Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ee girsenize suan ucretsiz
Ben telefonun internetini kullanıyorum canım.ama bir video falan izleyince hemen yiyor interneti.o yüzden akşamları tvden izliyorum.bir de senin gibi arkadaşların yorumlarından takip ediyorum.:KK51:
Yalnız dikkat ettin mi tiyatroyu semih yönetirken aslinda hepsini de yönetmiş oldu.hepsi de nasıl yaranicam semihe diye etrafında pervaneee:KK48:

Ben telefonun internetini kullanıyorum canım.ama bir video falan izleyince hemen yiyor interneti.o yüzden akşamları tvden izliyorum.bir de senin gibi arkadaşların yorumlarından takip ediyorum.:KK51:
Yalnız dikkat ettin mi tiyatroyu semih yönetirken aslinda hepsini de yönetmiş oldu.hepsi de nasıl yaranicam semihe diye etrafında pervaneee:KK48:
ayy onun tekrarini izledim simdi öldüm gulmekten ya :D semih zaten herkesi yonetiyo

Inci gerçeği ögrenince nasıl şok oldu amaaaa:KK48:oh olsun onaaaaa:KK45::KK53:
kızlaaaaaarrr nerdesiniz yahuuuuuu???:KK49:

burdayım canım :) evet ya inci dondu kaldı:KK48: bakalım ne yapacak bundan sonra.saçları da berbat olmuş yaşlı teyzeler gibi ya kaşları da kötü.

ayyyy şu tiyatroya çok güldümm yaa arada yapsınlar güzel oldu:KK70:

kizlar inci tezcanla gamzenin birbirinden hoslandigini ogrenmisti ablasindan.. simdi gamzeye bilgidigini neden sakladigini soruyo insallah mutlu olursunuz vs diyo :D

Ayy evet yaaaaa.bayılıyorum semiheee:KK60:
Ailelerin gelmesi çok duygulandırdı beni.özellikle altarın annesi gözlerimi doldurdu.kadın dedi ki türkana:eek:ğlumu doyuruyorsun.hakkını helal et.:KK61:
evt cok hanimefendi insanlardi.. bende turkanin oglu agladi falan ya cok uzuldum

aaaaa :KK57: gamze ne cevap verdi acaba?
ne zamandir dedi inci.. gamze zaten bastan beri vardi aramizda bi hoslanti dedi sanirim ama soylememis oda iliskiye ne zaman dondu dedi oda bilmem son 1 hfta falan sanirim iliski degildi aslinda falan dedi... Yani demek istediki senin icin geri cekildim :) inci ikinizide cok seviyorum insallah cok mutlu olursunuz dedi

kizlar eleme bitti izliyorum gamze yazilmis.. onlardan ama tuncayi falanda yazan olmus sanirim tam anlamadim ama elemeye gamze cikacak..Karsidanda Murat sanirim.. :) simdilik boyle yanlis anladiysam duzeltirim

ne zamandir dedi inci.. gamze zaten bastan beri vardi aramizda bi hoslanti dedi sanirim ama soylememis oda iliskiye ne zaman dondu dedi oda bilmem son 1 hfta falan sanirim iliski degildi aslinda falan dedi... Yani demek istediki senin icin geri cekildim :) inci ikinizide cok seviyorum insallah cok mutlu olursunuz dedi

inci yediremiyor bu olanları ama bu şekilde davranmak zorunda.yapacak bir şey yok çünkü.

Back
X