Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ne yapalım canım seven sevsin biz sevmeyen tarafız:KK53:

Serkanlar da da abidin i sevmiyorum ya bakışları falan öff:KK12:
bilmiyorum ama abidin sanki içmiş gibi duruyor bazen.gözeleri kızarık kızarık baygın baygın...kim biri demişti arada içiyorlar...ama göstermiyorlarmış

Tuncay Serkan ın eşi için sürpriz hazırlıyormuş. Altar gibi garsonluk yapıp yapmayacağı merak konusu. Pınar çok dik diyorlar.fide bugün tektaş restorana hiç gitmemiş. Ben şunu anlamadm kızlar abidin fanları sayesinde kaldı. Özleme abidin fanları destek verdiyse neden kalamıyo. Artı özlem i geçişinden destekleyenler de vardı onlarıda eklersek inci den yüksek oy alması gerekmez mi. Inci yi kim destekleyecek ki. Bir de inci abidin falan dedi ki,altar için gelen hiç görmedik. Inci için gelen oldu dediler. Ben altar için gelen çok gördüm şahsen. Inci ye 2 grup geldi havalandi

Tuncay Serkan ın eşi için sürpriz hazırlıyormuş. Altar gibi garsonluk yapıp yapmayacağı merak konusu. Pınar çok dik diyorlar.fide bugün tektaş restorana hiç gitmemiş. Ben şunu anlamadm kızlar abidin fanları sayesinde kaldı. Özleme abidin fanları destek verdiyse neden kalamıyo. Artı özlem i geçişinden destekleyenler de vardı onlarıda eklersek inci den yüksek oy alması gerekmez mi. Inci yi kim destekleyecek ki. Bir de inci abidin falan dedi ki,altar için gelen hiç görmedik. Inci için gelen oldu dediler. Ben altar için gelen çok gördüm şahsen. Inci ye 2 grup geldi havalandi
fide sabahtan beri incilerin orda yarına satmak için takı yapıyor..pınar bi ara geldi lokantaya..bende hayrettinin kalmamasınını anlamadım..hani semihciler her hafta birini eliyor ya..buna bağlı olarak noyanı nasıl eleyemediler...yada aynı şekilde noyana destek verenler kime verdi...oylamada gariplik var bencede...normalde ben özlem elenir diyordum..sonra bi yerde okudum abinciler özlme veriyoruz yazmışlar eeee..sonuç

murat.........%78.51
türkan..........%8.41
inci..............%7.93
özlem..........%6.15
kopyaladım oy oranları böyleymiş..türkanın ooyları bukadar azmıdır kio_O

murat.........%78.51
türkan..........%8.41
inci..............%7.93
özlem..........%6.15
kopyaladım oy oranları böyleymiş..türkanın ooyları bukadar azmıdır kio_O
Yok artıkkkk.sanmam canım yaaaa.o rakamların başında bir rakam vardır mutlaka
Tek basamaklı değildir bence.en azından türkanın.:KK57: