Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kurre de furkan biraz ıarar etse gidecek gibi ona amaa . Uff sinir oluyorum o kıza.
Barış da inciden hoşlanıyormuş doğru mu acaba
Evet aynen gider kurre Furkan aişte o yüzden Furkan kalmalı . Yok be inciden hoşlanmıyor ona bakar mı hiç manken gibi çocuk. Oy koparmak için onunla. Ama dün beni gönderin diyordu inci yle kavga etmiş

Iyiki varsiniz kizlar ben izleyemiyorum sayenizde burdan okuyorum ogreniyorum hemen:) neler olmus neleerr baksana:)
semih kabul etmez furkani heralde kurreye sevdaliymis eger kabul edip sesini cikarmazsa?
Kurreyede boyle seyler lazim zaten gicik kurre.

Evet aynen gider kurre Furkan aişte o yüzden Furkan kalmalı . Yok be inciden hoşlanmıyor ona bakar mı hiç manken gibi çocuk. Oy koparmak için onunla. Ama dün beni gönderin diyordu inci yle kavga etmiş
İnci kimseyle iyi anlaşamaz ki zaten herkesle bi tartışma içinde. Çok merak ediyorum kim kalacak acaba diye ama bence de furkan kalmalı barış sıkışınca hemen yer değiştiriyor sçylenmemesi gerekenleri söylüyor

Iyiki varsiniz kizlar ben izleyemiyorum sayenizde burdan okuyorum ogreniyorum hemen:) neler olmus neleerr baksana:)
semih kabul etmez furkani heralde kurreye sevdaliymis eger kabul edip sesini cikarmazsa?
Kurreyede boyle seyler lazim zaten gicik kurre.
Semih onu koruyalım falan diyordu tanıtımlarda. Nasıl kendine yediriyosa hala çocuğa tepki göstermedi

İnci kimseyle iyi anlaşamaz ki zaten herkesle bi tartışma içinde. Çok merak ediyorum kim kalacak acaba diye ama bence de furkan kalmalı barış sıkışınca hemen yer değiştiriyor sçylenmemesi gerekenleri söylüyor
barış inci ye pınar var size gelemem o olmasa gelirdim evet dedi.abidin gibi bence barış . Orada kalmak için Semih lere yakın artı 1 i de inciden almak istiyordu. Furkan a da ısrarla kurre olayını ben söylemedîm dedi ama onlar inanmadı bilmiyo gibi yaptılar ve Kaş göz yaptılar

barış inci ye pınar var size gelemem o olmasa gelirdim evet dedi.abidin gibi bence barış . Orada kalmak için Semih lere yakın artı 1 i de inciden almak istiyordu. Furkan a da ısrarla kurre olayını ben söylemedîm dedi ama onlar inanmadı bilmiyo gibi yaptılar ve Kaş göz yaptılar
Evet barış söyleyince inci ve pınar nasıl şaşırmış gibi yaprılat sanki ilk defa duyuyor gibi .
Tuncay tepki gösterdi iyi yaptı

Sizce Semih kabullenir mi öyle şeyleri ?

hepsi bir ütopyadan ibaret ... Furkana el sallayın haftaya gidiyor

Bu hafta kim gidecek ? Pınar mı yoksa ....

Ne söYledi ben dinleyemedim telefondaydim :KK43:(
Valla o kadar çok şey oldu ki gerildim yine izlerken.furkan, yalanla ütopy a ya girdiğini söyledi.asil amacı gidenlerin (çağdaş old8gunu itiraf etmedi) intikamini almakmiş semihten.her sey oyunmus.karşı taraf da bunudürüstlük olarak takdir ettti!!

Telefon oylamasında Furkan ile Barış değil Semih ile Abidin hesaplaşması : )

Ve dediğim gibi Furkana veda edin. Karakter bir oyun için ayaklar altına alınmamalı ....

Yanarım yanarım da Pınar ile İnci nasıl bir anda can ciğer kuzu sarması oldu onu anlayamadım ona yanarım ...

Telefon oylamasında Furkan ile Barış değil Semih ile Abidin hesaplaşması : )

Ve dediğim gibi Furkana veda edin. Karakter bir oyun için ayaklar altına alınmamalı ....
furkana neden veda edelım ütopya bır yarışma degılmı ordakıler oyun yapmıyormu turkan hanım bıle yarısmayı kazanmak için oyun yapmıyormu furkanda oyuna dahıl olmak için oyuna oyunla başlamış

Valla o kadar çok şey oldu ki gerildim yine izlerken.furkan, yalanla ütopy a ya girdiğini söyledi.asil amacı gidenlerin (çağdaş old8gunu itiraf etmedi) intikamini almakmiş semihten.her sey oyunmus.karşı taraf da bunudürüstlük olarak takdir ettti!!
Çağdaş hiç bi şekilde akrabalığım yok diye açıklama yapmış.

Back
X