Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bence o grubu inci mahvediyor..Birde bi duruş sergileyemiyorlar..semihlere gelen ziyaretçiler onları eleştirdikçe ve gruptan gidenler oldukça pıstılar..Serkan bile diğer gruba alsalar geçecek nerdeyse ..bunlarda hoş görünmüyor..biraz dik durmaları gerekiyodu bence iki tuncayla ikisi kalana dek mücadele edip sonra ikili devam edip dik bi duruş sergileseler di daha çok oy alırlardı ama bu sinmiş Serkan sessiz Tuncayla nereye kadar İncide gereksiz bi asabiyet ..

Aaaa peki neye göre oluyr bu? Kaç şikayetle mesela?o_O
Site kurallarına aykırı şeyler yazarsan..
Misal konu dışı sohbet muhabbet..
Yada polemiğe gırme,kufurlu konuşma,kotu soz veya ıma gıbı durumlarda,alttakı k.i.b butonuna basıp senı şikayet ediyorlar..mune adlı admınımız,yonetıcımiz,ablamız..gelip seni bı kac gunluk tatıle yolluyor..tatılın gün sayısı,aldıgın banlar artıkca artıyor..durum budur..

Bence o grubu inci mahvediyor..Birde bi duruş sergileyemiyorlar..semihlere gelen ziyaretçiler onları eleştirdikçe ve gruptan gidenler oldukça pıstılar..Serkan bile diğer gruba alsalar geçecek nerdeyse ..bunlarda hoş görünmüyor..biraz dik durmaları gerekiyodu bence iki tuncayla ikisi kalana dek mücadele edip sonra ikili devam edip dik bi duruş sergileseler di daha çok oy alırlardı ama bu sinmiş Serkan sessiz Tuncayla nereye kadar İncide gereksiz bi asabiyet ..
serkan ın sözüne şahit oldum. ölsem geçmem ben o gruba dedi canm. zaten semih pizza söyleyince o yememişti.

Anladım.Ben de tartışma olunca mı kesiyorlar diyecektim.Artık eskisi gibi izleseyim gelmiyor benim.Survivor ı özledim.
evet survivor kran krana oluyor. ben hep gönüllüleri tutuyorum ahaha.
benimde şu yeni yarışmacılar geldi geleli izleyesim yoktu. bi noyan attılar bakalım. şu kurre gitse rahatlıcam da:KK70:

Site kurallarına aykırı şeyler yazarsan..
Misal konu dışı sohbet muhabbet..
Yada polemiğe gırme,kufurlu konuşma,kotu soz veya ıma gıbı durumlarda,alttakı k.i.b butonuna basıp senı şikayet ediyorlar..mune adlı admınımız,yonetıcımiz,ablamız..gelip seni bı kac gunluk tatıle yolluyor..tatılın gün sayısı,aldıgın banlar artıkca artıyor..durum budur..
Sağol canım.:KK51:

merhaba kızlarrr.
bugün sabah yayın kesilmeden önce kurre ve inci kavga etti yine. hatta dünde kavga oldu. dünden başlıyorum.

dün akşam inci duvarları boyarken semih bir laf attı. inci de fanlarım görüyor musunuz ben işimi yapıyorum bana laf atıyor fanlarımda fanlarım dedi her cümle başında. incilere dün çok hediye geldi. inciye bere gelmiş, çorap,adlarına yazılı ajanda, bir kaç ıvır zıvır daha vardı. dün gelen ilk grup incilere geldi zaten semihlerde az kişi vardı sabah.incide havaya girmiş olmalı.

dün sabahta kettle da su kaynamış kurre ye verdi iyilik olsun diye inci. kurre de söylendi söylendi bir şeylere. inci de suyu dökmüş. her şeye söyleniyorsun madem diye dökmüş.tam dikkatimi vererek izlemedm o sahneyi tv de verir.

sabahta sıra sıra dizilmiş oturuyorlardı. murat yine konuyu açtı. ''altar bi kız araklayamadın'' vs. dedi. altar da'' hepsini yazdın gönderdinkız bırakmadın'' dedi. murat ta ''inci bekar ya'' dedi. altar da ''amannnnnn'' dedi.
inci de '' murat abi lütfen benim ailem izliyor böyle konularda adım geçmesin ''dedi.
kurre atladı '' madem ailen izliyor benm hakkımda konuştukların neydi'' gibisinden bir şey dedi ama kısık sesle dedi inci nin duymasını da tam istemedi de halkın duymasını istedi galiba. inci de duydu '' bu konu hakkında yorum yapacak olan en son insan sensin kurre'' dedi orda yayın gitti.
Boyle her izleyen anlatsin ne guzel oluyo illaki kaciriyo insan

serkan ın sözüne şahit oldum. ölsem geçmem ben o gruba dedi canm. zaten semih pizza söyleyince o yememişti.
Evet canım az önce izledim bende öyle demiş ..aklın yolu birr..Eğer Noyanda kaldı ise gruplarının güçlenebileceğini düşünmüş olabilir..
birde görüntülerde bir ziyaretçi türkanı bayağı azarlıyodu izledinizmi :D

Evet canım az önce izledim bende öyle demiş ..aklın yolu birr..Eğer Noyanda kaldı ise gruplarının güçlenebileceğini düşünmüş olabilir..
birde görüntülerde bir ziyaretçi türkanı bayağı azarlıyodu izledinizmi :D
aa izlemedm canım bi anlatır mısın?
biraz önce de mi serkan ölsem geçmem diyordu??

hele turabi kesin vardır. çok eskileri hatırlamıyorum ama mesala.
ayy tolga olsun lütfen...
berna nın da hakkı yendi bu sezon hiç olmazsa ona da bi fırsat tanınmış olurdu

berna da olabilir evet.birinciler tekrar olmaz bence.ikinciler olur ve diğer iyi yarışanlar.

Back
X