- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.081
Aslan barış!!!!!! Adamın dibisinnn!!barış bombayı patlattı..furkanın oyununu semihlere anlatıyor.şok şok şokkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslan barış!!!!!! Adamın dibisinnn!!barış bombayı patlattı..furkanın oyununu semihlere anlatıyor.şok şok şokkkk
Kesinlikleeeeee barışa.ben bile vericem ki bugüne kadar hiç oy verme d im.Ohhh iyi olmus zaten baris semihlere gecer kalirsa bence hepimiz barisa oy verelim :)
Bende noyanda acilisi yaptim :) cok severim kendisiniKesinlikleeeeee barışa.ben bile vericem ki bugüne kadar hiç oy verme d im.
Bende noyanda acilisi yaptim :) cok severim kendisini
inciye az bile bak ne kadar fitneler baris sacma fikir dedi pinar ve abidin salagi sacmasin dedi diyorbu semihler ne terbiyesiz insanlar ya almışlar ellerine fırçayı kafeyi boyayacaklarmış kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar...
Aynen izlerken saskinlikla izlediminciye az bile bak ne kadar fitneler baris sacma fikir dedi pinar ve abidin salagi sacmasin dedi diyor
Ay evet şok oldum lafı kıvırmalarını izlerken.abidini seviyordum ısrarla.bu kanıt iyi oldu benim için.go abidin!!!! Go pınarrr!!!!inciye az bile bak ne kadar fitneler baris sacma fikir dedi pinar ve abidin salagi sacmasin dedi diyor
Mutasıp bir aile görüntüsü çizmişlerdi ama inci sevgilim yok benim burda dedii.tv deee.bune perhiz bu ne lahana turşusuuuu inciiiİnci ne kopekligini birakti ne nankorlugunu ne dansozlugunu semihin.ciddi sabirli bu adam ya saclarini elime alir pasa pasa diskalifiye olurdum ben.
Bu kizin sevgilisi olmusmu acaba hic
Ayy oglum var kınamim tovbe estagfurullah.
Haberim yok canım.şu ana kadar bilgi veren olmadı.furkan semih kurre arasında ne oluyor ? netten bir sayfa da 2-3 video dışında bişey görmedim semih furkana hesap sorduktan sonra furkan kurreye hala yakın davrandı mı
Bu inci tam olarak nereli karadenizin bi iline karsi antipatim var hatunlari (genellicem) boyle cazgir oluyo ondan svemedim sanirim kafadan zaten.
inciye az bile bak ne kadar fitneler baris sacma fikir dedi pinar ve abidin salagi sacmasin dedibu semihler ne terbiyesiz insanlar ya almışlar ellerine fırçayı kafeyi boyayacaklarmış kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar...
Allah boylelerinden korusun :)Aynen izlerken saskinlikla izledim
Sevme onlari kuserim :)))Ay evet şok oldum lafı kıvırmalarını izlerken.abidini seviyordum ısrarla.bu kanıt iyi oldu benim için.go abidin!!!! Go pınarrr!!!!