Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
abidinin noyanın ve tuncayın kanepede mayışarak oturmalarına sinir oluyorum..ne zamn açsam aynı vaziyetteler..kalkında kahvaltı hazırlayın...sanki inci hazırlamak zorunda....

Yaaaaa.özlem değil de inci gider sanıyordum.yeni gelenlerden de fideyi daha pozitif, ılımlı buldum.aman gerginlik olmasın da.birbirlerine laf sokmalarını izlerken acayip geriliyordum.hatta o yüzden izlemeyi bıraktım bir süre.o_O
abidinciler hep özleme atmışlar ama yeterli gelmemiş demekki

yeni gelen iki kızda incilerle takılıyor..beraber kahvaltı yaptılar.şimdide abidinle incik boncuk yapıyorlar.birbirine benziyor sanki bunlar yaaa..hangisi fideki

pınar insan sosyal bir hayvandır
inek de sosyal bir hayvandır gibi şeyler söylüyor :KK45: pek haz etmedim garip lazflarından
diğeri daha ılımlı bir hanım,annesi 3 ay önce ölmüş,akciğer kanserinden
bu arada 18 ütopyalıdan 3 tanesinin en yakını kanserden veffat etmiş
bu toplumumuzda kanserin nekadar yaygınlaştığını hatırlattı
sigara,ambalajlı hazır gıdalar,çevre kirliliği gibi etkenler hep bunun nedeni,üzücü

şimdi biraz okudum..türkan sürekli çalışıyor falan filan yazılmış...ineği altarda sağıyordu türkanda muratta..bakımını aynı şekilde semihte yapıyordu altarda ....kafenin içini hep kurre temziliyordu..kahvaltı yine kurredeydi bulaşıklar kurrede..türkan yemek yapıyordu..bulaşıklar yine kurrede oluyordu...hangarın içini yine hep beraber temizliyorlardı.odun kırma altarla semihte ..serayı erkekler kurmuştu...tamamen bencillik türkanın yaptığı...
ben dün izledim
kurre ve inci sürekli iş yapıyor
bunlara iş yapmıyor diyen yalan söylemiş olur
türkan ayrıldı
semihler hiç kötü bir şey söylemediler
hatta semih altar ve murat türkanın kafeden istediği masaları filan içeri taşıdılar
türkan kendisi olmadan o grubun yapamayacağını düşünüyor ama kimse vazgecilmez değildir,herkesin yeri doldurulabilir,bunu bilmiyor:KK43: hata yaptı,akşam kendisi herkese sırtını dönüp yemek yedi,orada üzülecek...
yemek dediğin nedir ki bir patates haşlarsın yemek olur.inciler makarna yapıp duruyor.makarna yapması 10 dakika
dışarıdan söylersin yarım saatte gelir,ekmek arası yaparsın yine doyarsın...türkan olmayınca neden aç kalsınlar
misafirlerde oraya ziyaret amaçlı geliyorlar
kafede bir pasta bir milföy yaparsın yine yemek olur
kimse kendisinin vazgecilmez olduğu gibi yanlış bir yargıya asla düşmesin
egomuzu kontrol altında tutmamız gerek
bu arada olayı semihlerin bukadar olgunlukla karsılamasını cokk taktir ettim
yine de biraz sitem ettiler,özlem için serayı yaptık,baskı makinesi aldık özlem gitti
türkan istedi diye kafe yaptık,yatırımları buraya yaptık,türkan gitti filan dediler
semih türkan cok yoruldu haklı ama biz ona buakadar iş yapma dedik,kendisi yapıyor dedi
tipik türk kadını işte hem çok çalışır,çok temizlik yapar filan,hem de cok yakınır:KK43: ama ne kendisi mutlu olur ne de baskaları böyle mutlu olur
keske kendini biraz serbest bıraksaydı,biraz da dinleneyim deseydi,böyle gerilmezdi

