Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay çünkü Kurre haksız İnci haklı tavşanların şeyini oraya buraya döküyor.

Dimi ya Kurre nin kafa bir tuhaf ya hep mi sen haklısın be kızım.Bir kere de kabul et dimi ama? Pis pis işler yapıyor.
Tavşan konusunda kurre ne dedi dışarda temizleyemem dedi.artık nasıl bir ortamsa orası.bunun dışında inci haklı olabilir ama diğer saygısızlıklarını benim gözümde affettirmez şekerimmm:KK48:

Tavşan konusunda kurre ne dedi dışarda temizleyemem dedi.artık nasıl bir ortamsa orası.bunun dışında inci haklı olabilir ama diğer saygısızlıklarını benim gözümde affettirmez şekerimmm:KK48:

İşine gelmiyor da ondan temizlemiyor hanımefendi.Bulaşık leğeniyle çamaşır yıkayandan ne beklersin ki

İşine gelmiyor da ondan temizlemiyor hanımefendi.Bulaşık leğeniyle çamaşır yıkayandan ne beklersin ki
Ha bir de şunu ekleyim.dısarda temizleyemem derken dışarda pisliğini çıkaramam, pislik çıkmaz manasında dedi.onu eksik ifade etmişim.yeni fark ettim.günahını almayım kurrenin.:KK48:

Ha bir de şunu ekleyim.dısarda temizleyemem derken dışarda pisliğini çıkaramam, pislik çıkmaz manasında dedi.onu eksik ifade etmişim.yeni fark ettim.günahını almayım kurrenin.:KK48:

:KK48: Geçen gün de lavaboya dökmüs hayvanların şeyini diyor ki İnci bana kızacak simdi.Eee demek ki yanlış yaptığını biliyor ama işine öyle geliyor:KK53:

G
Hemen açıyım...

Bu arada bugün öğlen tekrarı vardı.İzledim biraz.
Gördum ben de.baktım hep aynı şeyler.kapattım.şimdi de aynısı.insan başba seyler izletir yasa.onlar 24 saat yaşıyor biz 1 saatini görüyoruz.
serkanın eşine ha bire beyb beyb demesi, vedalaşırken ha bire bir şeyler söylemesi çok yapmacık geldi bana.sana?
anladık serkan ingilizce konuşabiliyorsun:KK48:

Back
X