Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu aybuke denen sahıs ne kadar dedikoducu ne kadar fesat biri ya..kafe grubu ile ilgili demedigi kalmadı..hem de turkan gibi birine..

Kafe grubunun yanında da semihlere saydırıyor..

Bu ne iki yuzluluk..herkes icin "sen kimsin" diyor..acaba kendisi kim?

3 gunluk insan..

Nefret ederim bu tiplerden..tam bi ikiyuzlu.

Aybuke dışında herkesin bir karakteri var.iyi ya da kötü, ak ya da kara..bunun ne olduğu belli değil. Her iki gruba da fitne fesatlık sokuyor.

arkadaşlar artık ben ütopyanın gerçekliğine pek inanmıyorum herşey düzmece gibi geç de olsa anladım galiba sanki roller paylaşılmış herkesin ellerine senaryo vermişler oynuyolar dizi gibi insanların davranışları bu kadar kolay değişemez bi öyle bi böyle olmaları imkansız geliyor bana adamların birgün içinde aynı konu hakkında 10 ayrı fikri oluyo sırf reyting uğruna neler yapıyolar sevgililer konseptinde o kadar malzeme para yok dendiği halde nasıl bulundu adamlar keyif adamı abur cuburlar ellerinden eksik olmuyo hergün mangal yaktıkları bile oluyor ben anlamıyorum gelen misafir oraya ne kadar para bırakıyo sadece hafta sonu geliyolar 2 günlük parayla o kadar gün o kadar insan bu şekilde nasıl yaşıyabiliyor anlamış değilim

ben semıh ve kurre nın bu yılışık öpüşme sahnelerını görmekten bıktım bu ne böyle şapur şupur ha bre öp ne ya
artık çok sıkıldık evet onlarda inandırıcı gelmiyor bana bi diyo senden nefret ediyorum bi diyo sen yanımdayken ben hep mutluyum süper oyunculuk kapasitesi var hepsinin

hangi arkadaş yaptı hatırlamıyorum ama Aybüke ve buketi eklemek lazım sanırım
Aybüke::KK62::KK4::KK47::KK34:
buket::KK37::KK36::KK69::KK16:
semihle kurre::KK74::KK60:
muratla semih.:KK50:
pınar:stop::KK20:
Aybüke ve pınar::KK11:

tw8 niye ısrarla altar buketten hoşlanıyor gibi gösteriyor anlamış değilim.Böyle giderse zamanında nasıl Kurre ye mert ten mektup geldi.Altara da öyle bir ayrılık mektubu gelecek :KK48:
Bende az once tv de fragmanda gordum.. gecende de altarin bukete olan bakislarini vurguluyorlardi..

Bu aybuke denen sahıs ne kadar dedikoducu ne kadar fesat biri ya..kafe grubu ile ilgili demedigi kalmadı..hem de turkan gibi birine..

Kafe grubunun yanında da semihlere saydırıyor..

Bu ne iki yuzluluk..herkes icin "sen kimsin" diyor..acaba kendisi kim?

3 gunluk insan..

Nefret ederim bu tiplerden..tam bi ikiyuzlu.

Aybuke napacagini sasirdi.. iki uc gun once karsi tarafta oldugu icin cok mutlu oldugunu dile getiriyordu.. peh..

altar başlarda demişti bilmiyo olma ihtimal' yok bence ki turkanda dedi yokya altarın sevgilisi var dedi sonra yeni gelin diyo tutarsızlar

Evet ben buna da kiziyorum..

Buyuk onlar..

Oglum senin sevgilin var napiyorsun demeli veya arkadaslari uyarmaliydi..

bu olaydan sonra da hic inanmiyorum olan biten her seye !

Evet ben buna da kiziyorum..

Buyuk onlar..

Oglum senin sevgilin var napiyorsun demeli veya arkadaslari uyarmaliydi..

bu olaydan sonra da hic inanmiyorum olan biten her seye !
ben incinin gideceğini 1 hafta önce twitterda ütopyareji sayfasında gördüğümden beri herşeyin dizi gibi bişey olduğunu düşünüyorum

Bende az once tv de fragmanda gordum.. gecende de altarin bukete olan bakislarini vurguluyorlardi..
altar buket bişey dediği zamn hemen kızarıyor bilmiyorum farkettinizmi...sanırım etkilendi..bence semih ve kurre olyından fazlasıyla sıkılmış.çünkü dün hediyelerini giydi kurre ve semih göstermeye geldiler sobanın başına altar dönüp bakmadı bile..

ben incinin gideceğini 1 hafta önce twitterda ütopyareji sayfasında gördüğümden beri herşeyin dizi gibi bişey olduğunu düşünüyorum
Burda kizlar yaziyordu zaten.. bizimle de paylasiyorlardi.. belki belki diye diye izliyordum ama iyice bunaltti artik..

Aybukenin dedigini duydun mu..

Pinar serkandan hoslaniyormus..

yarin bi gun turkan gidip pinara da gelin derse yuh derim artık :)

Back
X