Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yalnız semih-en azından akşamdan akşama gordugim kadariyla-altara daha değer vermeli.pek değer vermiyor gibi. Üzülüyorum.

Kizlar kavga varmis canli izleyen var mi mektup falan gelmis

IMG_56398953575961.webp
Suan bunlar oluyomus face fan yikiliyo yani

kavga olmuş evet ama anlamadım. murat ın doğum günüydü. inci diyor ki doğum günü heba oldu. omuz atıyor bana dedi. kim atmışsa.

Helena Helena o begum u ben hic hatirlamiyorum kimdir nedir necidir
bende survivorda pek bilmiyordum kızı. ama panaromayı furkan la sunan kız vardı izlediysen o. survivor panaroma

Survior mi başlıyacak orada yarisanlar tekrar mi yarisicak anlamadim bn
evet karışık seçiyorlar.

misafirler ne zaman geliyor acaba..gelseler semihe iletirlerdi..oda tedbirini alırdı yani...bi yerde okudum kurre hakkında yazmışlar:kurre zamanında semih için merti sattı,şimdi furkan içinde semihi satar diye :KK57:
furkan ı acun medya koyacak içeriye. tanıtımında böyle diyen bir çocuğu. bi de üzerne misafir girebilir mi sence...

bende bugün izledim...yuh dedim ya...facede ispatlamışlar..kızlar öyle yazmıştı bikaç sayfa öncesinde
çağdaş la fotolar falan mı var anlamdm nerden ispatlı ki?

Kizlar bakin aklima bisi geldi
Simdi bu acun tutup kurrenin eski sevgilisi merti sokmasin mi utopyaya
Ayy yaparmi acaba boyle bisi reyting icin aklima geldi
o benm aklıma ilk içeri girecek olan kişide gelmişti. keşke gelseydi matrak olurdu yahu :D

:)))onun girmesi tamamen haksızlık oldu ama...oylamaya katılmadan direk girdi...oda acunun ayıbı artık
aa oylamaya katılmadı mı? form doldurdum diyordu.

bende saat 18 de açtığımda barış cafedeydi. barış diyor ki :'' kalırsam pınar ı eleyeceğim çok sinsi gözlerinden belli. sinsiliğini anlamayan aptaldır'' dedi. ''pınar ı eleyim sonra gideyim önemli değil yeterki onu eleyim'' dedi. kurre de dedi ki ''pınar da ilk geldiğinde türkan ı elemek istiyordu öyle bir şey mi'' dedi
barış ta diyor ki ''pınar insanları çok aşağılıyor. ben amerika da okudum ingilizce biliyorum diye geçiniyor. o zaman yabancı bir showa gitseydi. günde 3 kez kıyafet değiştiriyor ''dedi. kurre de bende 3 kez değiştiriyorum elli çift topuklu ayakkabım var dedi. araya hemen kendini soktu kıskanç kurre.
barış ta dediki ''onun amacı farklı''
kurre de dediki '' dişiliğini gösteriyor''
barış ta dedi aynen öyle diyerek destekledi.
ben bir kaç gündür seyahatteydm kızlar barışa oy vermiştim ama bi yakışıklı geldi bana ahahah

bugün kü programda da şunu farkettim
inci pınara diyor ki noyan gitti iş yapmıyordu yatıyordu.
yani ki pınar sen de gideceksin iş yap bana yardım edeceksin manasında =)

Back
X