Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay inanmıyorum ayneeen benimki de oyleee:KK70:semihe de gıcık:KK70:yapma etme diyorum yok dinlemiyor.adam bana da gıcık:KK70::KK70:
oylama yapılmıştır mutlaka.dokunulmazlığın ardından yapıliyor ya.haberim yok.bakmadım twittera.bahadır gider inşallah :KK35:

Hah aynı biz işte :D
Bahadır gitmez ya oylamaya cıkanlardan gazetesi en az satılan gidecekmiş bana etkisiz elemanlar gider gibi geliyor raşit yıldız çağlar falan

Ne dedi ki Pınar yaa :110:
izleyemiyorum işten fırsat bulup ta .. dün gece yatmadan bi baktım sadece ..
bana bi özet geçseniz yaa rica etsemmm:KK15:
Tuncaya herkesin biat ettiğini soyledi.kendisi de dahil.tuncaylarin semihlere haksizlıkyaptiğini,onlara haksiz yere saldirdiklarinı soyledi.kendisi bunu bile bile susuyormuş yani pınar.semihlere kızdikları her şeyleri kendilerinin de yaptigini soyledi.bu ve benzeri cok konuştu.tuncay ona beni bekle demiş.ama sadece ona dememiş.merale,tuğçeye,birisi daha var da adi aklima gelmedi.yanina yaklaşan her kızla bir şeyler yaşamış.pinar buna tahammül edememiş.kendini adriana lima zan nediyor galiba :KK57:kendisinden sonra merale de asıldı ya,hatta iddiaya girdiler serkanla.serkana da inanamiyorum.bu adam evli degil mi yaaa:KK57:ekran onunde özellikle böyle muhabbetlere nasil giriyor anlamıyorum.
Ammavelakin kafe zihniyeti ile alakalari olmadigini,semihleri sucladiklarıher seyi kendilerinin de yaptıgını,semihkere haksızlık yaptiklarini soyledi.ha bir de,bütun bunlari bilerek kafecilerin özellikle, tarafsız izlemelerini istedi.akĺıma gelenler bunlar canim:KK51:

Tuncaya herkesin biat ettiğini soyledi.kendisi de dahil.tuncaylarin semihlere haksizlıkyaptiğini,onlara haksiz yere saldirdiklarinı soyledi.kendisi bunu bile bile susuyormuş yani pınar.semihlere kızdikları her şeyleri kendilerinin de yaptigini soyledi.bu ve benzeri cok konuştu.tuncay ona beni bekle demiş.ama sadece ona dememiş.merale,tuğçeye,birisi daha var da adi aklima gelmedi.yanina yaklaşan her kızla bir şeyler yaşamış.pinar buna tahammül edememiş.kendini adriana lima zan nediyor galiba :KK57:kendisinden sonra merale de asıldı ya,hatta iddiaya girdiler serkanla.serkana da inanamiyorum.bu adam evli degil mi yaaa:KK57:ekran onunde özellikle böyle muhabbetlere nasil giriyor anlamıyorum.
Ammavelakin kafe zihniyeti ile alakalari olmadigini,semihleri sucladiklarıher seyi kendilerinin de yaptıgını,semihkere haksızlık yaptiklarini soyledi.ha bir de,bütun bunlari bilerek kafecilerin özellikle, tarafsız izlemelerini istedi.akĺıma gelenler bunlar canim:KK51:

Tuncay buna yuz verseydi bunların hepsini bile bile semihlere sataşmaya devam edecekti. İkiyuzlu ya. Bir de özlem cok ikiyuzlu. Tuncayların yaptıgı her sey dogru, semihlerin yaptıgı her sey yanlış.

Tuncay buna yuz verseydi bunların hepsini bile bile semihlere sataşmaya devam edecekti. İkiyuzlu ya. Bir de özlem cok ikiyuzlu. Tuncayların yaptıgı her sey dogru, semihlerin yaptıgı her sey yanlış.
Ay aynennnn yaaaa:KK57:ikiyüzlü kafee elemanları :KK48:kadinlar grupta olamadıkları için,erkeklerse gruba kabul edilmedikleri ve en çok da semihi kıskandıkları için böyle davranıyorlar:KK53: erkekler semihi acayip kıskanıyor.semih cok akıllı ve büyük bir kitlesi var.kimin böyle bir kitlesi var:KK53:ilk gunden beri aynı hal ve hareketler içinde. Hiç degismedi vs vs vs:KK73::KK74:

Semihlerin serasını izinsiz ve habersiz çaldılar.ütopya dışina taşıdilar terbiyesizler!!hep bu dokunulmazlık yüzünden.halbuku o seradaki sebzeleri falan yiyorlarmış.altar dedi.şimdi de izliyorum.tuvaleti alaçatının oraya koymuşlar. Bunlar insan mı yaaaa:KK57:şok oldum pes!!!:KK62:

Potada Kaan ile Raşit varmış sanırım.
Ya ben bu ütopyayı izledikçe Semih'i tebrik etmek istiyorum bir insan Çizgisini hiç mi bozmaz
Lavaboları taşımalar fotosunu koyup korkuluk yapmalar falan ne kadar basitler
Hele o bahadıra sinir oluyorum :)

Evet şebekeden 1i daha gitti
Raşit
Çok iyi oldu ya :-) hemde Bahadır Attı kazığı
Ben bu bahadira anlam veremiyorum ya bazen cidden dogrulari konusuyor bazen ise konusmasi gereken insana konusamiyor gibi geliyor bana..
Notlasin notlasin diyor

Cidden bireysellerin hepsi bahadarin etkisi altinda gibi

Ben bu bahadira anlam veremiyorum ya bazen cidden dogrulari konusuyor bazen ise konusmasi gereken insana konusamiyor gibi geliyor bana..
Notlasin notlasin diyor

Cidden bireysellerin hepsi bahadarin etkisi altinda gibi
Evet bence ağZı laf yaptığından anlam verilemiyor yaptıklarına
Ancak üslubu çok yanlış konuştuklarınında yarısından fazlası dedikodu
Ben bahadırı çifte standart uyguladığı için sevmiyorum
Yani semihlerde eleştirdiğinin beteri bireyseller yapınca çıt yok

Evet bence ağZı laf yaptığından anlam verilemiyor yaptıklarına
Ancak üslubu çok yanlış konuştuklarınında yarısından fazlası dedikodu
Ben bahadırı çifte standart uyguladığı için sevmiyorum
Yani semihlerde eleştirdiğinin beteri bireyseller yapınca çıt yok
Seekan ve tuncay olaylarinda hele..
Istese onlarada cat cat soyleyebilir
Tarafli hareketleri var

Okadar saçma bi yarışma ki acun nasıl para kazancagını biliyo valla helal olsun adama bizim milletimizde bu merak varken sırtı yere gelmez acunun bravoo:KK9:

2 haftadır var bu iş.iki hafta da aynı kişilerdi:semih altar serkan tuncay bahadır.bu hafta bahadır yerine murat almış.ben almadım gazete.pek bilmiyorum. Ama sanırım şöyle.gazetesini alacağın yarısmacının adını bir yere msj atıyorsun.satın almış oluyorsun. Değişmediyse .sunucu böyle anlatmıştı.bi dokunulmazlık olayından sonra o özellikle bahadır ve tuncay,sonra serkan (daha az) acayip çirkinleştiler.bu hafta bahadırın kötü sesini duymucaz.ohhh:)
iddia olayı nedir peki canım konusu sürekli dönüyor

Back
X