- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.801
Turkan girecek galiba canlı yayında ağzından kaçırdı gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAHADIR GELMİŞ![]()
Sanırım bittiaaa turkan yok yani bitti dimi içeri girecekler
BAHADIR GELMİŞ![]()
selin nezaman gitti kaçırmışım bende diyorum bu buket nasıl oldu yalnız dolaşıyor meğer elenmiş kızOhhh yaaa selin gittiya joker suratlı buket yalnız kaldı. Pınara yamanmaya calısıyor gerci ama olsun pınar onu iplemez bile.
selin nezaman gitti kaçırmışım bende diyorum bu buket nasıl oldu yalnız dolaşıyor meğer elenmiş kız
ay zaten eskiler döndü ortalık hareketlendiçok karıştı en bomba tipler dönmüş gerçi hiç bişey anlamadım kedi bunlar neden döndü geri madem döneceklerdiniye elendiler cevabın var mı senin![]()
benim karışık ya belli bir grup tutmuyorum arada bakıyorum tuncay çok sevimli geliyor ama meralin dediği gibi ayran gönüllü semih çok lider olmak isteğiyle dolu mesela onu pek sevmiyorum altarı beğeniyorum böyle arada kalmış garibimBaktılar tuncay tek kaldı cafe bitti semihin grup iyi gidiyor hemen bir dalavereler geri soktular butun cafeyi. Arayada laf olsun diye kurreyi sıkıstırdılarSen tuncaycımısın
benim karışık ya belli bir grup tutmuyorum arada bakıyorum tuncay çok sevimli geliyor ama meralin dediği gibi ayran gönüllü semih çok lider olmak isteğiyle dolu mesela onu pek sevmiyorum altarı beğeniyorum böyle arada kalmış garibimcafeye daha yakındım ama dağıldı gittiler bahadırda geri gelmiş hay allahım korku salmaya geldim falan diyor ya adamın ses tonu bana korku filmi hissi veriyordu zaten
sen kimlerdensin kedi
![]()
bende bukete gıcığım aynen bir gönderemedilerAynen yaaa bahadır benimde fobim
Benimde karısık tuncay bazen sempatik geliyor semihte bazen sempatik geliyor merali cok haklı buluyorum. Pınarı sevmiyorum.
Benimde tuttugum biri yok ama antibuketçiyim ben gıcık oluyorum o kıza tek emin oldugum nokta o![]()
meral bundan bir kaç ay önce ağlıyordu ya bahçede tuncay aAynen yaaa bahadır benimde fobim
Benimde karısık tuncay bazen sempatik geliyor semihte bazen sempatik geliyor merali cok haklı buluyorum. Pınarı sevmiyorum.
Benimde tuttugum biri yok ama antibuketçiyim ben gıcık oluyorum o kıza tek emin oldugum nokta o![]()
aynenn yaa cok sempatik zeki yetenekli masallhi var valla :)Ya ben bu tuncaya bildiğin bayılıyorum
Bir adam her hareketiyle bu kadar mı sempatik, bu kadar mı komik olur :)
Utanmasam aşık olucam bonus kafaya![]()
iceri girmek icin semihci olmusturya kızlar twetter a baktımda inci melek girecekmiş muhabbetleri dönmüş. ne alaka inci melek çok güçlü bir yarışmacı değildi ki. valizi bile hazırmışta İstanbul a gitmiş ama yayın ekibi vazgeçmiş falan yazmışlar
onu geçtim birde semih leri destekliyormuş
sanırım o yüzden oy potansiyeli arttı içeri girmek için
yahu bu kız içerde demedi mi kafasını patlatsaydın semih in keşke çağdaş diye
a-aaa
Aynen semihi hic sevmezdi ki oya kızlar twetter a baktımda inci melek girecekmiş muhabbetleri dönmüş. ne alaka inci melek çok güçlü bir yarışmacı değildi ki. valizi bile hazırmışta İstanbul a gitmiş ama yayın ekibi vazgeçmiş falan yazmışlar
onu geçtim birde semih leri destekliyormuş
sanırım o yüzden oy potansiyeli arttı içeri girmek için
yahu bu kız içerde demedi mi kafasını patlatsaydın semih in keşke çağdaş diye
a-aaa
Altar bi ayrilsaaaa utopyanin en cok konusulan konulari arasinda yer alir ismiiii. Ama ayrilamadi bibende bukete gıcığım aynen bir gönderemedilerpınar çok itici geliyor bana semih bazen sempatik ya komik çocuk aslında ama hep kendi haklıymış gibi davranıyor ya o zaman sinir oluyorum altarı ezmesin ya oda çok sempatik
![]()