- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.381
oylama sistemi şimdi mi değişir arkadaş yeter artık kim az oy aldıysa o gitsin hep cafe grubundan gidiyor zaten yeter artık o semik ordan gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurrenin ailesi gelmiş dün almak istemişler kızlarını hepsi pil odasına gitmiş görüşmüşler tazminattan dolayı ayrılamıyacağını söylemişler falan. kurre dünden beri yok kameralarda bugünde göremedim. ağlamış hep kurre dünütopyaya yeni bir kuzu gelmiş şuan kurrenin ellerinde zavallı hayvanın allah yardımcısı olsun![]()
şuan var kurre sıkıntısı var gibi durmuyor ama ailesi gitmiş mi gerçekten çok şaşırdım ama haklılarkurrenin ailesi gelmiş dün almak istemişler kızlarını hepsi pil odasına gitmiş görüşmüşler tazminattan dolayı ayrılamıyacağını söylemişler falan. kurre dünden beri yok kameralarda bugünde göremedim. ağlamış hep kurre dün
gercekten mi? Son cikan haberlerden dolayi mi olmus? yazik annesine babasina yaa. perisan olmuslardir. kurre de biraz dikkat etmeye baslar davranislarinakurrenin ailesi gelmiş dün almak istemişler kızlarını hepsi pil odasına gitmiş görüşmüşler tazminattan dolayı ayrılamıyacağını söylemişler falan. kurre dünden beri yok kameralarda bugünde göremedim. ağlamış hep kurre dün
Kaynak nedir ya, cok merak ettimkurrenin ailesi gelmiş dün almak istemişler kızlarını hepsi pil odasına gitmiş görüşmüşler tazminattan dolayı ayrılamıyacağını söylemişler falan. kurre dünden beri yok kameralarda bugünde göremedim. ağlamış hep kurre dün
yemekte sohbet ediyolar altar semihe sordu yarışmamı kurremi diye yarışma dedi semih. herkes ayıpladı. yazık yazık rezil oldu bu kız
Semih kuduruyodu zaten paranizi kasaya koyun hepsi benim alicam diye haydutmudur nedir kudurdu kiskancliktan. Cocuk tam deli psikolojik bozukluklari var bir seyi 50 kere tekrar ediyo gecenlerde bir seyi 1 saatte belki 400-500 kere soyledi. Karsi gruba salladigi biseydi yine. Artik altar bile yeter devamli tutturdun dedi. Cok ciddi psikolojik sorunlari var hic normal bi tip degil
hey maşallah 2 kişiler ama kaç kişiye bedeller bravo valla