanırım ordan anlaşmazlık çıktı
sürekli alıntı yapıyoruz ya kafam karışıyo ayrıntılardam hangisini söylemiştin hatırlayamıyorum
o yüzden boşverelim bence birbirimizi kırmayalım :KK48:

canım bence bu konuyu kapatalım
ben tüm günü söylüyorum sen sadece masayı söylüyomuşsun sanırım ordan anlaşmazlık çıktı
sürekli alıntı yapılınca kafam karışıyo hangisini söylemiştin hatırlayamıyorum
o yüzden boşverelim bence birbirimizi kırmayalım :KK48:
Yok canım ne kırcaz saçmalama aynen konu oydu yanlış anlaşılma oldu. Sen Türkan kasalar birleşmesin diyo dedin ben ona cevap yazdım sarılması grup olmayacağından haberinin olmasını falan bilmiyorum dedim yorum yapmadım.

Back
X