- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
dediklerine aynen katılıyorum canımkorkuyo derken en sonunda birinciliği semihe kaptırmaktan çok korkuyo
yoksa o sürekli şikayetlerde zaten laf söylemeye çekinmiyo
ama havalanması yeni yeni oldu daha önceki videoları izledim semihe hediyeler geldikçe çıldırdı kadın
en son biri eşofman geitrdi de mutlu oldu
ayrıca misafirler yine biz inek veya yemek için gelmiyoruz dediler geçen bozuldu mesela
herkes grubu sevdiğinden geliyo genelde yemek için değil
ayrıca ütopyada en çok çalışan birinciliği hakediyo diye bi mantığım yok benim
kayda değer birşey yapmıyolar çünkü
yemek örgü vs işini hepsi yapıyo canım ama türkan sürekli ben şunu yaptım ben bunu diye konuşuyo
semih çalışmıyo görünüyo ama ben kaç kere geceleri sabaha kadar çalıştığı videoları gördüm
murat ve altarla birlikte
türkanı ön plana çıkaran ahır işleri ki ineğe de doğru düzgün bakamıyo hiç
ayrıca o kadın kimsenin işi öğrenmesini de istemiyo
inci başlarda inek sağmayı öğrenmek istedi ama öğretmedi ve murata da öğretirsen hakkımı helal etmem dedi
yanına çağırdığı kişileri getir götür işlerinde kullanıyo sonra da bütün işi ben yaptım diyo
yemek işinde de aynı şekilde çok yaptı
hep kendi yapmak istedi
o bulaşık konusunu yıkmak istiyo hep diğerlerine
millet te sinir oluyo ona doğal olarak
kadın çalışkan biri ama davranışları hiç hoş değil
hep kendi ön plana çıksın istiyo
sadece şunu düzelteyim ben türkan çalışıyo kazansın o gibisinden demedim.
semih yeni yeni iş yapmaya başladı diğerlerine oranla.
elinden bir şey gelmiyosa bence 1. olmasının manası yokki. hani şu ütopyası güzelmiş diyeceğimiz bir şey yok elinde semih in. yoksa sabah erken kalksın ahıra gitsin demiyorum. hep yatıyo. serkanlar gibi boş tahtalar alıp yontsun çalışıyo görünsünde demiyorum. çoğu zaman angarya işler yapıyo mesela cafe de para topluyo. örgü daha büyük bir emek bence ona göre.
demiyorum ki kurre örgü ördü kazansın türkan murat ahır da kazansın.