- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.021
oha ohaBiri ahlak mi dediii :)Eki Görüntüle 1389312
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha ohaBiri ahlak mi dediii :)Eki Görüntüle 1389312
aynen bunu bile çok gördürdu bizeee cunku kisin ahlakina laf soyleyip duruyo..karsi grup cok seviyesiz kesinlikle samimi degilleroha oha
suan furkan gitsin de pınara bile oy veririmBen barisida cozemedim ayrica o da semihlerin oy u icin oynuyo olabilir
Ay inanmıyorum yaaaa türkan, bak tek olduğum için kaldım, diyor.tuhaf kadın!salı günkü misafirler iptal edilmiş..bilgi sızmasın diye....duyur yapıyorlar her taraftan :))) semihe furkanın bilgisi ulaşsın diye
Kimle kim kavga etmiş? Kime mektup gelmiş, sonuç ne??Kizlar kavga varmis canli izleyen var mi mektup falan gelmis
Eki Görüntüle 1389614
Suan bunlar oluyomus face fan yikiliyo yani
ben sanmıyorum. şu an boya yapıyor serkanlar. ortalık sakin. sopayı mı almaya çalışıyorlar ne fotoda. ayrıca ne mektubu?Kizlar kavga varmis canli izleyen var mi mektup falan gelmis
Eki Görüntüle 1389614
Suan bunlar oluyomus face fan yikiliyo yani
bende survivorda pek bilmiyordum kızı. ama panaromayı furkan la sunan kız vardı izlediysen o. survivor panaromaHelena o begum u ben hic hatirlamiyorum kimdir nedir necidir
evet karışık seçiyorlar.Survior mi başlıyacak orada yarisanlar tekrar mi yarisicak anlamadim bn
furkan ı acun medya koyacak içeriye. tanıtımında böyle diyen bir çocuğu. bi de üzerne misafir girebilir mi sence...misafirler ne zaman geliyor acaba..gelseler semihe iletirlerdi..oda tedbirini alırdı yani...bi yerde okudum kurre hakkında yazmışlar:kurre zamanında semih için merti sattı,şimdi furkan içinde semihi satar diye![]()
çağdaş la fotolar falan mı var anlamdm nerden ispatlı ki?bende bugün izledim...yuh dedim ya...facede ispatlamışlar..kızlar öyle yazmıştı bikaç sayfa öncesinde
o benm aklıma ilk içeri girecek olan kişide gelmişti. keşke gelseydi matrak olurdu yahuKizlar bakin aklima bisi geldi
Simdi bu acun tutup kurrenin eski sevgilisi merti sokmasin mi utopyaya
Ayy yaparmi acaba boyle bisi reyting icin aklima geldi
aa oylamaya katılmadı mı? form doldurdum diyordu.:)))onun girmesi tamamen haksızlık oldu ama...oylamaya katılmadan direk girdi...oda acunun ayıbı artık
baska nolmussemih omuz atmış inciye. dava açıcam Allah ından bulsun. babam krize girmiştir diyo.