Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yok o önceden de sallanıyordu beşik gibi.:KK48:Tezcan gidince dediğin gibi oldu:KK48:
insan nasıl görmez çevresinde olanları.hani gamzeyle tezcanın durumunu tezcan açıklamış ya.sanki kırk yıllık dostlar.o yüzden kör ve on l ardan beklemiyor inci:KK48:
Belki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.

sevinçten delirdi canım kuaförü görünce:KK48: Arda elenirken Tuncay mektup yazmış Tuğçe ye vermesi için.Arda da sanırım eve gidince eski bölümleri izlemiş o bölümlerde de Tuncay lar Arda hakkında dedikodu yapıyordu.Arda da bunları izledikten sonra aramızda kalsın a katılmış orda mektubu okumaya kalkmış.sunucular engel olmuş.
Yaaaaaaaaaaaaaaa:KK57::KK57: sunucular da taraflı.ardayı, semihi, türkanı, özlemi falan sevmiyorlar.:KK53:

Evet ya dedikodu ya başladı o da.Yalandan ağlayıp duruyor bir de devamlı.İtici bir görüntü oluyor.
Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..

Yapamazsim edemezsin ben yaparim bazen serkana hak vermiyo degilim..

Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..

Yapamazsim edemezsin ben yaparim bazen serkana hak vermiyo degilim..

Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.

Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.
O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..

sevinçten delirdi canım kuaförü görünce:KK48: Arda elenirken Tuncay mektup yazmış Tuğçe ye vermesi için.Arda da sanırım eve gidince eski bölümleri izlemiş o bölümlerde de Tuncay lar Arda hakkında dedikodu yapıyordu.Arda da bunları izledikten sonra aramızda kalsın a katılmış orda mektubu okumaya kalkmış.sunucular engel olmuş.
hım anladım evet...çok ayıp ama yaptığı

Back
X