Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Koskoca adam gaza gelmesin bi zahmet. Bak semihin gaziyla gitti citleri kirdi barzo.
Semih her ne kadar istemese de onun yaptigi gibi gidip cit kirmazdi. Semih de biliyo ordaki tavrin yanlis oldugunu. Adami masa gibi kullaniyor iste. Ben burda tamamen Murati suclu buluyorum. Kendi akli yok, baskalarinin akliyla hareket ediyor.
evet semih temas ve işgal yapmaz bencede o konuda yalan söylemeyelim şimdi :KK70:

Semih gibi karaktersiz mi kazanicak acaba ins kazanamaz. Oyle birinin hala orda olmasida buyuk sacmalik he belki kazanir heo boyleler kazaniyoe cunku survivor turabi gibi

Hee sadece cicek dikecek olsaydi, murat o hareketinde hakliydi yani, tamam canim.
Sadece cicek dikecek olsaydi diye bişey demedim ben canım keşke en bastan bayrağımızla ilgili bir iş yapacağını belirtseydi dedim harun cicekli böcekli birşeyler yapicam dedi niye sonradan farklı konuştu ki diye merak ettim ayrıca muratin o çıtalari kırmasi tabiki yanlış keşke yapmasaymis ben murati savunmadin zaten yukaridada yazdım

Cicek yada bayrak ne yaparlarsa yapsinlar niye murat yada simihten izin aliyolarki onlarin mali mi alla alla orasi ortak istedigi yere yapilir
Aramiza hosgeldin canim Muratın hareketi yanlıs savunmuyorum ayrica Cafe grubu yada semihler nezaketen birbirlerinin alanlarina yakin yerlerebirşey yapacaklari zaman izin istiyorlar nezaket geregi..niyebu kadar sorun oldu anlayamadim yorumlarinizda çok sert insanlarin karakterlerine hakaret etmemelisiniz onlarinda aileleri var zira hukuki bir yaptirimla karsilasabilirsizin

Oncehb: D ama herkesindüşüncesi farklıdır tabi nendiyelim

Aramiza hosgeldin canim Muratın hareketi yanlıs savunmuyorum ayrica Cafe grubu yada semihler nezaketen birbirlerinin alanlarina yakin yerlerebirşey yapacaklari zaman izin istiyorlar nezaket geregi..niyebu kadar sorun oldu anlayamadim yorumlarinizda çok sert insanlarin karakterlerine hakaret etmemelisiniz onlarinda aileleri var zira hukuki bir yaptirimla karsilasabilirsizin
Rain su yaptigin uyari bana "bu ne perhiz bu ne lahana tursusu" dedirtti. Arkadasim sen burda cafe uyelerine asilsiz iftiralar atan bir mesaji begendin. Buket +18 film cekmis yazan mesajdan bahsediyorum. Hukuki yaptirim bu insanlar icin de gecerli. ozaman niye bu uyariyi yapmak yerine gittin mesaji begendin arkadasim :KK48:
Hepimiz biliyoruz Murata kukla dedigimiz icin kimsenin dava falan acmayacagini, acarsa da kazanamayacagini.

Harun Murata fazla yuz verdi izin alarak. Sadece gidip haber verecekti hepsi bu. "Yuz verdik ayiya, geldi sicti haliya" diye guzel bir atasozumuz var, aynen Murat bu atasozundeki eylemi gerceklestirdi. Bir is yaparken sanki Muratin onayindan gececek once. Hayret yaa

Bahadir sanirim tas ocak (ya da tas firin mi deniyor? emin degilim) yapiyor. Sadece gitti fikir aldi, izin almadigini da belirtti. Cok da iyi yapti. Harun da akilli olsun, bundan sonra Murati sayip izin almasin. Saygi duyulacak biri degil o. Sadece yasindan dolayi boyle birine saygi duyulmaz.

O üyenin bazi yazilarini begendigim dogrudur ama hangilerini begenip beğenmedigimin çetelesini tutmadigim icin bilemiyorum arkadaşım :-) farkinda bile degilim ayrica buradaki arkadaşlar bilirler ki ben sürekli hakaret iceren yazilarda arkadaslara abartmayalim herkesin bir ailesi var diye uyarmısimdir ayrica kukla demenin bir cezai yaptirimi yoktur ama karaktersiz lafi gecti birkac msj önce ben onun icin yaptim bu uyariyi arkadasin iyiligi içindi işin lahanasida tursusuda perhizide budur.

hepsi bu. "Yuz verdik ayiya, geldi sicti haliya" diye guzel bir atasozumuz var, aynen Murat bu atasozundeki eylemi gerceklestirdi. Bir is yaparken sanki Muratin onayindan gececek once. Hayret yaa

Valla su an kendinle celistiginin gayet farkindasin bence. Cetele tutmaya gerek yok, insan neyi begenip begenmedigini bilebilir dimi? Mesaji hatirlamayip, kime ait oldugunu hatirlaman da ilginc olmus. :KK48::KK48:

Herneyse diledigini begenibilirsin, ama bu kadar cirkin iftirayi begenmen lahana tursusu, birine karaktersiz dendi diye "iyi niyetli?" uyari yapman da perhizdir.

