Ben ilk gununden itibaren takip ettim. Hatta uzun bir sure canli izledim ama kotayi inanilmaz doldurdugu icin biraktim.
Baslarda semihe gicik oluyordum yatak olayindan dolayi. Ama sonrasinda izledikce fark ettim ki cafe grubu cidden cirkeflesti. Inci, melek, arda... turkani da simdi sevmiyorum ama ilk zamanlar o kadar cok ugrastilar ki kadinla...
Serkan bastan beri biraz pasifti.onu lider yapmaya cok cabaladi cafe. Ama o istemedi bunu. Tuncaysa hep sinsi ve cirkefti. Son zamanlarda konusma uslubu cok cok cirkin.
Semihle kurrenin askina ben de inanmiyorum. Kurre cok reddetti ama semih cok usteledi bu isi.
Altara gelince. Altar kendini hic bozmadi aslinda hep boyleydi. Cok izleyenler bilir her zaman kendi dusuncelerini dile getirirdi zaten.
Su siralar ben de biraktim izlemeyi. Meralin kesinlikle rejiden olduguna eminim.ayrica barisin o sekilde kacmasi ve konunun ustunun ortulmesi de cabasi.
Bir senaryo izlettiriliyor. Sanirim sozlesmeler geregi bitiremiyorlar ama benim gozumde bitti yarisma. Ve kesinlikle benim icin birinci semih ve ikinci altar.