Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
özlem de kendine çok güveniyo.bu şekilde söylemesi çok yanlış. sen bi takımsan bunu dememelisin.
misafirlerden biri gelmiş özlem e demiş ki dik duruşun çok güzel böyle devam et. biriside kendini törpüle biraz demiş.

ben sonrasını anlamadm canım duysydım o şekilde yorumlardım doğru yani.

özlemin iş yapmayıp devamlı bahçede turlamasına sinir oluyorum.özlem hep aynı yanındakiler değişiyor hep.geçse de o takıma rahatlasa.

aaa ne dedi tezcan
ütopya da mı yoksa aramızda kalmasın da mı ima etti??

ütopyadayken söyledi
türkan zümrütle ilgili birşey söyledi
o da biliyoruz nasıl baktığınızı da konuşamıyoruz gibi birşey dedi
onun zümrüt olmadığını ima etti çok belli oldu
o günlerde inek değişmişti zaten bi nevi söylemiş oldu

burada bi arkadaş yazmıştı
tuncay ın kız arkadaşı hamileymiş.
senin nerden arkadaşın üiversite mi lise mi?
Çok daha eski ilkokuldan arkadaşım. Facebookta arkadaşım, tv de görünce şaşırdım öyle bir mod.

gamze nin tshırtünü gördünüz mü
milletin k.çı donuyo bu tuncay a tshırt kestirtti göbeği açık bol içine soğuk dolar insanın
sonrasında aynaya koşarken giederken tuncayın dalga geçer gibi gülüşünü gördünmü...

bu arda konu sahibi takip etmiyorsa sürekli aktif olan biri konuyu devie alabilir diye düşünüyor...önceki sayfalarda konusu geçmişte...yada geyik topiğine ütüpya sohpeti diye açılabilir konu..kapatılmaz böylelikte...geyikte konu açarsanız haberim olsun

Bugünkü yayında semihin söylediği bir laf hoşuma gitmedi.misafire dedi ki:bir süre sonra altarı öne sürecem.yani onu doldurac a k kıştırtacakmış.onun gibi bir şeyler demek istedi.semihçiyim.ama bu laf hoşuma gitmedi.ayıp ve yanlış.:KK43:((
bence onu kışkırtacam şeklinde ima etmedi..misfir altar çok sessiz falan diyince (eleme gecelerinde çok ağır laf söylüyorlar demeye çalıştı)semihte yok artık yavaş yavaş konuşuyor dedi..onu ilerki haftalarda sahneye çıkaracam daha aftif hale getirecem dedi...kendini ezdirmicek her lafı yemicek artık demek istedi..yani ben öyle anladım

bence onu kışkırtacam şeklinde ima etmedi..misfir altar çok sessiz falan diyince (eleme gecelerinde çok ağır laf söylüyorlar demeye çalıştı)semihte yok artık yavaş yavaş konuşuyor dedi..onu ilerki haftalarda sahneye çıkaracam daha aftif hale getirecem dedi...kendini ezdirmicek her lafı yemicek artık demek istedi..yani ben öyle anladım
Umarim öyledir canım.ama ben semihi tanıyorsam ortalık karışacak.misafire diyemez ki onu kötü islerime alet edicem diye.:KK53:

Merhaba kızlar ...Bir süredir bende takip etmekteyim yarışmayı, Bu tarz benim artık beni sıkmaya başlamıştı Kendime yeni yarışmalar arayışındaydım başlarda yarışmaya konsantre olamadığımdan dolayı izlemeyemiyordum.(Sesler çok anlaşılır değil ..survivor ın ses düzeni daha iyiydi burada ne konuşuyorlar tam anlaşılmıyor) Ama bir süredir bayağı takip ediyorum Henüz favorim yok..Aslında hepsi biraz biraz gıcık..

Üstte bahsettiğiniz yorumlarda Semihin o lafını bende duydum Orada Altarı evet ön plana çıkarıcam ,parlatcam gbii bir tabir kullandı. Bunu ben kışkırtma olarak algılamadım ama .Tabir çok gıcık.. sanki onlar piyon kendiside oyun tahtasında ve isteği yarışmacı ile istediği gibi oynuyor..Bende öyle algıladım yani..

