- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #2.621
Şuan bılmıyııık valla..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bılmıyııık valla..
ütopya.com dan yarım saat ücretsiz canlı yayın izleyebilirsun cnmCanlı yayın nerden izleniyormuş
Açalım ozaman bakım kım var kım yok:)ütopya.com dan yarım saat ücretsiz canlı yayın izleyebilirsun cnm
Buralardayim kuzum da pek izleyemedim son gunlerde..Selam canım.nerelerdesin bakim?
Ikisini de hiç sevmedim.neye göre seçiyorlar anlamıyorum yaaaa![]()
Yok valla ben banttan yayına tahammül edemiyorum bu sıralar, canlısını hiiiiiç çekemem.sağolsyn kızlar yaxıyor.ordan takip ediyoommBuralardayim kuzum da pek izleyemedim son gunlerde..
Dun gece baktim halk karar verecekti canliu izleyenler yok mu hic
Ben canli izliyorum da ama vakit bulamiyorum su aralarYok valla ben banttan yayına tahammül edemiyorum bu sıralar, canlısını hiiiiiç çekemem.sağolsyn kızlar yaxıyor.ordan takip ediyoomm![]()
Aboowww kız sen o banel programi izleyemedim diye dertleniyon mu bideOylama devam ediyor ve telden canlı yayın izlenemıyor pfff
Boş ver margam en güzeliBen canli izliyorum da ama vakit bulamiyorum su aralar
Oylama olunca kapatiyorlar :)Oylama devam ediyor ve telden canlı yayın izlenemıyor pfff
Aaaaa oyle deme ben bayiliyorum bu yarismaya:)Boş ver margam en güzeli![]()
Ciddi olamazsinAaaaa oyle deme ben bayiliyorum bu yarismaya:)
HahahahYaa bı gıt kek mı pişiriyon börek mi..kımı zehırlıyosan zehırle..benım dünyama karışma..benım utopyam bura:)
Evet biliyorum canim onun uzerindem ornek veriyorum uyelere haha :)Ciddi olamazsinTolin banlandi parti yapiyoz margis
![]()
Bak o geceden sonra ugruyom mu bıdaha..Hahahahseni de zehirliycemm
![]()
Banlandığımızı nasıl anlıyoruz canım, msj mı geliyor?Ciddi olamazsinTolin banlandi parti yapiyoz margis
![]()
Vay anasını kızın nasıl gözünü korkuttuysakBak o geceden sonra ugruyom mu bıdaha..
Yazdıklarınızı begenme lutfunda bıle bulunmadım sonradan okuyup..
Bana bulaşmayın dıye:))
Kendı yagınızda kavrulup,ununuzda elenin..
Ben anneyım,anne..bıde sızın booorenizle ugrasamam..:)
Sifreni girip girmeye calistiginda "hata banlandiniz" diye yazı cikiyor. Siteye giremiyorsunuzBanlandığımızı nasıl anlıyoruz canım, msj mı geliyor?![]()
Sıteden sutluyolar seni..gıremıyorsun mesaj çıkıyor karsına..su tarıhe kadar gıremezsın dıye..Banlandığımızı nasıl anlıyoruz canım, msj mı geliyor?![]()