- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.861
yayını kesmişler.....bişeyler dönüyor ütopyada boş dağı gösteriyor...kümesi göstereydi bari tavuklara bakardık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhhhj iyi oldu.kendi etti kendi bulduuuu.daha dün g8bi aklımda kilit isim benim laflarıııAynen.Bu ne özgüven ya kadındaki tavan yapmış durumda.Ama üzüldüm ya ziyaretçiler hiçbir şey satın almadı ya Türkan kaldı öyle.
AdamımsınnnnnnKizcelerrr oyumu turkana verdim ama turkani sevdigimden degil noyan veya inci gitsin diye :) semihe hep destek tam destek![]()
Sende benim beybi suuu :)Adamımsınnnnnn![]()
Tuncikte kendine yazik etti pinarin gazina geliyor ve cok saygisizlasti onunda suyu isiniyor :) ama Semihe helal olsun kensilerini birakan Turkani hala koruyorEki Görüntüle 1385916
Allahaskina bu nedir ya
Ben b adamin bitli,pis oldugunu dusunuyorum bilmiyorum.niye oyle saclarindan mi bana pis geliyo boyle pasakli kirli gibi
O sacda bitte vardir simdi oy oy oy
O tip ne
Acunn Medya da guvenlik acigi....Aha Noyan gitti
Nasıl öğrendiniz sahi?Acunn Medya da guvenlik acigi....
Evet o yüzden cevap vermek istemediiii.çok kötü ruhlu bir kız.artık buna tamamen inanıyorumm.Noyan aglayinca bende uzuldun kendi halinde takiliyodu oysa
Turkanla pinari didistircekler illa
Kurreyede bi inci lazim diye tuttular iste
Yalniz noyanin tespiti iyiymis
Pınara olan cumlesi:
Turkani yollayip sen mi geciceksin gruba
Cok sinirlendi pınar