- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #2.801
sonunda bayann,belki halim selim aklı basında hanımlar gelir de,oradaki tüm kadınların yerine gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda bayann,belki halim selim aklı basında hanımlar gelir de,oradaki tüm kadınların yerine gecer
kime oy verelim3 bayan mııi??!! Yandık desenize.kafamız daha da şişecekkk
kimler yazılmış haberi olan var mı??
oylama sanırım eski siteme döndü..yarın gidecek kişi belli olacakmışcanım diğer yorumları okumadım.eleme bu hafta mı olacak o zaman? yoksa bir ay sonra mı?
O videoda ne var ki duyanda bise sancak
Uni ortaminda.kendi aralarinda egleniyolar
Sanki adam cumhurbaskani da vieolari cikmis
Genc cocuk ortami varmis eglenmis iyide etmis
Onu yazani sorgulayin hanfendi kim yazmissa okunuzu ona yoneltin yanlis yerdesinizErkeğe gelince "genç çocuk.ortamı bulmuş.eğlenmiş" dersiniz.
Kadın yapsa!
-"3 kadın aday kafamız şişecek"falan lafları ne bi de?
Kadın kadının düşmanı olmamalı bana göre. Şu sitede bile kadın aday desteklenmiyor ya daha ben ne diyeyim.
Ben sizi tiii ye aldigimdan cnm demistimBen canım'lı cicim'li konuşmadığım için böyle oluyor ama bazı doğrular canım'lı cicim'li söyleyince etkili olmuyor
oylama sanırım eski siteme döndü..yarın gidecek kişi belli olacakmış
Canım ben bakmadım.bilmiyorum.insan gibi konuşabilecek, laftan anlayan, ortam germeyen, kendini bilen bir insan olur inşallahkime oy verelim
esraya oy verdim
yası küçük ama aklı basında bir durusu var
Ben sizin "canım"ınızın ne anlama geldiğini anlamıştım. Sözüm sadece size değildi. Geneldi cünkü daha önce de beni bu topikte istemeyenler olduBen sizi tiii ye aldigimdan cnm demistimhadi cnm hadi kivamiydi
Duzeltim
Olaylarrr olaylarrr olaylarrr![]()
oylama sanırım eski siteme döndü..yarın gidecek kişi belli olacakmış
Sinir oldum bende yine ya kurre ye. Almış sevgilisini arkasına o eski hanımefendi nerdee . Yine tayt yine tayt pff.inciye bende hak verdim. Aslında inci gerçekten saf ama hemen gaza geliyor patlıyor önü arkası yok lafların. Hatta Türkan inci saf deyince kurre nasıl sinirleniyo saf falan değil diye. Bi tek kendisi saf bir de temiz ondan alınıyo. 500 tl ye makyaj malzemeside iyiymiş. Semih bunun dışardaki parasına mı göz dikti acaba bir kaç bölümde geçti bu para lafı da :)Eski sistem oldu sanırım evet.Çünkü bu kadar aday çıkmazdı yoksa.Özlem ya da Murat gider diye tahmin ediyorum.
Kurre nin ısıtıcı konusunda bencillik yapmasına çok kızdım.İnci ye hak verdim ben valla.Kurre tutum nedir bilmiyor.
Eski sistem oldu sanırım evet.Çünkü bu kadar aday çıkmazdı yoksa.Özlem ya da Murat gider diye tahmin ediyorum.
Kurre nin ısıtıcı konusunda bencillik yapmasına çok kızdım.İnci ye hak verdim ben valla.Kurre tutum nedir bilmiyor.
ben söyleyim canm topikte ikimiz varız galiba. Inci öZlem Murat ve Türkan yazıldı. Eleme eski sistem yarın gidecek birisi. Yeni yarışmacıda geliyoTatlim izleyemedim kim yazilmis neler oldu :)
İnci gider yada ozlem..Ben
ben söyleyim canm topikte ikimiz varız galiba. Inci öZlem Murat ve Türkan yazıldı. Eleme eski sistem yarın gidecek birisi. Yeni yarışmacıda geliyo
Tatlim izleyemedim kim yazilmis neler oldu :)