Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Noyanin semihe atmasi cok anlamsizdi..
Semihi cikarirlarsaa,semih onlardan birini rahatlikla elerdi..
Bunun mantigi yapmak cok zor degil..
Bosa atmis oldu..
bence semih te potada olsaydı oylar bölünürdü türkan giderdi. ama şimdi semih severlerin bir kısmıda türkan a verecek türkan severlerde. o yüzden semih i yazmaları mantıklı olurdu. hatta dün elemeden sonra cnlı açtım ben inci dedki: fırsatı kaçırdık türkan giderdi semih i yazsak dedi. zaten serkan da tahtada bugün dedi ya; ben öyle şeyler yapmam hani bu durumdan faydalanmam gibisinden semih i potya sokmadı.

türkan a şu yüzden gıcık oldum. hemen U dönüşü yaptı benm oyum sizinle dedi semihlere. artık iyice dengesiz davranmaya başladı. inci nin de türkan a miyav demesi çok kötü.

biraz önce yine inci - kurre bulaşık makinası için kavga ediyorlardı.

su pınar benı ıyıcw sınır ettı su an canlı yayın ızlıyorum bi elinde ayna bir elınde fırca allık sürüyor bu kadarmı yapmacık olunur boş boş işlerle ugrasılır

Kizlar ben artik TUrkanin ciddi bunalimda oldugunu dusunuyorum yada kisilikbozuklugu var kendi haline dogaya birakilmali
Naparsa yapsin cok ciddiye almamak lazim onu he yav he dicen gecicen

türkan a şu yüzden gıcık oldum. hemen U dönüşü yaptı benm oyum sizinle dedi semihlere. artık iyice dengesiz davranmaya başladı. inci nin de türkan a miyav demesi çok kötü.

biraz önce yine inci - kurre bulaşık makinası için kavga ediyorlardı.
İnci iyice şaşırdı artık.:KK12:Iyice antipatik oluyor.anladı ya noyanın gideceğini.cok ayip.haftaya yine ağlayarak gider semihin yanına.:KK20:

semihin başını yakarsa kurre yakar..diskalifeye olursa onun yüzünden olur..dün kahvaltı yaparken deli etti çocuğu...aynı şekidde dün zarf geldi herkse toplanmış..kurre banyoda semih çağırdı söylene söylene çıktı..yahu zarf gelmiş dışardan önemli bişey..semih okudu bu tekrar banyoya koştu..kura çekielcek kurre yine yok...semih son kalanı madem kurreye verelim dedi kabul edilmedi heralde serkanla gittiler banyonun önüne kapının önüne tuttular eliyle çekti kurre....sonra millet harıl harıl strateji yapıyo..dışarı falan çıktılar..semih gidip gidip geliyor kurre banyodan çıksında toplantıya başlasınlar...gitti banyonun önüne semih seni bekliyoruz kurre strateji yapacaz dedi bu yine söylendi banyodan...sonrada semih altar murat toplantı yaptı ardından inci katıldı aralarına.prenses kurrede baya zaman geçti başında havlu tin tin geliyor...yahu akşama oylama var...semihe çok güveniyor...sırtını dayamışş
ayyy katiliyorum ya vizir vizir kac yasinda kiz bazen diyorum ki boyle biriyle asla arkadaslik yapamazdim mizmiz cocuk gibi :D bakma seen cok fena türkana ozleme falan az degildi herseyi semihe anlatiyodu :D cakal semih arkasinda

Oylar türkana :D noyan kimmis kokmuş pantlnla dolanan ergenos ve carcar öten, saygisiz,bencil arkadaslarini iki dakikada yerden yere vuran ikili incimi (dun cok uzuldum agladi diye ama semih ona soz vermedi abidini yazicam diye adama sabah donek donek diye yirtindi):D umarim noyan yada inci gider baybayyh..

Bu arada pinar konusurken yemin ederim fenalik geciriyorum kendilerini kültürlu gostermeye calisiyolar yaa :D bi cümleyi uzata uzata kültürlü,elit goruncem diye k*c*ini yirtiyor ya 1 pinar 2 serkan baydinizzz... bogggg egoistler

Yaaaa ne zamandir giremiyorum ne cok sey kacirmisim. Allah askina su turkan gitsin artik ya. Afedersiniz sark kurnazi diye bi,laf vardir aynen oyle ya. Rezil rusva ediyor kendini hic mi karakter olmaz bi insanda. Inanin incinin malliklarini noyanin kuklaliklarini bile unuttum turkan gitsin istiyorum. Semihlerin grubundan yanayim ama yine de inciye oy verdim. Turkanin suratini goresim yok artik. Ne dolmuşum beeeeh:)))

Gerçekten su turkan gitsin,semihlerin yanina gitti kimi yazacaksiniz,Etekleri tutustu,gordu gelen misafirlerden kendine gelen yok dank etti kafasi,birde semihlerin yanindan ayrilirken bagiriyor semihhh seninle isim olmaz umrumda degilsin diye gözumde küçüldü küçüldü bitti,kendini rezil etti.
Inci pinara dediki beni gaza getirip duruyor sun farkettim dedi yuzune çatır çatır söyledi ohhhhhh canima degsin.
Bu hafta Türkan gitsin ondan sonraki hafta pınar gitsin insallah,pınara acayip gıcığım

Back
X