- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
abidinin ne işi var orda ya :)
heralde tekrar popüler olma amacıyla katıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abidinin ne işi var orda ya :)
valla ben de anlamadım.acaba kendisi mi başvurdu yarışmaya onu merak ettim.
Kızlar bodoslama dalıyorum ama
bence başvurmuştur acunun da işine gelmiştir yani.
Süpersiniz ya meğer ben yarısını izliyormuşum tuncay neymiş öyle![]()
Yok canım.öyle saçma bir şey söylemem.yok canm neden saçma olsun herkes düşüncesini söyleyebilir
![]()
Muratın bayanlara abla demesinde son nokta!!! Kurretulayna romantik semihten gramafon geldi sürpriz.plak da vardı tabi kutunun içinde.murat, nilüfere, hani şu bildiğimiz sevdiğimiz nilüfere, nilüfer abla dedi.yuh!!!dedim artık.
kızlar alıntılamada hata çıkıyo anlamadım. semih almadı gramafonu tüm grup aldı canım
Murat resmen düştü gözümden.oylamada girmesinler dedi.serkanlara girsinler dedim dedi.olamaaazzzcanım bahsettiğim tartışma oydu işte türkan la murat o yüzden kavga etti.ama affedici türkan abla affetti tabiki. murat ın gözleri doldu ağladı diyorlar ama ben göremedm
selam kızlar ben yokken kaynatmışsınız epeyce. Bugün yeni yarışmacı geliyormuş Ütopya ya aklı varsa Semihlerin tarafına geçer.Bir de Kurre nin sevgilisi gelse var ya şşookk.
Evet:) şu an orada.Bakalım neler olacak.Hangi tarafa geçecek.
semih te ''yeni gelecek olan yarışmacı hiç karşı tarafa geçer mi ya kaybetmiş bir takım orası ''demiştiKızlar popstar Abidin yeni yarışmacı.Şu an ütopyada...
Ohayooooone işi varmış orda??
semih te ''yeni gelecek olan yarışmacı hiç karşı tarafa geçer mi ya kaybetmiş bir takım orası ''demişti
babam izlemiş biraz karşı takıma geçer falan demişti.yani serkanlara. öyle görmüş sanırım abidin i. erken bir yorum tabi.
acun a ayıp valla program reyting olsun izlensin diye sen tut hem ünlü birini hem de yakışıklı birini koy getir. bu kadar mı kendine güvensizsin Acun. ben patlama yapmak için kurretülayn ın sevgilisini bekliyordum yarışmaya doğrusu.
ay şu an abidin e anlatıyo semih le murat arda yı falan. çok komiğime gidiyo abidin olduğu için.
ayrıca gelen kişi ünlü olmasaydı ilk hafta oy alamazdı halktan ve bu sebeple hangi takıma giderse gitsin zayıf halka olacaktı.oyüzden rakip takım yeni geleni banko yazacaktı. sanırım acun bunu önlemek istedi ve renk , reyting amaçlı tabiki.sonuçta yeni gelen kişi bugün geldi çarşamba da eleme var. biz yeni geleni salı gördüğümüze göre eleme de perşembe izleyeceğimize göre 2 günde oy alamazdı. tabi bu hafta söz hakkı olacak mı yeni gelen bakalım.
kızlar bu 1. oldu mu abidin??
bir de kurre nin sevgilsi mert abidin yerli mi? kurretülayn yazınca o mert çıkıyo??
Yaaaaaasemih te ''yeni gelecek olan yarışmacı hiç karşı tarafa geçer mi ya kaybetmiş bir takım orası ''demişti
babam izlemiş biraz karşı takıma geçer falan demişti.yani serkanlara. öyle görmüş sanırım abidin i. erken bir yorum tabi.
acun a ayıp valla program reyting olsun izlensin diye sen tut hem ünlü birini hem de yakışıklı birini koy getir. bu kadar mı kendine güvensizsin Acun. ben patlama yapmak için kurretülayn ın sevgilisini bekliyordum yarışmaya doğrusu.
ay şu an abidin e anlatıyo semih le murat arda yı falan. çok komiğime gidiyo abidin olduğu için.
ayrıca gelen kişi ünlü olmasaydı ilk hafta oy alamazdı halktan ve bu sebeple hangi takıma giderse gitsin zayıf halka olacaktı.oyüzden rakip takım yeni geleni banko yazacaktı. sanırım acun bunu önlemek istedi ve renk , reyting amaçlı tabiki.sonuçta yeni gelen kişi bugün geldi çarşamba da eleme var. biz yeni geleni salı gördüğümüze göre eleme de perşembe izleyeceğimize göre 2 günde oy alamazdı. tabi bu hafta söz hakkı olacak mı yeni gelen bakalım.
kızlar bu 1. oldu mu abidin??
bir de kurre nin sevgilsi mert abidin yerli mi? kurretülayn yazınca o mert çıkıyo??