Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Buyuk kavga vardi icerde. Inci ile semih birbirine girdi. Inci semih hakkinda suc duyurusunda bulunup dava acacagini soyledi. Bu tartisma devam ederken turkan birden kurreye bagirmaya basladi. Cok fena azarladi. Tuncay da turkanla murata siz canak tutuyorsunuz semihe sabrimiz tasiyor artik dedi.

Bu arda altar lavaboya gitti geldi inci sifonu cektin mi kontrol etseydin dedi herkesin icinde. Altar da cektim ama sen gitmemissin bir daha cekiyim dedi.

Bu aksam cok karisik bu hafta birisi daha ďiskalifiye olabilir bu sinirle.inci kendine hakim olamayip diskalifiye olabilir.

canım anti semih çiler abidin e verdi hep. oyları gamze ye bölmeyn diyorlardı hatta

canm sen demiştin sanki. türkan ben reis olcam dedi ol dediler dedin sanki

evet onu önceki gün söyledi sinirliydi biraz da
kasaya sa el koymuştu
semihler de tamam dediler karışmadılar

Buyuk kavga vardi icerde. Inci ile semih birbirine girdi. Inci semih hakkinda suc duyurusunda bulunup dava acacagini soyledi. Bu tartisma devam ederken turkan birden kurreye bagirmaya basladi. Cok fena azarladi. Tuncay da turkanla murata siz canak tutuyorsunuz semihe sabrimiz tasiyor artik dedi.

Bu arda altar lavaboya gitti geldi inci sifonu cektin mi kontrol etseydin dedi herkesin icinde. Altar da cektim ama sen gitmemissin bir daha cekiyim dedi.

Bu aksam cok karisik bu hafta birisi daha ďiskalifiye olabilir bu sinirle.inci kendine hakim olamayip diskalifiye olabilir.
Son durum ne canım??? Altarın lafına ne güldüm yaaaaa.ne cevher var o çocukta da gösteremedi bir türlü.:KK51:

gamze yerine inci gitseydi keşke
gamze daha uyumlu sevimli bi kız
inci sürekli küfürlü konuşuyo
üstelik te arkadaşları içeri girip duruyo bi uyarı bile almıyo saçmalık bu

altardan da ne istiyolar anlamış değilim
en başından beri küçümseyip duruyolar
incinin o lafı etmesi çok ayıp olmuş

Son düzenleme:
gamze yerine inci gitseydi keşke
inci sürekli küfürlü konuşuyo
üstelik te arkadaşları içeri girip duruyo bi uyarı bile almıyo saçmalık bu

altardan da ne istiyolar anlamış değilim
en başından beri küçümseyip duruyolar
incinin o lafı etmesi çok ayıp olmuş
Hepsine katılıyorum canım.
Altarı gönderemediler ya gıcık oldular tabi.

Anaamm neler neler oluyor ütopyada bence artık inciyede yol görünüyor Semih ve kurre ye gelecek olursak çok yapmacık Semih seviyor ama kurre rol yapıyor

Sanki kızlardan biri demişti ki; emrah mertin arkadaşı.doğru miydu acep?
ben demiştim canım. tweet'ler fotoğraflar bulundu.
zaten mert de açıklama yaptı üçünü de tanıyorum diye.
içeriye 2 aday girince kurretülayn "aaa tanıyorum ikisini dee" dedi. ;)
sonra kıvır dediler içeriden herhalde ki "elemede görmüştüm" dedi.
oysa elemede herkes görüyor neden sadece kurre tepki verdi?

ben demiştim canım. tweet'ler fotoğraflar bulundu.
zaten mert de açıklama yaptı üçünü de tanıyorum diye.
içeriye 2 aday girince kurretülayn "aaa tanıyorum ikisini dee" dedi. :KK66:
sonra kıvır dediler içeriden herhalde ki "elemede görmüştüm" dedi.
oysa elemede herkes görüyor neden sadece kurre tepki verdi?
Bu insanlar birbirini nasıl tanıyor yaaaaa:eek:Sinir oluyorum.demek bizi kandırıyorlar.kaç milyon insandan, birbirini tanıyanlar denk geliyor.gözümden düşmeye başladı ütopya:KK12::KK20: sinir oldum!!

Bu insanlar birbirini nasıl tanıyor yaaaaa:eek:Sinir oluyorum.demek bizi kandırıyorlar.kaç milyon insandan, birbirini tanıyanlar denk geliyor.gözümden düşmeye başladı ütopya:KK12::KK20: sinir oldum!!
zaten sürekli bir müdahale alıyorlar içeriden. "sevgili semih, lütfen pil odasına gel" diye anons geliyor.
adam gidiyor, yarım saat ortada yok. ne oluyor içeride azar mı yiyorlar, senaryo mu okuyorlar?
semih açık ara fark atıyor karşı gruba. bunu kırmak ve rekabet yaratmak için semihe karşı duracak kişileri getirmiş olabilirler.

zaten sürekli bir müdahale alıyorlar içeriden. "sevgili semih, lütfen pil odasına gel" diye anons geliyor.
adam gidiyor, yarım saat ortada yok. ne oluyor içeride azar mı yiyorlar, senaryo mu okuyorlar?
semih açık ara fark atıyor karşı gruba. bunu kırmak ve rekabet yaratmak için semihe karşı duracak kişileri getirmiş olabilirler.
Noluyo savaştayız da benim mi haberim yok! Hayret bir şey :KK43:

Belki bugun boyle yapicaksiniz
Yarin bu konuyu one cikarcaksiniz gibi talimat veriyolardir

Aemih ve kurrye gelince
Kurre agir davranip semih askina karsilik vermeyince daha bi izleniyodu sanirim

Bak bak cocuk ask ask diye yaniyo kiza bak der bizim.milletimiz bi merak olusur ama oluncada -nezaman? Ayrilcaklar diye bakarlar

Kurre semihten ayrilip.noyana yanassin reyting lazim acuna

Su birlesme olayina kadar saatimi isimi aksam utopyayi.izlemem lazim diye ayrliyodum simdi eski hevesim yok bakalim nolcak.

Bu arada etrafimda kimse izlemiyo reytingleri nasil bilmiyorum
Kime sorsam gordumde izlemiyorum,baktimda sıkıci geldi falan diyolar

noyan türkan larla olmak istediğini söylüyo cafede türkan ve semih e. tuncay a da söyledim dedi.
noyan da hep anladın mı tamam mı diyor üf ergen gibi geldi bana.
reyting bu hafta 43 e mi ne düşmüş geçen hafta 25ti.
semih noyan a seni taşırız ama içimizden yazmamız gerektiğinde ilk seni yazarız bunun sözünü vermiyoruz dedi.ha kendini ispatlarsan halk tutarsa bilemem dedi. noyan da ben zaten finale beni taşırsınız diye sizinle değilim dedi. ben o tarafı istemiyorum huzurum olmaz benim ütopyamda türkan var dedi.
ama bence gelenlerin 2si de değişik karekter değil gibi geldi bana.

dün neler olmuş yaa izleyemedm

Muhtemelen aynı kast ajansının oyuncularıdırlar ,nasıl tanıyacaklar yoksaa

Back
X