Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu semihler neyin kafasını yaşıyorlar ya türkanı da sevmiyorum ama semih türkana ne yemek yapıyorsun diye soruyor türkan da söylüyor kurre de niye nispet yapıyorsun göz hakkı var niye anlatıyorsun diyo , kendileri konuşturuyor kadını , kuş kadar beyinleri yok diycem ama hakarete girer o yüzden demiyorum.

tuncayın şaka yapması rahatsız etmiş semihleri ona takmışlar sen kimsin ki bana şaka yapıyorsun diyo semih ne alakaysa , tuncay eğlenmesini biliyor orada o bile batmış ya , şaka yaparken de semihe soracaktılar vay be semih nesi olmuş oranın ağa babası mı?

tuncayın şaka yapması rahatsız etmiş semihleri ona takmışlar sen kimsin ki bana şaka yapıyorsun diyo semih ne alakaysa , tuncay eğlenmesini biliyor orada o bile batmış ya , şaka yaparken de semihe soracaktılar vay be semih nesi olmuş oranın ağa babası mı?
bi kaç gün önce semihlerde şakalaşıyordu onlara kimse bir şey demedi semih niye karışıyormuş ki şakalaşmalarına gereksiz yere tartışma ortamı yaratmak bu

bi kaç gün önce semihlerde şakalaşıyordu onlara kimse bir şey demedi semih niye karışıyormuş ki şakalaşmalarına gereksiz yere tartışma ortamı yaratmak bu
çekememezlik bu, resmen çekemiyorlar tuncayın mutlu olmasını eğlenmesini, istiyorlar ki surat bir karış otursun eglenmesin mutlu olmasın , ancak b u kadar kötü niyetli olur bir insan.

çekememezlik bu, resmen çekemiyorlar tuncayın mutlu olmasını eğlenmesini, istiyorlar ki surat bir karış otursun eglenmesin mutlu olmasın , ancak b u kadar kötü niyetli olur bir insan.
hayır kendi hiç yapmamış olsa anlarımda daha 2 3 gün oldu onlarda şakalaşıyordu çıkıp onlara bir şey diyen olmadı onunda söylememesi gerek madem söyleyecekti kendileri de hiç yapsaydı şakalaşmayı o zaman hak verirdim

tuncay ne güzel çalıp söyledi ya dinleyen var mıydı :) çok güzel sesi var abidin de olsaydı keşke :( yanlız kaldı abidini andı bir de.

Canlı nasıl izliyorsunuz? üyelik ücretli mi ve ne kadar?
Saati bugün itibariyle değiştiği için twitter falan yıkılmış zaten ben de sinir oldum.
Tekrarını bile şimdi veriyor.
Bari 3 saat süren o saçma sapan kadınların stil programıyla yer değiştirse de 00da başlasa.
Sabah 11e almışlar akşamüstü olan programı.

Ücret falan yok ütopya tv8 sen üye olup pasaport alıyorsunuz ve izliyosunuz ayni zamanda oradaki yarismacilarin ürettikleri ürünlerden satında alabiliyor hatta yakın bi zamanda onlara ortak iş bile teklif edilebileceğini duymuştum ama aktif oldu mu onu bilmiyorum bir haftadir koptum ben ütopyadan.

yeni izlemeye başladım dün akşam bi açtım tv yi survivor başladı bu nasıl iş yani biz çalışanlar artık izleyemeyeceğiz tv den ütopyayı..

Ücret falan yok ütopya tv8 sen üye olup pasaport alıyorsunuz ve izliyosunuz ayni zamanda oradaki yarismacilarin ürettikleri ürünlerden satında alabiliyor hatta yakın bi zamanda onlara ortak iş bile teklif edilebileceğini duymuştum ama aktif oldu mu onu bilmiyorum bir haftadir koptum ben ütopyadan.
Cnm pasaport alirken ucret odemiyormusun

erdemin-annesi, post: 39600377, member: 62pasaport alirken ucret odemiyormusun[/QUOTE]
Ücretsiz canım ben ücret ödememiştim ama şimdi durum ne bilmiyorum aynıdır herhalde üye oluyorsun pasaport aliyorsun hepsi bu....sınırsız internetinde varsa tamam istersen hic kapatma:KK16:Bide siparişim gelseydiiiiiii.

Artık izlemiyorum ama nette sey okudum ya bu turkanın ineğini gizliden değiştirmişlermi? Hiç haberim yoktu valla:KK48:

Hanimlar aranizda magnet siparişi veren vardı geldi mi magnetiniz benim havludan hala ses yok Türkan hanim seri üretimde sanirim.

Back
X