Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Hahaha ponpon diyoki tuncaya seni yazsalar semihi yazsak gidermisin? Diyo saka gibiler ya
Sonrada semihi zaten yazmayiz altari yazariz ama altar demek semih demek ha o ha o bu seferde altara verirler oyu diyo

Allahim ya bu mal mi tipimi oyle gosteriyo
Zekasini mi siniyo napiyo

Aybuke nasil kudurdu kendinden önce buketin semihleri seçtiğini açıklamasınaa:KK48:

Ve surekli bunu dile getirerek semihlerin grubunda cok buyuk baski olusturdu. Surekli "diger grup bana gecmis olsun diyor, ben gidicem belli" falan diyip durdu gece gunduz.

Ben diger kizi daha olgun buldum bu yonden. Sadece tek bir laf etti "keske halk oylamasina kalsaydik, sizi boyle zor durumda birakmasaydik" dedi.

Kizlar aybuke car car kavga eder buket tuncaylarada gecse en azindan sakin oturur bi kosede
Kurreye nooolmuss ya
Semihin dedigi gibi canımı istiyo diyo zavalli

Istedigi gibi giyinir. Kurre ye ne? Kurre de dar giyiniyor ustelik ama bu kimsenin elestirebilecegi bisey degil.
Kurre gercekten bu sebepten kiskandigini soylemis mi? Insanlar mi bu sekilde yorumluyorlar?
Semihe olan tavirlari kiskancligindan ama buketin giyimini facedeki yorumlardan okudum canli izleyenlerde var ama oyle bi video gormedim

Semihe olan tavirlari kiskancligindan ama buketin giyimini facedeki yorumlardan okudum canli izleyenlerde var ama oyle bi video gormedim

Ben bir kac defa canli izledim. Ortalamaya gore acik ve dar giyindigi dogru. Ama insanlari giyimine gore elestirmeyi dogru bulmuyorum.
Eger 180 kiloluk bir hatun Buket gibi giyinseydi eminim Kurre kiskanclik falan yapmazdi. Buketin dikkat cekici bir fizigi var. Biraz fazla kilosu da olsa vucudu cok duzgun. Kurre eger kiskaniyorsa, acik giydigi icin degil, guzel buldugu icin kiskaniyordur.
Zaten bir kac gundur bir garip davraniyor. Iceri her yeni bir kiz girdiginde ayni tripleri yapacak herhalde.

Ben bir kac defa canli izledim. Ortalamaya gore acik ve dar giyindigi dogru. Ama insanlari giyimine gore elestirmeyi dogru bulmuyorum.
Eger 180 kiloluk bir hatun Buket gibi giyinseydi eminim Kurre kiskanclik falan yapmazdi. Buketin dikkat cekici bir fizigi var. Biraz fazla kilosu da olsa vucudu cok duzgun. Kurre eger kiskaniyorsa, acik giydigi icin degil, guzel buldugu icin kiskaniyordur.
Zaten bir kac gundur bir garip davraniyor. Iceri her yeni bir kiz girdiginde ayni tripleri yapacak herhalde.
Saçarini ve yuzunu begenmedim.saçları kafasına uymuyor sanki.bir gariplik var.ama daha durgun oldugu icin o kalsin.gürültü kavga duymak istemiyorum valla.
kurre semih eski ilgisini gostermedigi surece herkesi kıskanır.

Ben size katiliyorum hicbisi yokken kizlarin birden gelmesiyle bisiler oldu kurreye kiskanclik bariz yani
Buket gercekten alımlı

Sizce de aybuke biraz inciyi andırmıyor mu. Semihlerin grubunda olması iyi olurr ama eğer kalırsa tuncaylarin grubuna kayar gibi geliyor.o_Oo_O

Aybuke noyan gibi baris gibi yapcak acik ve net.
Suan tutusmasi bitliler 4 kisi bu taraf 5 halka kalmaz korkusu var yerini yapmaya calisiyo baris gibi kalsinn hooop kaycak

Kurretulayn da baydı bu ara ya:KK20:
Buketin kalması daha iyi olur kanımca.
Altar çok iyi birisine benzio tuncay tayfası bile onu ezmeye çalışıyo:KK62:

Saçarini ve yuzunu begenmedim.saçları kafasına uymuyor sanki.bir gariplik var.ama daha durgun oldugu icin o kalsin.gürültü kavga duymak istemiyorum valla.
kurre semih eski ilgisini gostermedigi surece herkesi kıskanır.

Semih biraz sogudu bence Kurreden. Kurre de bunun farkinda

Aybuke su an diger grupla geyik yapiyor. konu da murat falan.
Akilli kiz, 4 oyu Serkanlarin grubundan alacak. Turkani da ayarladi, Muratla da baya iyi. Bence kalacak...

Back
X