- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #2.641
Aaaa peki neye göre oluyr bu? Kaç şikayetle mesela?Sifreni girip girmeye calistiginda "hata banlandiniz" diye yazı cikiyor. Siteye giremiyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa peki neye göre oluyr bu? Kaç şikayetle mesela?Sifreni girip girmeye calistiginda "hata banlandiniz" diye yazı cikiyor. Siteye giremiyorsunuz
Valla hiç bilmiyorum canım. Sanırım suça göre tek şikayet yetiyorAaaa peki neye göre oluyr bu? Kaç şikayetle mesela?![]()
Hımmmmm sağol canım.Valla hiç bilmiyorum canım. Sanırım suça göre tek şikayet yetiyor
Aynen.salarlarrr.Eger oyleyse sonuc belliydi
Semihlerin grup azaliyodu diger gruba desek lazimdi yarisma iste
Noyanda lafin altinda kalmayan hazir cvp bi tip
Bolca semihin uzerine salarlar artik
Dıgerleri silik tip olduğundan..
Semıhın karsısında kendısı gıbı guclu bırı yok şuan..lider ruhlu..
Belkı onu tokatlayan çocuk olabılırdı..
Zaten onuda tuzagına dusurdu:)
Ben o cocugu tutuyordum..sımdı olduk semıhcı..bende donekmişim meğer hahahahah:)
inanmıyorum aynı mesajı ben yazıcaktım geçen : D aynısını bende düşünüyorumSurvıvor da şu Turabiyi de kim sever buna nasıl oy verirler diye diye yarışmayı bitirdim ,sanırım şimdi sıra Semihte
bende turabiyi en başlarda sevmiştim halk çocuğu vs diye ama onunda çok yanlışları olıyordu. gökhan efendi olmasına rağmen ben bir gönüllünün kazanmasını istiyordum. o bayrakla takılma mevzusunu hatırlıyor musun. yarışma bayrağına şey etmişSurvıvor da şu Turabiyi de kim sever buna nasıl oy verirler diye diye yarışmayı bitirdim ,sanırım şimdi sıra Semihte
bende turabiyi en başlarda sevmiştim halk çocuğu vs diye ama onunda çok yanlışları olıyordu. gökhan efendi olmasına rağmen ben bir gönüllünün kazanmasını istiyordum. o bayrakla takılma mevzusunu hatırlıyor musun. yarışma bayrağına şey etmiş![]()
bayan var bayan var dediklerine göre ve yayına koymadıklarına göre bence bayrağı şeyine doğru tuttu. bayrakla takılıyordum demesine koptum zaten ahahahaney etmiş ben hiç anlamamıştım orasını![]()
merhaba kızlarrr.
bugün sabah yayın kesilmeden önce kurre ve inci kavga etti yine. hatta dünde kavga oldu. dünden başlıyorum.
dün akşam inci duvarları boyarken semih bir laf attı. inci de fanlarım görüyor musunuz ben işimi yapıyorum bana laf atıyor fanlarımda fanlarım dedi her cümle başında. incilere dün çok hediye geldi. inciye bere gelmiş, çorap,adlarına yazılı ajanda, bir kaç ıvır zıvır daha vardı. dün gelen ilk grup incilere geldi zaten semihlerde az kişi vardı sabah.incide havaya girmiş olmalı.
dün sabahta kettle da su kaynamış kurre ye verdi iyilik olsun diye inci. kurre de söylendi söylendi bir şeylere. inci de suyu dökmüş. her şeye söyleniyorsun madem diye dökmüş.tam dikkatimi vererek izlemedm o sahneyi tv de verir.
sabahta sıra sıra dizilmiş oturuyorlardı. murat yine konuyu açtı. ''altar bi kız araklayamadın'' vs. dedi. altar da'' hepsini yazdın gönderdinkız bırakmadın'' dedi. murat ta ''inci bekar ya'' dedi. altar da ''amannnnnn'' dedi.
inci de '' murat abi lütfen benim ailem izliyor böyle konularda adım geçmesin ''dedi.
kurre atladı '' madem ailen izliyor benm hakkımda konuştukların neydi'' gibisinden bir şey dedi ama kısık sesle dedi inci nin duymasını da tam istemedi de halkın duymasını istedi galiba. inci de duydu '' bu konu hakkında yorum yapacak olan en son insan sensin kurre'' dedi orda yayın gitti.