pınar insan sosyal bir hayvandır
inek de sosy

ben dün izledim
kurre ve inci sürekli iş yapıyor
bunlara iş yapmıyor diyen yalan söylemiş olur
türkan ayrıldı
semihler hiç kötü bir şey söylemediler
hatta semih altar ve murat türkanın kafeden istediği masaları filan içeri taşıdılar
türkan kendisi olmadan o grubun yapamayacağını düşünüyor ama kimse vazgecilmez değildir,herkesin yeri doldurulabilir,bunu bilmiyor:KK43: hata yaptı,akşam kendisi herkese sırtını dönüp yemek yedi,orada üzülecek...
yemek dediğin nedir ki bir patates haşlarsın yemek olur.inciler makarna yapıp duruyor.makarna yapması 10 dakika
dışarıdan söylersin yarım saatte gelir,ekmek arası yaparsın yine doyarsın...türkan olmayınca neden aç kalsınlar
misafirlerde oraya ziyaret amaçlı geliyorlar
kafede bir pasta bir milföy yaparsın yine yemek olur
kimse kendisinin vazgecilmez olduğu gibi yanlış bir yargıya asla düşmesin
egomuzu kontrol altında tutmamız gerek
bu arada olayı semihlerin bukadar olgunlukla karsılamasını cokk taktir ettim
yine de biraz sitem ettiler,özlem için serayı yaptık,baskı makinesi aldık özlem gitti
türkan istedi diye kafe yaptık,yatırımları buraya yaptık,türkan gitti filan dediler
semih türkan cok yoruldu haklı ama biz ona buakadar iş yapma dedik,kendisi yapıyor dedi
tipik türk kadını işte hem çok çalışır,çok temizlik yapar filan,hem de cok yakınır:KK43: ama ne kendisi mutlu olur ne de baskaları böyle mutlu olur
keske kendini biraz serbest bıraksaydı,biraz da dinleneyim deseydi,böyle gerilmezdi
kurre orda çoğu bayanın yapamayacağı sarma yaptı sattı sütlaç yaptı sattı...bir sürü şey yaptı..hamarat bi kız...yapar yine satar yani...ego savaşları başlıcak sanırım bundan sonra...

kurre orda çoğu bayanın yapamayacağı sarma yaptı sattı sütlaç yaptı sattı...bir sürü şey yaptı..hamarat bi kız...yapar yine satar yani...ego savaşları başlıcak sanırım bundan sonra...
aynen
kurrenin akşam programlarında sadece kavgalarını ya da semihle hallerini gösteriyorlar,herkes daha da nefret ediyor ondan
oysa kurre ve inci vızır vızır calışıyor..bir orada bir orada
kurre yeni gelen kızlara kahveler yaptı,bir şeyler getirdi,sürekli hizmet etti,kötü bir insan böyle yapmaz bence:KK43:
ben de yorumları okudukça kurreden soğuyordum ama dün izleyince yine de iyi kız dedim
zaten semih kurre ve serkana arada kızsam da,canlı izleyince genel halleri iyi diyorum,iyi insanlar
murat hep aç,ve gülüşü..bence komik yaa,ütopyada kalsın..dün tavsanın yahnisini yapmaktan bahsediyor(sonradan saka hahahha filan dedi amaa),onu da yemek olarak hayal etmiş galiba:KK53:
abidin, tuncay bunlardan hiç haz almıyorum..kendini beğenmiş tavırları..insanlara tanı koymaları,felsefik felsefik konuşma çabaları..hoş değil
inci kavgacı gürültücü ama çok da kötü biri olduğunu düşünmüyorum
pınarın biraz egosu yüksek gibi geldi,yine de bilemem tabi,onu da sevmem heralde
türkana karsı iyi kötü bir his beslemiyor,gitse de farketmez
fide'yi sevdim acıkcası-ilk izlenim-

para türkanda kalmış sanırım.murat istemeyiz diyor...yarın misafir gelcek sanırım ne yapacaklarını konuşuyorlar...kurre türkandan süt istemiş sütlaçlık ,türkan vermemiş...altar ben sağarım akşama dedi :) semih kendini yoracak şeyler yapma diyor

