- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.721
Biliyorum survivor sayfasini ama buraya yazmak hoşuma gidiyor alismisim galibaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç gün önce semihlerde şakalaşıyordu onlara kimse bir şey demedi semih niye karışıyormuş ki şakalaşmalarına gereksiz yere tartışma ortamı yaratmak butuncayın şaka yapması rahatsız etmiş semihleri ona takmışlar sen kimsin ki bana şaka yapıyorsun diyo semih ne alakaysa , tuncay eğlenmesini biliyor orada o bile batmış ya , şaka yaparken de semihe soracaktılar vay be semih nesi olmuş oranın ağa babası mı?
buradaki sohbet bana da cazip geliyor en çok burayı takip ediyorum nedense :)Biliyorum survivor sayfasini ama buraya yazmak hoşuma gidiyor alismisim galibaaa
çekememezlik bu, resmen çekemiyorlar tuncayın mutlu olmasını eğlenmesini, istiyorlar ki surat bir karış otursun eglenmesin mutlu olmasın , ancak b u kadar kötü niyetli olur bir insan.bi kaç gün önce semihlerde şakalaşıyordu onlara kimse bir şey demedi semih niye karışıyormuş ki şakalaşmalarına gereksiz yere tartışma ortamı yaratmak bu
hayır kendi hiç yapmamış olsa anlarımda daha 2 3 gün oldu onlarda şakalaşıyordu çıkıp onlara bir şey diyen olmadı onunda söylememesi gerek madem söyleyecekti kendileri de hiç yapsaydı şakalaşmayı o zaman hak verirdimçekememezlik bu, resmen çekemiyorlar tuncayın mutlu olmasını eğlenmesini, istiyorlar ki surat bir karış otursun eglenmesin mutlu olmasın , ancak b u kadar kötü niyetli olur bir insan.
Hadi ya bende merak ettim şimdi canlida izlemek gelmiyor içimden sıkıldım artik...ayy süper ya pınar tuncayın saçını düzleştiricek merak ediyorum nasıl yapıcak ahaha :)
Cnm pasaport alirken ucret odemiyormusunÜcret falan yok ütopya tv8 sen üye olup pasaport alıyorsunuz ve izliyosunuz ayni zamanda oradaki yarismacilarin ürettikleri ürünlerden satında alabiliyor hatta yakın bi zamanda onlara ortak iş bile teklif edilebileceğini duymuştum ama aktif oldu mu onu bilmiyorum bir haftadir koptum ben ütopyadan.
Yok canım daha neler çok güldüm ya ama dogrudurArtık izlemiyorum ama nette sey okudum ya bu turkanın ineğini gizliden değiştirmişlermi? Hiç haberim yoktu valla![]()