Umarim öyledir canım.ama ben semihi tanıyorsam ortalık karışacak.misafire diyemez ki onu kötü islerime alet edicem diye.:KK53:
semihe sürekli altarı koru kürreyi koru altar adamdır gibilerinden yorumlar geliyordu..o adamda bu tarz bişey ima etti..çok seessiz ezilmesin gibilerinden..konuşma tarzı farklı olduğundan semihin yanlış anlaşılabiliyor konuşmaları

Merhaba kızlar ...Bir süredir bende takip etmekteyim yarışmayı, Bu tarz benim artık beni sıkmaya başlamıştı Kendime yeni yarışmalar arayışındaydım başlarda yarışmaya konsantre olamadığımdan dolayı izlemeyemiyordum.(Sesler çok anlaşılır değil ..survivor ın ses düzeni daha iyiydi burada ne konuşuyorlar tam anlaşılmıyor) Ama bir süredir bayağı takip ediyorum Henüz favorim yok..Aslında hepsi biraz biraz gıcık..

Üstte bahsettiğiniz yorumlarda Semihin o lafını bende duydum Orada Altarı evet ön plana çıkarıcam ,parlatcam gbii bir tabir kullandı. Bunu ben kışkırtma olarak algılamadım ama .Tabir çok gıcık.. sanki onlar piyon kendiside oyun tahtasında ve isteği yarışmacı ile istediği gibi oynuyor..Bende öyle algıladım yani..
mrb...nedense bu yarışmayı izlemek beni dinelndiriyor kafamı dağıtmamı sağlıyo..iş çıkışı yemekten sonra güzel vakit geçirtiyor

konu açılmış artık sahibi burda olmak zorunda değil ki
bu tarz benim 1000 küsür sayfadaydı konu sahibi sadece başlarda gelmişti sonra gitti

bence burdan devam edilsin
bu genel bi konu sonuçta bdvdeki gibi kişiye özel bi konu değil
o yüzden konu sahibi sohibi sohbete katılmasa da olur

özlemin iş yapmayıp devamlı bahçede turlamasına sinir oluyorum.özlem hep aynı yanındakiler değişiyor hep.geçse de o takıma rahatlasa.

zaten geçecek gbi
gamze mutlu olmadığın yerde kalmak zoruda değilsin gibi birşey dedi
bence diğer tarafa geçsin de kurtulsun baştan beri o tarafı istiyodu

zaten geçecek gbi

zaten ikili oynuyor.ne yaptığı belli değil bugün ki bölümde diğer gruba gidiyor evet gamze de öyle bir şeyler diyor.zaten semihlerin grubunda kimseyi sevmiyor sanki yemek yerken bile suratı asık dün ki bölümde her fırsatta diğer tarafa geçiyor.

zaten geçecek gbi
O tarafa hayatta geçmez bence.bindiği dalı kesmek olur.güçlü taraftan güçsüz tarafa niye geçsin ki.sadece adi yazilmasin diye kendini sevdirmeye calışıyor.hepsinin ortak düşmanı, noktası semih!:KK48::KK51:

Geçmiş konularada şöyle bir baktım. İneğin değiştiğinden bahsedilmiş..İnek değiştirildiyse bence bu hiç adil değil. Ha satmışsın ha bakamadığın için hastanandırmışsın.Gerçek hayatta yok böyle bir lüksümüz değilmi...

zaten ikili oynuyor.ne yaptığı belli değil bugün ki bölümde diğer gruba gidiyor evet gamze de öyle bir şeyler diyor.zaten semihlerin grubunda kimseyi sevmiyor sanki yemek yerken bile suratı asık dün ki bölümde her fırsatta diğer tarafa geçiyor.

geçmeyecekse de sürekli arıza çıkarmasın
kendi taraftarlarını öldürüyo bu şekilde bence
ben başlarda seviyodum ama şimdi sinir oluyorum ona
grubu dağtmaya çalışıyo sanki

O tarafa hayatta geçmez bence.bindiği dalı kesmek olur.güçlü taraftan güçsüz tarafa niye geçsin ki.sadece adi yazilmasin diye kendini sevdirmeye calışıyor.hepsinin ortak düşmanı, noktası semih!:KK48::KK51:

bi karar versin artık yoksa semihler herşeyin farkında
böyle giderse en önce onu yazacaklar çünkü sürekli bi grubu dağıtma çabasında görünüyo
giden misafirler söylüyo çünkü semihlere

semihi hiçbiri sevmiyo zaten fanları çok olduğu için
abidin de kendi lider olmak istiyo
özlemin ne istediği belli değil
türkan da semihten korkuyo

ama yapacakları birşey yok
insanlar semihi birileri için sevmiyo ki
kendisi için seviyolar
yalnız bıraksalar da semih elenmez zaten

Back
X