Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Özlem o gruba Semih için geçmedi.O birleşme olsun istiyordu ama bir şekilde gruplaşma oluşunca o tarafta karar kıldı buna rağmen uzun süredir Semih'in hareketlerini eleştiriyordu
Şimdi çok saçma geliyor ama ilk başlarda ben bile Semihin iyi şeyler yapabilecegini düşünüyordum bir ara:/
Ama kısa bir süreydi.:KK66:

Hele şimdilerde Semih gerçek yüzünü tam olarak gösteriyor
Ozlem her zaman ortadaydi cunku karsi taraf 9 kisi gucluydu ardada oraya gecti.. bunu herkrs bilir ozlem ortadaydi semihle anlasamiyo ve turkani cahil goruyodu kendide soylemis zaten misafirler soyledi ve mecburen ozlem ardayi gonderttrdi ve semihlern gruba tamamen gecti cunku guclendiler...cok sinsi ve hirsli bir kadin grubu son zmaanlar birbirne katti resmen..karsiye gecti onlar bile kavga etmeye basladilar..Ozlem bugun ordaysa semih ve turkan sayesinde korunup orda kalmistir.. bu kesin..ben turkanciyim ama semihin yaptiklarini yanlis gormuyorum oyun bu yarismaa ona gore izleyelim :D

slm kızlar bnde sıkı bir ütopya hayranı idim taki bu güne kadar.hatta baya baya semih hayranıydım ama yansız bakınca tiksindim resmen semihten.tembellikten ölecek çıkarcı ve sadece kendini düşünüyor.kurretülayn da nedense adı yazılınca bi semih aşkı depreşti o grupta bi tek türkanı eh işte biraz seviyorum.ama diğer grup kendini yaktı.semihi yazacakları tek firsatı teptiler.semih yazılsaydı kurretülayn yeterince korunamayıp gidecekti.nasıl bi oylamaydı ya çok saçma çok sinirlendim.:KK12::KK62::KK11:

slm kızlar bnde sıkı bir ütopya hayranı idim taki bu güne kadar.hatta baya baya semih hayranıydım ama yansız bakınca tiksindim resmen semihten.tembellikten ölecek çıkarcı ve sadece kendini düşünüyor.kurretülayn da nedense adı yazılınca bi semih aşkı depreşti o grupta bi tek türkanı eh işte biraz seviyorum.ama diğer grup kendini yaktı.semihi yazacakları tek firsatı teptiler.semih yazılsaydı kurretülayn yeterince korunamayıp gidecekti.nasıl bi oylamaydı ya çok saçma çok sinirlendim.:KK12::KK62::KK11:
kesinlikle çok sinir bozucuydu semihin oyununa nasıl geldiler aklım almıyo

Kımse semihin oyununa gelmedi.çünkü herkesin aklı var fikri var.herkes kendi çıkarını gözetti sadece.:KK51:
Ben öyle düşünmüyorum. Semih deli gibi çalıştı herkesin ağzından girdi burnundan çıktı ve başardı. Zaten bugün Serkan kafam ilk defa bukadar karışıktı dedi napıcağımı bilemedim gittim geldim hep dedi. Semihte bu durumları çok iyi kullandı ve yönetti. Aklı olan kendi planını yapardı yapmadılar oyüzden çok sinirlendim. Semih çıkarı için ailesini bile silebilecek bir karakter her yol mübah ona.

ya ben de semihleri tutuyordum
ama kurretülaynın birden bu hafta aşık olması çok yapmacık geldi
semih azıcık çalışsa çooook iyi olacak

semih yan çiziyor kızlar bana öyle geldi. ben oyumu kurreye hayatta vermem sevgili olmuşmuş bi de eleme öncesi dimi. bu arada semih in bleği ağrıyoda nasıl giriş kapısına asıldı. abidin e ya da gamze ye vericem kurre nin gitmesi için. acayip gıcık oluyorum

şu anki toplantıyı izleyen var mıı semih resmen yuvarlak konuşuyor. inci çok doğru konuşuyor bence. düşünün ben o gruptan nefret ettiğim halde böyle düşünüyorum

gerçekten de semih ler eleme gecesi abidin e sardı ama karşı grup tamamen birleşmeye yönelik konuştu.abidin de karizma marizma kalmadı.
şimdi semih kurre nin inciler le uyuma teklifine bile takmış durumda.yorganı mı ne yokmuş inci de gel demiş.
kurre de laf taşıyor safa yatıp yatıp inşallah o gider.

yazmayayim tutayım kendimi dedim ama dayanamadım şu kurretülayn semih aşkını çok sempatik bulan olumlu yaklaşanlar şu forumda biri bu olayı paylaşsaydı demediğinizi bırakmazdınız.

