- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #2.561
hayrettin sanırım semihlerde.sanırım değil yüksek ihtimalle. onlarla yemek yedi onlarla takılıyo falan.bir de yanlış iğne sonucu heyecanlanınca kekeliyormuş. tanıtımında anlatıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet.çok üzüldüm iğne olayına.hayrettin sanırım semihlerde.sanırım değil yüksek ihtimalle. onlarla yemek yedi onlarla takılıyo falan.bir de yanlış iğne sonucu heyecanlanınca kekeliyormuş. tanıtımında anlatıyordu
Onun kolu rahatsızmış.açıklamişlardı geçenlerde.şimdi netten açtım ütopyayı bütün erkekler çalışıyo kazma kürek semih içerde laylaylom insan utanmazmı ya kimse demiyomu gel bi kürek at diye ben olsam kendi yaptığım hiçbiyerden geçirmem o semihi oh valla
kim yerki bunu : D kolu rahatsızlanmıştı gitti geldi kapıya bi asıldı kolu sağlam olan yapamaz onu yalandan kaytarsın işte kolu sakat diye hiçbi işmi yapamıyo yani. kolpacı semih : DOnun kolu rahatsızmış.açıklamişlardı geçenlerde.
Sen sakın yeme canım.ben yedim herkesin yerine.kim yerki bunu : D kolu rahatsızlanmıştı gitti geldi kapıya bi asıldı kolu sağlam olan yapamaz onu yalandan kaytarsın işte kolu sakat diye hiçbi işmi yapamıyo yani. kolpacı semih : D
evet onu bende yazdım geçenlerde. kolum ağrıyor diye hastaneye gitti. döndüğünde kapıya asıldı kapıda kaç metre yani.bir tek ben mi gördüm dedim hattakim yerki bunu : D kolu rahatsızlanmıştı gitti geldi kapıya bi asıldı kolu sağlam olan yapamaz onu yalandan kaytarsın işte kolu sakat diye hiçbi işmi yapamıyo yani. kolpacı semih : D
evet onu bende yazdım geçenlerde. kolum ağrıyor diye hastaneye gitti. döndüğünde kapıya asıldı kapıda kaç metre yani.bir tek ben mi gördüm dedim hatta
aynen canım ne zaman açsam kurre cafede semih le kikirdiyo. bi kahvaltıyı ya hazırlıyo ya hazırlamıyo. kurre nin yüzünü sitede bi sen bi de ben gördük sanırım. şapırdatmaları falan da demştinKurre ve Semih iş yapmaktan kaçıyor bu bir gerçek.Kurre bulaşıkları yıkamamak için duymamazlıktan geliyor.İnci ye hak veriyorum bu konuda.
İlk önce bende bulamamıştım sonra anasayfada çıktı oradan girip oyladım canım...sen kime vercen oyunuarkadaşlar nasıl oylayacağız noyan hayrettini pasaportu olanlardan oylayan var mı
Ben Noyana verdim.Şimdilik tuttum bu çocuğu bakalım kalabilecekmiisen kime verdin oyunu :)Erenn