Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Türkan Semih'in arkasından diyorki: "ben hayatta kimseye bu kadar boyun eğmedim"
Ben orada olsam buna derim ki: "niye boyun eğiyorsun Türkan Hanım?
Özlem gibi cesur olamıyor musun?
:D Ozlemmi yurekli cok yurekliydide en bastan gitseydi o turkanlarin oldugu gruba hic bir zaman ait olmadi sirf elenmemek icin ordaydi zaten karsi grup onu almazdi..
Inci melek gitti arda gittiii.. yani ozlem g*t korkusuna ordaydi bakti sira ona geldi napcagini sasirdi ve karsiya gecti..
Ozlem cokmu calisiyo allah askina bulasikla is olmaz kurre daha caliskan ondan..misafirler gelir turkan calisir kurre yardim eder o hanim eller ceptr fesatlik pesinde kim ne diyo diye.. Bu boyle ozlem buyduu karsiyada liderlik sevdalariyla gitti ama avcunu yaladi semih onlarla anlasinca sinir krizi gecrdi ozur diledi semih ama o baril baril bagrdi cirkef dedigi olmadi cildjrdi...

Kiz piyasa da20 tl ye botlar bile gormustum gecende topuklu vs cizmeler falan. Yilbasi indiriminden almislardirrrr belki ay bu aksam izleyecegim :)

:KK70:ahaha. 20 liraya terlik bile yok ayol.nee çizme mi :KK57:
zehirli ayakkabı mı aldı bu adam yoksa.bugü ben de tv de izleyeceğim ne almış.özlemin elinde beyaz spor ayakkabı tarzı bir şey vardı ama.

oylama bugün 18 30 dan sonra başlayacakmış kızlar haberiniz olsun.kime vereceksiniz oyları??
:KK70:ahaha. 20 liraya terlik bile yok ayol.nee çizme mi :KK57:
zehirli ayakkabı mı aldı bu adam yoksa.bugü ben de tv de izleyeceğim ne almış.özlemin elinde beyaz spor ayakkabı tarzı bir şey vardı ama.

Serkan aldi demiyorum kiz
ben ornek verdim
Piyasada ucuza ayakkabilar varya hani, her turlu ucuza bir cok kisye ayakkabi alinabilir ama dedigin gibi zehirli ayakkabi haberleri cok vardi..

Ama ben yasadigim yerde bir dukkanda cidden gordum ya 20 tlden basliyordu..=D

Serkan aldi demiyorum kiz
ben ornek verdim
Piyasada ucuza ayakkabilar varya hani, her turlu ucuza bir cok kisye ayakkabi alinabilir ama dedigin gibi zehirli ayakkabi haberleri cok vardi..

Ama ben yasadigim yerde bir dukkanda cidden gordum ya 20 tlden basliyordu..=D

yok kız ben anladım senin örnek verdiğini de diyorum serkan da o paraya anca almıştır yani ayakkabı o zaman demeye getirdim:KK53:

neresi kız orası:KK48: var tabi canım 10 tl ye de.ev terliği falan.dışarısı için dedim ben.ama bir yer var adını unuttum çılgınca her yere şube açan bak orada ucuz vardır kesin.
Kiz varya oyle kotu ayakkabida modeli gibide degil dolgu topuk yarim botlar falan varya tarz seylerdi

Pazardakiler bile daha pahali yaaaa en dusugu 90 lira

Abidinle bir olsa ne olcak ki? Abidin beyin bi taraflari kalkti herseyi ben belirliyoruk diye kasim kasim kasiliyodu özlemde ona guveniyodu ohhhhh pis rekabet o kim ki dun gelmis hersey elindeymis iki yuzluluk yapti izliyoruz..
Ozlem gamzeyi dusunmeden semihi yazdirmayi tabi ister neden cunku kurreyi kiskandigi icin gitmesini ihtimal olarak gorerek gamzeyi harcayiyacaklardi..Kurre gitmezdi bolunurdu oylar..
abidinin böyle olmasai ve semihi ben ilklerde sevmiyodum ama gercektwn helal olsuun diyorummm zekasi cok guzel calisiyo dedigini yaptirdi tebrik ederim.. ve bu anlasma uzun surelidir
Semih butun gun oturup plan yapiyo isi gucu yok baska okadr dusunsem dunyayi avucuma alirim. Dedigini yaptrdi evet ama bu dogru bisey anlamina gelmez. Yarisma diye hersey mubah degil kesinlikle semihin yaptigi oyunlari onaylamiyorum.

:D Ozlemmi yurekli cok yurekliydide en bastan gitseydi o turkanlarin oldugu gruba hic bir zaman ait olmadi sirf elenmemek icin ordaydi zaten karsi grup onu almazdi..
Inci melek gitti arda gittiii.. yani ozlem g*t korkusuna ordaydi bakti sira ona geldi napcagini sasirdi ve karsiya gecti..
Ozlem cokmu calisiyo allah askina bulasikla is olmaz kurre daha caliskan ondan..misafirler gelir turkan calisir kurre yardim eder o hanim eller ceptr fesatlik pesinde kim ne diyo diye.. Bu boyle ozlem buyduu karsiyada liderlik sevdalariyla gitti ama avcunu yaladi semih onlarla anlasinca sinir krizi gecrdi ozur diledi semih ama o baril baril bagrdi cirkef dedigi olmadi cildjrdi...

Özlem o gruba Semih için geçmedi.O birleşme olsun istiyordu ama bir şekilde gruplaşma oluşunca o tarafta karar kıldı buna rağmen uzun süredir Semih'in hareketlerini eleştiriyordu
Şimdi çok saçma geliyor ama ilk başlarda ben bile Semihin iyi şeyler yapabilecegini düşünüyordum bir ara:/
Ama kısa bir süreydi.;)

Hele şimdilerde Semih gerçek yüzünü tam olarak gösteriyor

Sanırım tv de yeni bölüm varken ütopyada da eleme yapıldı.zaten yayına kapatılmış yine. o değil de şimdi her şey birleşti inek de satıldı onun parasını da yediler.kafadan 5 bin lira borçları var o zaman serkanların.Serkanlara yaradı bu birleşme bence.Ama fazla uzun sürmez gibi geliyor.Sonuçta bir sonraki elemede yine gruplaşma olacak.
Zaten bunu konuştular.oylamada grup çıkarımıza bakarı dedi iki taraf da.

Kurre de herşeyin farkında bence hatta ben gizliden Semihin Kurreye adı yazıldıktan sonra benimle yakınlaş ki gitme dediğini düşünüyorum.

Bilmiyorum o konuda kararsızım.
Bunlar romantik akşam yemeği yerken kurretulay tek kelime diyemedi. Bir robotlaştı. O da Semih'in niyetini anlayamıyor ve o anda her ne kadar oyuncu olsa da kadınlık onuru onu rahatsız ediyordu.

Back
X