şimdi kurrenin ütopya girmeden önce erkek arkadaşı vardı çok seviyorlardı birbirini ütopyaya da beraber başvurdular ama erkek alınmadı(bu kısımdan tam emin değilim erkek başvurmamış olabilir)
neyse işte adam gitme ütopyaya ayrılırız orada sen başkasını bulursun demiş kurre de olur mu öyle şey seni çok seviyorum ben demiş

kurre herşeye rağmen yarışmaya katıldı semih zaten yarışma için acun medyada bulundukları zamanda kurreyi gözüne kestirmiş arkadaşlarına anlatmış şöyle güzel böyle havalı bi kız var aşık oldum diye
yarışma başlar başlamaz kurreye ilgisini belli ediyor semih kurrede benim bekleyenim var dışarda diyor rahatsız olduğunu söylüyor

çağdaşda semihe bak kızın erkek arkadaşı var uzak dur kızdan diyor yani sevgilisi olan bi kıza asılan erkeği uyarıyor kurreyi koruyor sonunda da semihin oyununa gelip eleniyor

erkek arkadaş kurreyi tv den izleyince haklı çıktığını görüyor ve kurreye bi ayrılık mektubu yazıyor(yada acun medya kurreyle semih aşkının başlayabilmesi için kendileri yazıp göndermiş olabilir)

kurre mektubu okuyunca saatlerce ağlıyor beni yanlış anladı ben onu çok seviyorum hep semih yüzünden falan diyor
gel zaman git zaman sonra kurre semihe seni çok seviyorum keşke hayatıma daha önce girseydin diyor.

ve bizde aaa kurre çok saf bi kız aaa çok tatlılar semihle kurre diyoruz.......

Ozlem her zaman ortadaydi cunku karsi taraf 9 kisi gucluydu ardada oraya gecti.. bunu herkrs bilir ozlem ortadaydi semihle anlasamiyo ve turkani cahil goruyodu kendide soylemis zaten misafirler soyledi ve mecburen ozlem ardayi gonderttrdi ve semihlern gruba tamamen gecti cunku guclendiler...cok sinsi ve hirsli bir kadin grubu son zmaanlar birbirne katti resmen..karsiye gecti onlar bile kavga etmeye basladilar..Ozlem bugun ordaysa semih ve turkan sayesinde korunup orda kalmistir.. bu kesin..ben turkanciyim ama semihin yaptiklarini yanlis gormuyorum oyun bu yarismaa ona gore izleyelim :D
Evet bunu bir oyun olarak görmek lazım ama neden hep Semih'in oyunları???

Yazıklar olsun.
İlk defa çoğunluk olma fırsatları oldu.
Gene oyuna geldiler.

Kızlar ben şu'cu bu'cu değilim. Sadece kime gıcık olduğumu biliyorum. Semih'i sevmiyorum. Hatta keşke ölse
Diyorum.
O kadar sevmiyorum.

Yazıklar olsun.
İlk defa çoğunluk olma fırsatları oldu.
Gene oyuna geldiler.

Kızlar ben şu'cu bu'cu değilim. Sadece kime gıcık olduğumu biliyorum. Semih'i sevmiyorum. Hatta keşke ölse
Diyorum.
O kadar sevmiyorum.

ne kadar acayip bi insansınız siz ya
sırf bi yarışma için bi insana ölsün diyecek kadar kötü kalplisiniz
semihin de bi ailesi var
biri sizin çocuğunuza keşke ölse dese hoşunuza gider mi
üstelik te basit bi yarışma için
yaptığınız yorum insanlık dışı

abidin diyo ki yemişim ütopyanızı ben evime gitmek istiyorum. rezil rüsva ettiniz beni.semih le burada yaşamam çolukla çocukla uğraşamam dedi

Back
X