- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
kısmen....şeydddirip duruyolar zaten :))heeeeeee biri bizi şettiriyor gibimi anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmen....şeydddirip duruyolar zaten :))heeeeeee biri bizi şettiriyor gibimi anladım
hiç vaktim yok keşke olsada izlesemkısmen....şeydddirip duruyolar zaten :))
bende eve geçtikten sonra izliyorum..18:30 gibi başlıyorhiç vaktim yok keşke olsada izlesem
ben o saatte serviste langur lungurbende eve geçtikten sonra izliyorum..18:30 gibi başlıyor
Mert diye biri var ise tabii.Ay düşünsene bir de Mert geliyormuş![]()
kurretülün bi akrabasını tanıyorum.benim duyduğum semihle kürre daha önce tanışıyolar ve sevgililer.programda güya yeni tanışmışlar..filan falan..
Aynen katılıyorum sana canım.ama türkanın sesi yükselmeye başladı semihe karşı.bensiz olmaz diyor türkan.bi karar versin artık yoksa semihler herşeyin farkında
böyle giderse en önce onu yazacaklar çünkü sürekli bi grubu dağıtma çabasında görünüyo
giden misafirler söylüyo çünkü semihlere
semihi hiçbiri sevmiyo zaten fanları çok olduğu için
abidin de kendi lider olmak istiyo
özlemin ne istediği belli değil
türkan da semihten korkuyo
ama yapacakları birşey yok
insanlar semihi birileri için sevmiyo ki
kendisi için seviyolar
yalnız bıraksalar da semih elenmez zaten
hadi yaa...kürreyle konuştularmıSemihin ailesi geldi ay çok cici bir ailesi var
hadi yaa...kürreyle konuştularmı
Bu gün gözyaşları sel olup akacak yani yarışmada
owwww neler olmuşş..kurrenin ailesi mektupta herkesle eşit mesafede ol demişti ..onlar gelince nolacak acabakonuştular hatta semih el öptürdü annesine ..
anneside gülerek semihe hani vazgeçmemişmiydin falan dedi
özlemin kızları çok güzelll
kız inci de kapkara saçlı dipi çıkmış margaİncinin ablası incinin esmer hali..
Ablası semihi çok sevmiş
semih çok iyi falan diyordu inciye..
birde kulağına bir şey dedi inci , ablasına..
İnci de öyle mi demiş tarzında bir tepki verdi
acaba ne dedi, teco ile ilgili bir şey mi dedi ki..
Semih dediydi ya dip boyası gelmiş o yüzden yazıyorum diyekız inci de kapkara saçlı dipi çıkmış marga![]()
![]()
hahahahahahaa ay süper demiş ya izlemedim orayı D:Semih dediydi ya dip boyası gelmiş o yüzden yazıyorum diye![]()
YaaaaaaSemihin ailesi geldi ay çok cici bir ailesi var
kızlar dün şey olmuş sanırım tam anlayamadım.dün gelen ziyaretçilerin hepsi semihlerin tarafa geçmis inci de demis bize de gelin ziyaretçi seni sevmiyoruz o yüzden gelmiyoruz demis inci küsmüs bütün gün yataktan çıkmamış.diğer gelen misafirleri de ağırlamamış.
Ay olu mu yaaa.düşünsene çevrendekiler srni sevmiyorken şimdi bütün ülke gıcık sanaben de onu anlamadım
inciye hakaret filan mı etti acaba
ama sadece kimse seni sevmiyo gibi birşey söyledim yazmış
gerçekleri söyledim diye beni çıkardılar yazmış
o anları göstermedikleri için bilemeyiz ne şekilde olduğunu ama incinin bu laf için bütün gün ağlaması saçma geldi bana
tanımadığı insanlar onu sevmese nolur yani sanki tüm hayatı ütopyadan mı ibaret