Rain su yaptigin uyari bana "bu ne perhiz bu ne lahana tursusu" dedirtti. Arkadasim sen burda cafe uyelerine asilsiz iftiralar atan bir mesaji begendin. Buket +18 film cekmis yazan mesajdan bahsediyorum. Hukuki yaptirim bu insanlar icin de gecerli. ozaman niye bu uyariyi yapmak yerine gittin mesaji begendin arkadasim :KK48:
Hepimiz biliyoruz Murata kukla dedigimiz icin kimsenin dava falan acmayacagini, acarsa da kazanamayacagini.

Harun Murata fazla yuz verdi izin alarak. Sadece gidip haber verecekti hepsi bu. "Yuz verdik ayiya, geldi sicti haliya" diye guzel bir atasozumuz var, aynen Murat bu atasozundeki eylemi gerceklestirdi. Bir is yaparken sanki Muratin onayindan gececek once. Hayret yaa
Arkadasim ben o kisiyi hatirladim ama hangi msjini begendim beyenmedim hatirlayamadim gerçi onuda sen benim yerime yapmissin... ben msj hatirlamadim diye bir cümle kurmadim zaten arti18 deyince paylasan kişiyi hatirladim çünkü buradaki helana isimli arkadaslada konustuk arti on sekiz muhabbeti yapan kisinin yanlış konustugunu ve asılsız oldugunu vb ama ilk duydugumda sasirdim böyle bir habere ve beyendim sonrasinda zaten asilsiz oldugunu arastirinca anladik bunda şasıracak bir sey yok...ben semihci falanda degilim altarı tutuyorum ayrica bu güne kadar bir tek kisiye bile hakaret olarak algılanabilecektek bir cümle kurmadim herkese saygi duydum ama hakaretlere maruz kaldik evet o bahsettiginiz begeniyi yapmısim dogru ama sonrasinda asilsiz oldugu kanisina vardim dönüp begenimi geri mi alsaydim aslinda istenen şu galiba aynı düşüncedeki insanlar düsüncelerini söylesin birbirlerini poh pohlayıp dursun farkli bi düsünce sakin ha girmesin araya...gecenlerde yalivascage yede celiskili konusuyorsun denmisti bana yapildiği gibi Alıstik biz... burada elestiriyi kabul edemiyor kimse birdaha birsey yazmayı düsünmuyorum iyi sohbetler diliyorum herkese

Arkadasim ben o kisiyi hatirladim ama hangi msjini begendim beyenmedim hatirlayamadim gerçi onuda sen benim yerime yapmissin... ben msj hatirlamadim diye bir cümle kurmadim zaten arti18 deyince paylasan kişiyi hatirladim çünkü buradaki helana isimli arkadaslada konustuk arti on sekiz muhabbeti yapan kisinin yanlış konustugunu ve asılsız oldugunu vb ama ilk duydugumda sasirdim böyle bir habere ve beyendim sonrasinda zaten asilsiz oldugunu arastirinca anladik bunda şasıracak bir sey yok...ben semihci falanda degilim altarı tutuyorum ayrica bu güne kadar bir tek kisiye bile hakaret olarak algılanabilecektek bir cümle kurmadim herkese saygi duydum ama hakaretlere maruz kaldik evet o bahsettiginiz begeniyi yapmısim dogru ama sonrasinda asilsiz oldugu kanisina vardim dönüp begenimi geri mi alsaydim aslinda istenen şu galiba aynı düşüncedeki insanlar düsüncelerini söylesin birbirlerini poh pohlayıp dursun farkli bi düsünce sakin ha girmesin araya...gecenlerde yalivascage yede celiskili konusuyorsun denmisti bana yapildiği gibi Alıstik biz... burada elestiriyi kabul edemiyor kimse birdaha birsey yazmayı düsünmuyorum iyi sohbetler diliyorum herkese
Ben hakaret etmedim kimseye, varsa oyle bir mesajim lutfen bana da goster. "Alistik biz" demissin, neye alistin merak ettim? Alti ustu 2 mesaj yazdim, olay oldu. Ben yaziyorum, sen karsiligini veriyorsun. Cevabin beni tatmin etmeyince tekrar yaziyorum, sorun nedir?

Sana da iyi sohbetler canim

Aman baştan beri söylüyorum oyunlaştırılmış bir yarışma izliyoruz. bence bu hafta gidecek isim şimdiden belli ne cafe taraftarı ne de Semih taraftarı Aybüke'ye oy vermez.Yani kim yazarsa yazsın giden AYBÜKE olur.

Aybuke gitti.
Yine tutturamadim :KK48:
Kesin Harun ya da Buket gider diye tahmin ediyordum.

Ben demiştim Aybüke gider diye:KK59:

Back
X