Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Baris o aciklamadan sonra semih hakkinda inciye bisiler daha soyluyo ama olumsuz
Baris da orda kalmak icin oynuyo

kızlar geçmişi okudumda o foto montaj yaa g-string gibi bir şey. gay kilodu gibi. hiç öyle bir şey giyer mi insan. giysede kameralara ifşa etmez yani.

İnci ne kopekligini birakti ne nankorlugunu ne dansozlugunu semihin.ciddi sabirli bu adam ya saclarini elime alir pasa pasa diskalifiye olurdum ben.

Bu kizin sevgilisi olmusmu acaba hic
Ayy oglum var kınamim tovbe estagfurullah.

furkan semih kurre arasında ne oluyor ? netten bir sayfa da 2-3 video dışında bişey görmedim semih furkana hesap sorduktan sonra furkan kurreye hala yakın davrandı mı

İnci ne kopekligini birakti ne nankorlugunu ne dansozlugunu semihin.ciddi sabirli bu adam ya saclarini elime alir pasa pasa diskalifiye olurdum ben.

Bu kizin sevgilisi olmusmu acaba hic
Ayy oglum var kınamim tovbe estagfurullah.
Mutasıp bir aile görüntüsü çizmişlerdi ama inci sevgilim yok benim burda dedii.tv deee.bune perhiz bu ne lahana turşusuuuu inciii:KK57:

Bu inci tam olarak nereli karadenizin bi iline karsi antipatim var hatunlari (genellicem) boyle cazgir oluyo ondan svemedim sanirim kafadan zaten.

Yanlis hatirlamiyorsam Rize li ama memleketleriyle kiyaslamak yanlis olur her il den cikabilir böyle :)))

Bu inci tam olarak nereli karadenizin bi iline karsi antipatim var hatunlari (genellicem) boyle cazgir oluyo ondan svemedim sanirim kafadan zaten.

Back
X