aynen
kurrenin akşam programlarında sadece kavgalarını ya da semihle hallerini gösteriyorlar,herkes daha da nefret ediyor ondan
oysa kurre ve inci vızır vızır calışıyor..bir orada bir orada
kurre yeni gelen kızlara kahveler yaptı,bir şeyler getirdi,sürekli hizmet etti,kötü bir insan böyle yapmaz bence:KK43:
ben de yorumları okudukça kurreden soğuyordum ama dün izleyince yine de iyi kız dedim
zaten semih kurre ve serkana arada kızsam da,canlı izleyince genel halleri iyi diyorum,iyi insanlar
murat hep aç,ve gülüşü..bence komik yaa,ütopyada kalsın..dün tavsanın yahnisini yapmaktan bahsediyor(sonradan saka hahahha filan dedi amaa),onu da yemek olarak hayal etmiş galiba:KK53:
abidin, tuncay bunlardan hiç haz almıyorum..kendini beğenmiş tavırları..insanlara tanı koymaları,felsefik felsefik konuşma çabaları..hoş değil
inci kavgacı gürültücü ama çok da kötü biri olduğunu düşünmüyorum
pınarın biraz egosu yüksek gibi geldi,yine de bilemem tabi,onu da sevmem heralde
türkana karsı iyi kötü bir his beslemiyor,gitse de farketmez
fide'yi sevdim acıkcası-ilk izlenim-
kurre özünde iyi kız..son zamanlarda fazlaca şımarıklık yapınca göze batmaya başladı..incide öyle...diğer grubu çeviren inci yani.türkan semihide kurreyide kesinlikle sevmiyor..prensesim falan diyor ama hiç sevmiyor...tunciğe serkana sarıldığı gibi sarılmıyor mesela semihe..geçen araları limoniydi semihle türkanın..semih yanaştı sarılmaya çalıştı ..ittirdi çoçuğu ..sevmem ben böyle şeyleri diye.ama aynı şeyi serkan yapsa gellll kuzummm güneşim diye iltifatlarda bulunur.....bende fideyi biraz daha sevdim...

Turkandan ben hic bisi anlamadim
İnciye seni yazmicam diyodu
Tuncaya seni yazmicam diyodu
Semihe gelip oyun yapiyorum.diyodu
Kiziyo gurluyo
Sonra gelio.semihlerle oturyodu
Ozlem gidicem dedi ve gitti grupdan en azindan bu turkan 2gun sonra yine aglar

Canli izleyemedigimden pek bise bilmiyorum
Bi video gordum ama fide altara bilekligini taktriyodu
Ayy Altar ya nasil takcani sasirdi heycan yapti

Bugun aksam olsada izlesem tv de daha cok verseler gunduzde olsa keske

lokantada semihler görüşüyor türkanla..murat yüzünü duvara döndü hiç konuşmuyor...belliki çok üzülmüş...kurre hakkını helal et dedii...kadına bak yaaa...uyuz oldum yemin ederim

Turkandan ben hic bisi anlamadim
İnciye seni yazmicam diyodu
Tuncaya seni yazmicam diyodu
Semihe gelip oyun yapiyorum.diyodu
Kiziyo gurluyo
Sonra gelio.semihlerle oturyodu
Ozlem gidicem dedi ve gitti grupdan en azindan bu turkan 2gun sonra yine aglar

Canli izleyemedigimden pek bise bilmiyorum
Bi video gordum ama fide altara bilekligini taktriyodu
Ayy Altar ya nasil takcani sasirdi heycan yapti

Bugun aksam olsada izlesem tv de daha cok verseler gunduzde olsa keske
serkanada dedi seni yazmıcam.herkese söz veriyo...

sanıyorki semihler ona yalvaracak...semih normalde çok tepkili değildi..konuşalım falan diyordu..ama murat kesinlikle hayır dedi....şimdide diyorki murat kusura bakmasın murat olmazsa ben bi hiç değilim....semihte dedi sen yoksun diye bizde hiç değiliz....kasaları ayıracaklar

Back
X